Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
lenči napisal/-a:V uradnem razpisu sem opazila, da je v glavi razpisa kar naenkrat razdalja 10,6 km, spodaj v tekstu pa je, kot je bilo prej navedeno 10,3. Verjetno pomota. Saj me ne moti 300 m več, sam razdaljo bi rada vedela za čas![]()
docca napisal/-a:lenči napisal/-a:V uradnem razpisu sem opazila, da je v glavi razpisa kar naenkrat razdalja 10,6 km, spodaj v tekstu pa je, kot je bilo prej navedeno 10,3. Verjetno pomota. Saj me ne moti 300 m več, sam razdaljo bi rada vedela za čas![]()
Zadnja inf. je, da je dolžina 10.600. Torej bo cilj pri semaforju.
Ker je cesta v gradnji oz. prenavljanju in so na njej zelo moteči jaški, bo pri vsakem jašku stal človek v odsevnem jopiču. Torej bo za varnost poskrbljeno.
Tudi otroci bodo teklli na isti progi, kot običajno (Živa - semarof), ker ta dan na tem odseku ne bodo izvajali del.
Lep pozdrav vsem
Objavljeno: 7. 8. 2008, 12:49 Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
A boste tekli z musko v ušesih? A se to počne na tekmah
semjul napisal/-a:Objavljeno: 7. 8. 2008, 12:49 Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
A boste tekli z musko v ušesih? A se to počne na tekmah
![]()
Niti ne.
docca napisal/-a:lenči napisal/-a:V uradnem razpisu sem opazila, da je v glavi razpisa kar naenkrat razdalja 10,6 km, spodaj v tekstu pa je, kot je bilo prej navedeno 10,3. Verjetno pomota. Saj me ne moti 300 m več, sam razdaljo bi rada vedela za čas![]()
Zadnja inf. je, da je dolžina 10.600. Torej bo cilj pri semaforju.
Ker je cesta v gradnji oz. prenavljanju in so na njej zelo moteči jaški, bo pri vsakem jašku stal človek v odsevnem jopiču. Torej bo za varnost poskrbljeno.
Tudi otroci bodo teklli na isti progi, kot običajno (Živa - semarof), ker ta dan na tem odseku ne bodo izvajali del.
Lep pozdrav vsem
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA