Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tek, ki sta ga po mojem mnenju zaznamovala precej povprečna, če ne slaba organizacija, glede na velik število udeležencev. Za pripomniti imam kar nekaj stvari, a o tem in o svojih videnjih pa itak na blogu, ki ga bom uspel napisati v kratkem.

Tudi fotke bodo kmalu.

Upam da ste kljub temu uživali in lep pozdrav

Bojan
Nazadnje spremenil Bojan Ambrožič, dne 09 Avg 2008, 20:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 activean
Se nekamo strinjam s tabo.
Napake, ki si jih naštel ti, pa še pomote pri podelitvi je pač težko spregledat za tako veliko prireditev.

drugače pa ni bilo slabo, vreme odlično, ...
Med moškimi pa sem bil 42 in kljub temu da imam občutek, da bi lahko še kaj več pokazal , sem kar zadovoljen.
drugo leto pa po osebni rekord.. :D
Uporabniški avatar
 Loni
Najlažje je kritizirati, a ne? Sem prav razočarana, pa ne nad organizacijo. Šla sem tja, imela sem se super, uživala v vsakem prelaufanem kilometru, o času ne bom debatirala, je bil vsekakor boljši od pričakovanega. Glede na to, da teka ne gledam skozi minute in sekunde, ampak skozi to, da se imam fajn, da imam občutek, da sem naredila nekaj dobrega zase, pa da me je prijateljica v cilju objela in mi čestitala, brez da bi me vprašala za rezultat. Pa da sem spoznala nekaj TFjevcev, od katerih ni nihče jamral. Pa da so me izžrebali v srečelovu. Bučke so bile tudi dobre.
Če pa se je komu zafecljal jezik in je kje malce zaškripalo. Pa kaj zato.
Pridem spet. :laola
Nazadnje spremenil Loni, dne 09 Avg 2008, 19:51, skupaj popravljeno 1 krat.
 MIROSAN
Tudi jaz se strinjam z "povprečno" organizacijo teka, sicer z lepim vremenom in prireditvijo, najbolj me je motilo , ker ni bilo semaforja z časom, ko sem pritekel v cilj, potem pa sem kar nekaj časa čakal , da sem izvedel za čas teka...
Lp Miro
 orlytm
men je blo luštno, rezultat zadovoljiv, če odštejem še par minutk, ki jih zgubiš na štartu, je tam-tam z "mojim časom" ..

organizacija pa bi bla lahko boljša, ampak ni blo krize ...

lep dan :)
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
LoniM napisal/-a:Najlažje je kritizirati, a ne? Sem prav razočarana, pa ne nad organizacijo. Šla sem tja, imela sem se super, uživala v vsakem prelaufanem kilometru, o času ne bom debatirala, je bil vsekakor boljši od pričakovanega. Glede na to, da teka ne gledam skozi minute in sekunde, ampak skozi to, da se imam fajn, da imam občutek, da sem naredila nekaj dobrega zase, pa da me je prijateljica v cilju objela in mi čestitala, brez da bi me vprašala za rezultat. Pa da sem spoznala nekaj TFjevcev, od katerih ni nihče jamral. Pa da so me izžrebali v srečelovu. Bučke so bile tudi dobre.
Če pa se je komu zafecljal jezik in je kje malce zaškripalo. Pa kaj zato.
Pridem spet. :laola

Mislim da je to tvoja prva tekma? Potem je tvoja kritika moje kritike nekonstruktivna, ker nimaš oprijemljive primerjave z ostalimi pririditvami. Zavračam očitke, da podajam (in to pomožnosti z veseljem) samo negativno zaznamovane kritike. Daleč od tega. Če pogledaš moje bloge, boš videla, da sem bil v vsaj 90% zadovoljen. Se pa najdejo ekstremi tipa UDIN BORŠT.

Tekaške prireditve smatram, kot obliko turističen potrošnje. In kot potrošnik želim za svoj vložen denar želim največ. Glede na višino štartnine sem pričakoval več, in to sem v oceni prireditve tudi označil.

Me pa veseli da ti je bilo v veselje tekmovati in da se še vedimo na kakšni dirki. Prepričan, da na bolje organizirani. ;)

Lep pozdrav

Bojan
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,
pa še moj pogled na današnje doživetje kroženja okoli Bohinjskega jezera.

Veliko nas je TF-jevcev in veliko je tudi pogledov na to, kaj jim tek prinaša. Nekaterim se želje ustavijo ob kazalcih na uri, ki se zaustavijo ob tem ko pritečejo v cilj in posledično na uvrstitev generalno, pa v kategoriji, pa jim potem tudi kategorije niso več všeč in bi jih spremenili, čeprav jih je prireditelj definiral že na razpisu :wink: in ko se jim to pač ne izide po željah, se že naslednji dan ali pa najkasneje čez teden dni odpravijo na naslednji tek, kjer se seveda vse ponovi, če rezultat ni zadovoljiv. Seveda so potem tudi drage štartnine, ker jih je toliko :wink: .

Meni pa je bil danes to tek po čudoviti progi s katero sem dihal od štarta, preko ozkih in spolzkih stezic ter prijetnih makadamskih stez do preizkusa na kakšno hitrost lahko spravim telo v zadnjih metrih pred ciljem.

Že pred, med in po teku pa sem srečal kar nekaj veselih TF-jevcev in drugih znancev. Skupaj z ženo in hčerko smo preživeli prav lep tekaški dogodek.

Lep pozdrav, zlopi

P.s.: Edino hčerka je bila malo razočarana, ker kot prva punca ni dobila nobene nagrade, dobili pa so jo prvi trije fantje in zadnji trije udeleženci otroškega teka.
 gs1422
0.) Tekmovalce obveščamo, da letos še drugič organiziramo tek sami, prej smo ga z Novice Extreme. Jaz sem turist, kaj me briga politika športnih društev. Če ste skregani ste pač skregani!

1.) Tekmovalce obveščamo, da bomo start prestavili, ker prijave še potekajo. Čez pol minute: "Tekmovalce obevščamo, da starta ne bomo prestavili, če bodo prijave zaključene". Tekmovalce obveščamo, da bodo obveščeni o startu. Kdaj potem startamo če sploh ?!?!?!?? Pismo če se dva meseca prej napiše, da je start ob 10.00 je start ob 10.00. Kaj sedaj?

2.) Moj Suunto mi je crknil tako, da sem tekel brez ure. Na cilju tudi nisem videl ničesar. Še zdaj ne vem kakšen čas sem imel.

3.) Kosilo je bilo za nič. Paradižnik nezrel in trd kot kamen, buče stare in polne koščic, neslane in premalo pečene, lubenice premalo in še tisto kar je bilo gnilo.

4.) Parkirišča bodo brezplačna za tekmovalce in zadostna. Kje? Zakaj mi redarji niso vedeli povedati kje lahko parkiram in kje ne?

Skratka če ne bi tega teka vzel kot izet, ga nadaljeval v Ukancu, pri slapu Savici, se okrepčal v Rupi z borovničevim štrudlom in melisinim sokom, bi mi ta izlet pustil grenak priokus. Če človek prevozi več kot 200 kilometrov v eno stran pričakuje, da bo nekaj tudi doživel. Če tega ne dobi v štartnini si mora poagati pač drugače. Žalostno.

Vitezi, s tekom okrog vašega jezera ste na preveč razvadili! :lol:
Nazadnje spremenil gs1422, dne 10 Avg 2008, 11:38, skupaj popravljeno 1 krat.
 gs1422
Bojan Ambrožič napisal/-a:Fotke se še nalagajo. Pravzaprav gre za posnetke prvih ca. stotih tekačev ob prihodu v cilj. Nekatere si lahko že ogledate. Bo pa vsako minuto kakšna več. vseh skupaj jih je nekaj čez 300. Upam, da se najdete.

Fotke: http://good-times.webshots.com/album/565279058dzpjsk

Ej možakar, ne boš verjel, da si mene in mojo boljšo polovico prilepil na prvi sliki na tvojem prispevku. Tisti skinhead v ornanžnem sem jaz, zraven pa moja. :lol:
Uporabniški avatar
 Popaj
Moj komentar na tek.
Preživel sem zelo lepo tekaško prireditev.
Kljub temu, da mi je počutje, ko pritečem na cilj, bolj važno od rezultata (da se ne sesedem skozi ciljno črto in da popoldne in naslednji dan normano funkcioniram) vseeno vsak rad pogleda na rezultat. Malo le pokontroliraš, ali množica in gledalci iztisnejo iz tebe še kakšno sekundo. Zato mislim, da so rezultati vseeno pomembni. Vsaj vidiš, koliko časa si užival v teku.
Imam dva predloga organizatorju za prihodnje leto.
1. Cilj naj bo bolje označen. Ko sem bil že v cilju sploh nisem vedel, kdaj sem ga pretekel. Mislil sem da je tam, kjer je štart. Naj bo Velik napis CILJ.
2. Mislim, da bi moral organizator za nagrade strejšim dečkom in deklicam ter kadetom in kadetinjam posvetiti več pozornosti. Mislim, da je tej starosni populaciji tekačev nagrada bolj pomembna, kot nam odraslim, pa čeprav jih ni veliko. Tudi jaz imam podobno izkušnjo kot Zlopi. Na teku prijateljstva so nekaj obljubili, pa ni bilo nič od tega.

Dober tek vsem skupaj!
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
gs1422 napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Fotke se še nalagajo. Pravzaprav gre za posnetke prvih ca. stotih tekačev ob prihodu v cilj. Nekatere si lahko že ogledate. Bo pa vsako minuto kakšna več. vseh skupaj jih je nekaj čez 300. Upam, da se najdete.

Fotke: http://good-times.webshots.com/album/565279058dzpjsk

Ej možakar, ne boš verjel, da si mene in mojo boljšo polovico prilepil na prvi sliki na tvojem prispevku. Tisti skinhead v ornanžnem sem jaz, zraven pa moja. :lol:

Me veseli, da ste se našli. 8)
Uporabniški avatar
 Bali
Pa še moj komentar.

Tudi jaz sem preživela prijeten tekaški dan in res vesela sem, da sem bila danes tam. Tekla sem nad pričakovanji, čakam pa še pravi rezultat, ker sem se po teku samo na hitro vrgla v vodo, potem smo pa že odšli nazaj domov.

Organizacija; mislim da že pogled na spletno stran društva kaže na to, kakšna bo organizacija. Torej - nekaj takega sem tudi pričakovala.
Uporabniški avatar
 zlopi
Bali napisal/-a:Tekla sem nad pričakovanji, čakam pa še pravi rezultat, ker sem se po teku samo na hitro vrgla v vodo, potem smo pa že odšli nazaj domov.

... rezultati 2008
Lp, zlopi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA