Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 superga
Lep pozdrav,
V primeru, da je kaj narobe z modelom se ga z računom lahko prinese nazaj. Običajno podobne posškodbe pošljemo direktno na Nike in pogledajo copate oz. napako.
l.p.
superga
 Tanjusha
@Vencelj: Jaz sem do zdaj vedno imela Nike superge in podobnega problema se nisem imela. Stare Nike prav nic ne piskajo!!! Tele pa po slabih 4 mesecih.

@Saška: ENAKO! Ne vem, ce imam 200 km narejenih z njimi :(

@Superga: hmmmm, kaj pa v primeru, da racuna ne najdes? Ce sem placala s kartico, lahko pogledam, kdaj tocno sem jih kupila. Uveljavljala sem tudi popust TF, a se to kje belezi? Ker iskreno povedano, res ne vem, kam sem dala racun ... :shock:
 superga
Bmo uredili tudi glede računa. Sicer imajo v trgovinah navodila, da mora biti priložen račun, ampak če mi sporočite kdaj bi se oglasili bodo vzeli copate v reklamacijo tudi brez tega (jih bom obvestil, tako da ne bo težav).

l.p.
superga
 Alek
Vsa čast superga, take rabimo!!
Uporabniški avatar
 pajo
Alek napisal/-a:Vsa čast superga, take rabimo!!

Zato pa tam kupujemo - prijaznost,strokovnost plus usluge pa še kaj bi se našlo.
 saška
Upam, da so v celju tudi tako vredu.
Uporabniški avatar
 mulinho81
No pa se moram tudi jaz oglasiti.

Žal imam TS Celje (city center) slabo izkušnjo. Da ne bo pomote, šef (menda je šef) je "car". Res se spozna na opremo in zna svetovati ...
Ampak prejšnji teden sva s punco (ki ji počasi poizkušam prodati mojo "drogo" - tek) kupovala osnovno sredstvo teka (beri tekaške copate). Žal šefa ni bilo :( .
Pristopi prodajalka: "Lahko pomagam?"
"Porebujeva copat za mojo boljšo polovico, še prej, če se sevda da, pa bi opravila test tehnike teka (pronacija,....)" rečem.
Prodajalka: "Žal šefa ni, samo on zna uporabljati tole tehnologijo, tako da to ne bo možno."
"OK ni panike (sva že doma primerjala odtis podplata na ploščicah in je definitivno lepši kot moj, ki je izrazito sploščen), saj mislim, da veva, da potrebujeva čisto normalen copat (ne za pron.., ne za supn..). Vendar vseeno potrebujeva copat, ki je dokaj vzdržljiv (tečeva tudi po gozdnih poteh), jaz pa ne vem kaj veliko o ženski copatih. Kaj svetujete?

Odgovor prodajalke : "Er, em, mogoče, no nevem točno..."

Potem se moja punca obrne k meni: "Katere imaš ti? (v mislih je imela znamko)"

"New Balance in Reebok" ji odvrnem.

V tem pa prodajalka: "No te so tu (kaže na New Balance), tiste pa tam." Ter se previdno umakne korak ali dva nazaj (po mojem mnenju upajoč, da jo bo še kdo ogovoril). In v tem trenutku res neki kupec naredi korak ali dva proti njej in ona samo reče: " No kar poglejta si, ko bosta pa kaj našla pa pokličita." In odide proti novi stranki :roll:

:x

In nato sem pač na podlagi mojih spoznaj in izkušenj svetoval in na koncu sva vseeno kupila copate (ki ji btw ustrezajo - sreča - drgač bi jih kar nekaj časa poslušal ) :wink:

Torej, če zaključim tale moj esej, ni samo Hervis ali Intersport trgovina, kjer prodajo športno opremo tisti, ki jo vidijo samo in izključno na njihovih policah. Očitno je pač res pomanjkanje strokovnega kadra, zakaj, pa je vprašanje za kakšno dugo temo.
Uporabniški avatar
 lenči
Mulinho81, TS Celje ima manj izbire, so manjši, šef pa je res "car" in jaz sem imela srečo, ko sem mojega dragega peljala tja, da je bil on tam, ker drugače bi bilo "hudo". Drugače se pa moraš znajti sam. Grem raje na Čopovo v LJ, sam kaj ko je priložnosti zelo malo. Kader je ključnega pomena.
 saška
Meni so vzeli copate v reklamaciji in v 14 dneh me bodo poklicali. Jih bodo poslali nekam pregledat. Šef je pa očitno še vedno na dopustu, ga ni bilo videt. In zdaj bom na morju laufala v starih, zdelanih in nič kaj lepih adidaskah.
Uporabniški avatar
 Vladek
Evo ga, še en lastnik lepo piskajočega copata. Moj Nike Perseus je piskal že od prvega koraka, žal mi pa na kraj pameti ni prišlo, da bi zadevo reklamiral. :bum: Mi pa Nike še vedno najbolj ustreza, bom drugič bolj previden.

lp
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, pa sem še jaz javim: z Nike Skylon sem itak zaključil, po piskajočem
Pegasus 06 pa tudi s tem modelom. Vseeno sem ga ponosil, večinoma v
gozdu...

Pravzaprav je to bil zadnji Pegasus model, ki mi je še sedel, potem so ga
preveč spremenili za mojo nogo... (preozki)
Uporabniški avatar
 lenči
No, sem bila danes v TS v Celju, se je prodajalka potrudila maksimalno, seveda pa sem vedela, kakšne copate potrebujem in približno kaj želim, pa je iskala med zalogo, kaj ima. Pohvalno. Pa upam, da se z nakupomNike nisem uštela in bo vse OK. Ampak tako lepo so sedla na mojo nogo :lol: .
 saška
Sporočam vam, da so me danes končno klicali, da lahko pridem jutri po nov par superg. In to ravno nekaj ur prej, kot sem mislila iti tja in jih povprašat, kako to, da še ni nič odgovora.
Uporabniški avatar
 GhostSpeed007
In sicer da vsako podjetje še posebno v Sloveniji ne vidi daleč. Delodajalci so lačni kapitala delavci pa kot ovce ne vedo zakaj skačejo in kaj točno delajo vendar ne smemo pozabiti na tiste, ki se še učijo in trudijo. No imamo tud take katerim neumnost ne moremo zamerit. škoda punce sicer je pa verjetno da je luštna.
Jst osebno lahko rečem, da v [b]TOMASSPORT2[/b] v [b]City Parku, LJ [/b] kjer redno kupujem copate že vrsto let. Kot izkušen tekač lahko pritrdim, da so v trgovini fantje, ki znajo svetovati in se vedno maksimalno potrudijo, da vedno najdem prave copate. Nad testom sem bil presenecen in pri blagajni so zelo prijazni še posebej punca z rdečimi lasmi. Moti me le da so zaposleni prevečkrat preveč zaposleni z urejanjem robe kot tudi trgovine in podobno. Naj bodo prodajalci zgolj prodajalci in svetovalci, vedno na uslugo.
moje kratko mnenje :)
Uporabniški avatar
 Tina1
saška napisal/-a:Sporočam vam, da so me danes končno klicali, da lahko pridem jutri po nov par superg. In to ravno nekaj ur prej, kot sem mislila iti tja in jih povprašat, kako to, da še ni nič odgovora.

Odkrila sem to temo sedaj, pred par dnevi pa sem si kupla nov par superg v TS-svetovali so mi 2 različna para: Nike Air Trail Pegasus + III in še en drug model, imena se ne spomnim. Kupla sem Nike. Kot vidim, pa vsi nekaj tarnate nad njimi. Pa da vam nekaj piskajo.
No pri mojih ko hodim in poslušam, pa je slišat kot neko škripanje-pri levem bolj. Upam, da se bojo obnesle in da ne bo z njimi kakih komplikacij.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA