Grindelwald- Berner oberland švica 24.7-7.8.

Namen: spoznavanje trase Jungfrau maratona, plezanje, pohodi, kolesarjenje, uživanje
Zaslužen dopust (to pravim jaz in ne moj šef)!

Lahko je zaposlenim, ko to počenjajo med delovnim časom. Kdaj pa naj penzionisti to počenjamo? Nobene pravice, pa še Vzajemna se draži.
Staša napisal/-a:Juhuhu! Pa lahko sama sebi odgovorim. No, prekooceanskost (Kuba, Mehika, Peru) je tudi tokrat odpadla. Žal. Kompromis zaradi $$$,... bo pa kuhinja tam do novega leta![]()
S Simonom sva se odločila, da si letos ogledava Turčijo. Je prav poceni varianta (čeprav sva bučkota skoraj bila prepozna, ko sva čakala kao na last minute, pa so nama najcenejše prodali - je očitno tako poceni, da ni treba konecminutkat). No, en teden je vplačan hotelček nekje ob morju, ampak midva bova tam samo kakšen dan, da se ustaliva, da jaz zaplavam hrbtno za mojega maximalnega, potem pa jo šibava - ali z rent-a-car ali z javnimi prevozi na vzhod, malo med Kurde, pa morda na Ararat... En teden hotela z zajtrkom in prevoz pride ok. 80 000, pa še viza 7000. So pa dovolj fleksibilni, da ni problema podaljšat let nazaj na 3 tedne - torej odhajava 8. in prihajava 29. A vam bo kaj dolgčas? A imajo Kurdi takrat kakšen tekmo?![]()
No, ena kolikor bo mogoče z mojim hrbtom popotniška varianta. Samoterapevtska. Veselim se, da bom lahko sedaj vzela s seboj tekaško opremo (no, pa kozmodisk tudi
).
Kartolina bo priromala (enkrat sem napisala eno iz Bruslja, ki je nikoli nisem oddala - jo imam še zdaj doma).
Komaj čakam![]()
![]()
![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA