prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 5rca
maj napisal/-a:Piškoti Cormi so pa že kar zakon.. :P

:twisted: za kazen, ker ni bilo kukijev, ki si mi jih obljubil ko se srečamo, sva z AL1 okrancljali avto od Cormi :) s koprivami :!: :twisted:
Uporabniški avatar
 Laufer
5rca napisal/-a:mene ne bo :cry: , ker gremo šiškarce danes ob 19.30 na svoj krog, namesto včeraj :roll:

Sem včeraj štel in štel in na koncu naštel samo 2 šiškarci. Ja kje so ble pa ostale :roll:
Uporabniški avatar
 5rca
Laufer napisal/-a:
5rca napisal/-a:mene ne bo :cry: , ker gremo šiškarce danes ob 19.30 na svoj krog, namesto včeraj :roll:

Sem včeraj štel in štel in na koncu naštel samo 2 šiškarci. Ja kje so ble pa ostale :roll:

večina je na počitnicah, nekaj jih je prišlo samo na analizo :wink:

:toast:
Uporabniški avatar
 mazi
5rca napisal/-a:
Laufer napisal/-a:

večina je na počitnicah, nekaj jih je prišlo samo na analizo :wink:

:toast:

Dej, dej... - sami izgovori!! :wink: Pa še veveričke nimaš!! :cry:
Uporabniški avatar
 5rca
mazi napisal/-a:Dej, dej... - sami izgovori!! :wink: Pa še veveričke nimaš!! :cry:

:--
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

HVALA, HVALA... :cast: :clap: :cast1:
Uporabniški avatar
 miciM
AVI napisal/-a:
ob 19-ih sva z rafom še pospremila miciM na svojo dozo KRožnika...v solo izvedbi.....miciM sorry ampak res ni bilo volje, da bi odtekel še tretjega in ti delal družbo...majčkeno se pozna nedeljski Grintavec.....

Je že dobro, tudi solo je bilo prijetno, posebno, ko me je v cilju čakala zbrana množica nadobudnih TFovcev :lol: :lol: .
Mogoče pa tudi meni uspe kdaj :oops: tak podvig kot je grintovec, no za začetek kaj manj zahtevnega.

:wink:

p.s. piškoti, kaj naj rečem, škoda, da jih ni bilo več, prav slastni so bili
Uporabniški avatar
 bobr
miciM napisal/-a:Mogoče pa tudi meni uspe kdaj :oops: tak podvig kot je grintovec, no za začetek kaj manj zahtevnega.

Krvavec :?: Baje je pol manj kot Grintovec :twisted:
Uporabniški avatar
 Cormi
maj napisal/-a:Piškoti Cormi so pa že kar zakon.. :P

Kaj bo šele, ko začnem nosit torte :?: :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
bobr napisal/-a:
miciM napisal/-a:Mogoče pa tudi meni uspe kdaj :oops: tak podvig kot je grintovec, no za začetek kaj manj zahtevnega.

Krvavec :?: Baje je pol manj kot Grintovec :twisted:

Mici, če boš pa slučajno kaj trenirala na Zvoh, zadnjič sem tem pozabila :bum: majčko, :--( pa mi jo prosim prinesi dol. Ker ne vem, če bo zdržala na tistem borovcu do smučarije... Peš pa ne grem še enkrat... Je čist preveč strmo..
pozdravček
d

ps Laufer: hvala za skrb!
Uporabniški avatar
 raf
naslednji krožnik izpustim, ker je bilo preveč lepega v prejšnem na kupu. 8)
Sem dobil božjo kazen, ker sem se preveč dobro počutil, ker sem bil pred tekom še na tajski masaži in me je una tajka tak premiksala, da sem bil sigurno za pet kg lažji. :oops: No ta filing je trajal samo do tistega spusta pri zoo, kjer so namesto peska same koreniene. :(
Sedaj zadevo povijam, hladim in saniram za tek okrog olimpiskega bazena za OI 2020.
Uporabniški avatar
 pajo
Rafo do torka je še daleč. :?
Uporabniški avatar
 bobr
Jutri ob 18ih pridem na štart in sicer grem ravninski Peš-Krožnik. Krog bo za okoli eno uro hoje.
Raf in še kak poškodovanec/ka se mi pridružiš? :roll: Ostali seveda tudi vabljeni na klasiko ali kakor vam ustreza.
Uporabniški avatar
 raf
Super! grem ravninski krogec, ker mi tiste korenine pri klasiki ravno še niso pri srcu :evil: in tudi gleženj ni čisto O.K., čeprav sem mislil, da bom moral ta torek ta tek izpustiti, ker sem bil prepričan, da bo zadeva sanirana šele v roku 14 dni.
Ob 18 za slabo urico pa sva nazaj. Se bom podredil tempu bobra. :wink:
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA