0.) Tekmovalce obveščamo, da letos še drugič organiziramo tek sami, prej smo ga z Novice Extreme. Jaz sem turist, kaj me briga politika športnih društev. Če ste skregani ste pač skregani!
1.) Tekmovalce obveščamo, da bomo start prestavili, ker prijave še potekajo. Čez pol minute: "Tekmovalce obevščamo, da starta ne bomo prestavili, če bodo prijave zaključene". Tekmovalce obveščamo, da bodo obveščeni o startu. Kdaj potem startamo če sploh ?!?!?!?? Pismo če se dva meseca prej napiše, da je start ob 10.00 je start ob 10.00. Kaj sedaj?
2.) Moj Suunto mi je crknil tako, da sem tekel brez ure. Na cilju tudi nisem videl ničesar. Še zdaj ne vem kakšen čas sem imel.
3.) Kosilo je bilo za nič. Paradižnik nezrel in trd kot kamen, buče stare in polne koščic, neslane in premalo pečene, lubenice premalo in še tisto kar je bilo gnilo.
4.) Parkirišča bodo brezplačna za tekmovalce in zadostna. Kje? Zakaj mi redarji niso vedeli povedati kje lahko parkiram in kje ne?
Skratka če ne bi tega teka vzel kot izet, ga nadaljeval v Ukancu, pri slapu Savici, se okrepčal v Rupi z borovničevim štrudlom in melisinim sokom, bi mi ta izlet pustil grenak priokus. Če človek prevozi več kot 200 kilometrov v eno stran pričakuje, da bo nekaj tudi doživel. Če tega ne dobi v štartnini si mora poagati pač drugače. Žalostno.
Vitezi, s tekom okrog vašega jezera ste na preveč razvadili!