Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MatjazV
Tudi jaz pridem v Izlake. To bo lep iztek po maratonu.

Se vidimo, MatjazV
Uporabniški avatar
 lenči
V uradnem razpisu sem opazila, da je v glavi razpisa kar naenkrat razdalja 10,6 km, spodaj v tekstu pa je, kot je bilo prej navedeno 10,3. Verjetno pomota. Saj me ne moti 300 m več, sam razdaljo bi rada vedela za čas :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 zdejan
A gre mogoče še kdo iz Celja v Izlake? Lahko ga peljem.
 docca
lenči napisal/-a:V uradnem razpisu sem opazila, da je v glavi razpisa kar naenkrat razdalja 10,6 km, spodaj v tekstu pa je, kot je bilo prej navedeno 10,3. Verjetno pomota. Saj me ne moti 300 m več, sam razdaljo bi rada vedela za čas :wink: :lol:

Zadnja inf. je, da je dolžina 10.600. Torej bo cilj pri semaforju.
Ker je cesta v gradnji oz. prenavljanju in so na njej zelo moteči jaški, bo pri vsakem jašku stal človek v odsevnem jopiču. Torej bo za varnost poskrbljeno.
Tudi otroci bodo teklli na isti progi, kot običajno (Živa - semarof), ker ta dan na tem odseku ne bodo izvajali del.

Lep pozdrav vsem
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:
lenči napisal/-a:V uradnem razpisu sem opazila, da je v glavi razpisa kar naenkrat razdalja 10,6 km, spodaj v tekstu pa je, kot je bilo prej navedeno 10,3. Verjetno pomota. Saj me ne moti 300 m več, sam razdaljo bi rada vedela za čas :wink: :lol:

Ker je cesta v gradnji oz. prenavljanju in so na njej zelo moteči jaški, bo pri vsakem jašku stal človek v odsevnem jopiču. Torej bo za varnost poskrbljeno.
Tudi otroci bodo teklli na isti progi, kot običajno (Živa - semarof), ker ta dan na tem odseku ne bodo izvajali del.

Lep pozdrav vsem

Hvala za informacijo. Glede jaškov pa so bolj v nevarnosti ta hitri, da jih ne opazijo :wink: :lol: .
 docca
A boste tekli z musko v ušesih? A se to počne na tekmah :?:
 docca
semjul napisal/-a:
Objavljeno: 7. 8. 2008, 12:49 Naslov sporočila:

--------------------------------------------------------------------------------

A boste tekli z musko v ušesih? A se to počne na tekmah

:D
Niti ne.

Zakaj ne?
Ker se ne moreš tako skoncentrirat na tek, ker ti dela napravca napoto, ker moraš popravljat slušalke, ali slabše slišiš okolico in lahko še koga podreš...?
Uporabniški avatar
 zdejan
docca napisal/-a:

Lep pozdrav vsem

A je odprta cesta med Trojanami in Zagorjem, da bomo lahko prišli na tekmo?
Uporabniški avatar
 Ksenija
ja, delo poteka v strogem centru Zagorja, recimo od tržnice do zd. doma oz. do integrala - avt. postaje....
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Evo smo oddelal ta svoje. Zeblo nas ni :-). Vse pohvale organizatorjem. Ce ima kdo kak link do rezultatov se priporocam.

G.
Uporabniški avatar
 zdejan
Moj komentar. Šel sem na rekord, dosegel pa isti rezultat, kot lani. Hmm ... Sem pa vesel te tekaške prireditve, ker je bilo super vzdušje. Škoda, da nisem mogel ostati na zaključku in malici. Tudi jaz se priporočam za rezultate.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA