prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

vidim, da vas pesti poletna dopustovamrzlica. A ni še vse izgubljeno! Dokler bo Golovec, bo tudi Golada :)

Javljam se po prvem teku po parku, bilo je malo klancev in tega, človek kar pogreša Golovec. In seveda zato, ker

zbiram družbo za Golado v četrtek, 28.8. Ura po dogovoru, 19.00 je OK!

Boste tu? Gremo na analizo? Jaz se javim za irske piškotke (Guinnes je prekompliciran za na letalo).

Navali narode, deli se kultura! Si ju sun,

vaš Nadvojvoda :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ma, a veš, da me mika tole, če bo le čas :)

P.S.: Sod guinessa na avion :)
 spela*
Glede na obljube o analizi predvidevam, da bo tokrat ZARES gneča na startu. Ali pa vsaj v cilju (nekateri hodijo samo na analize :lol: ).
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Kako ste banda?!
Danes bi NM Bajsi napovedala svoj veličastni prihod ob, e khm, kdaj že??!!
Ob 19.00 ali kdaj??!?!?
Lepo bi bilo, da bi vas bilo malo več, da počastite in poljubite krače našega ljubega Bajsija.
Seveda pa je vse odvisno od pamža, ki postaja vedno bolj naporen.
(starost nije radost press)
 spela*
Pridem ob sedmih na zbirno mesto.
Uporabniški avatar
 Loni
Sem se zafrknila in sem šla že zjutraj tečt. Pa sem rekla, da bom šla ta teden oboje sprobat, no, ne bo ratalo, Golada bo morala še malce počakati.
Uporabniški avatar
 maca
tudi jaz pridem ob 19.00 na zbirno mesto
 luzr
@pegaz: Beware! It can be crowded... We'll gobble Irish cookies, just send enough of 'em.

@Bajsi: Tako masten obisk... Še vedno ti dolgujemo eno napoletansko tortiljo...

Se pridem pokloniti obema velikašema.
Uporabniški avatar
 Laufer
luzr napisal/-a:@pegaz: Beware! It can be crowded... We'll gobble Irish cookies, just send enough of 'em.

@Bajsi: Tako masten obisk... Še vedno ti dolgujemo eno napoletansko tortiljo...

Se pridem pokloniti obema velikašema.

:roll:
Tale bo pa težka, ker pride njegova visokost šele drugi teden, njegova mastnost pa ta teden.

:twisted:
 nana
Če začnete ob 19h - kdaj končate?
Uporabniški avatar
 dannae
ko jo pretečeš. golado namreč... :hehe:

tam okoli urce.., kakšni jo potolčejo v manj, drugi odklepetajo več...

jusuf bo znal pa najbolj točno povedat vse rekorde. tiste ta hitre in tiste ta počasne. pa kolk kolenčkov je zadel, pa kolk medvedk srečal

le pridi... je lepa turca.
 luzr
nana napisal/-a:Če začnete ob 19h - kdaj končate?

Stavimo za eno škatlo keksov, s tabo nam uspe v uri in pet.
Ker pride poleg Lauferja še plemič, ki nas bo šibal.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Današnja družba je čist' za en kurc (ker za dva placa ni).
Pride NM Bajsi, skoraj noben ga ne jebe (razen luzerja, ki je pripravljen poljubiti mu svete noge), vsi samo debelo bolščijo, kdo pa je zdej to za en nebodigatreba?!??
In potem se priklati "ženska za volanom" in tisti bebavi pogledi se niti ne preusmerijo na njeno rit, ekhm, laufarsko kiklco!!?
In potem, kot krona vsega, nobenega prispevka na TF o kakšnih vzvišenih emocijah o četrtkovem treningu, prisotnosti NM Bajsija, luštnih ritah v kiklcah, ......
Mah, brez veze!
Se vidimo v četrtek, ko pride prevzvišeni Pegaz in boste imeli o čem razpravljati in z vlažnimi očkami požirati njegov "devine" korpus in poslušati doktorske misli o nedavnem gasterbajtiranju.
 luzr
Nenavadno se mi zdi, ker izvzemši bajsija nihče ni napraskal niti vrstice....
Ne omenil predgoladnih izgredov.
Od bajsijevega renčanja pri pasjem boksu, dasiravno so mu ta kavalirski delikt spregledali.
Tudi moje ekološko tumbanje po plastični emabalaži in mali obredni ples za utekanje ruskih superg sploh ni bil omenjen.
Niti moje mednarodno lajanje med potjo na Golado, ki ga je nekdo moral prenašati, poleg blebetanja v nekem germanskem jeziku.
Vsesplošnega stresanja neumnosti raje ne omenjam, saj sem bajsija najprej zamenjal z nekim mimoidočim, osupljivo podobnim njegovi mastnosti, in se mu poklonil. Zavedam bogokletnosti tega dejanja, a je njegovo neudeleževanje tradicionalnih dogodkov nekaj pripomoglo k temu.
Laufer nam je samo prijazno pomahal, ker je opravljal tekaško organizacijsko razpečevalske posle in šel zabušantsko po svoje.

Bajsi je nekako na koncu Poti na Golovec pobesnel. Očitno ne prenaša anglofonskih psovk. Tudi zato me je oštel precej po domače. Ker sem ju z Jusufom, menda mu pravijo tako tisti, ki so ga videli in ostali živi, ves čas moril s čvekanjem. Na ta način sem skušal prikriti strah, saj je bil tempo za moje skrotovičeno telesce prehiter. Če sem uspel do vrha Golov'ca priti v spodobnem času, sem popolnoma propadel na drugi polovici. A sta lahko imela vsaj mir za moške pogovore...

Dirkalne šlape ruskega emigranta so nekako neprimerne za moj desni palec, ki ga bom moral ali obtesati ali prilepiti na copat. Še pridem v njaih na kake mazohistične eksperimente.
Sploh osupljivo količino mimoidočih deklic si je naročil bajsi, od katerih sem opazil seveda najbolj svetlolaske v različnih izvedbah. In rjavo kodrolasko, ki sva se zasledovala. Jaz globokodihajoče psihopatsko, ona pa je ravno prav preplašeno in nezainteresirano sprehajala svoje zeleno dvokolo.
Kasneje me je dohitel drugi del ekipe.
Bajsija je z očmi zavijal tudi na analizici, ko sem izvlekel kolačke z amerikansko zastavo. Potem mi je lastnotrebušno dokazal, zakaj je on bajsi in sem jaz šele en vajenec, ki ni dovolj žgančkov popapal.
Na cilju nas je pozdravila tudi Nana, ki je trenirala plavanje.

Spodnji zapis se ne nanaša na člane foruma, v izogib kakim nesporazumom.
Kot krono večera smo doživeli mojstrstvo nekega mimoidočega, ne ravno naključnega, sprehajalca, ki se je sumljivo smukal po Kodeljevem.
S servovolananjem je skoraj pometel nekaj udeležencev analize, a na srečo ni pokvečil preveč parkirane pločevine.
Nekako se ne morem znebiti občutka, tisti pederski mali enoprostorni avtomobil z modrim ovalom je že bil kdaj stlačen. Drznil bi si trditi, moški del gospodinjstva ni prav vešč pri vožnji in mora zato precej pogosto menjavati vozila.
Ostali smo živi, zato sem mogel božati še prijaznega psička naključne sprehajalke
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA