Radolca napisal/-a:Šment, tudi jaz se vam bom moral enkrat pridružit na "ovalu"
jaz sem bila pa včeraj sveto prepričana, da sem te srečala

sicer je bila pa včeraj kar prehuda gužva... kot bi se vsi naenkrat spravili na palno

Radolca napisal/-a:Šment, tudi jaz se vam bom moral enkrat pridružit na "ovalu"
metkamarjetka napisal/-a:Radolca napisal/-a:Šment, tudi jaz se vam bom moral enkrat pridružit na "ovalu"
jaz sem bila pa včeraj sveto prepričana, da sem te srečala. dopoldan sem gledala slikce s tojega podviga "od pumpe do pumpe", pa se mi je popoldan na brdu zdelo, da vidim isto "faco" .... sem kiksnila pač....
![]()
sicer je bila pa včeraj kar prehuda gužva... kot bi se vsi naenkrat spravili na palno
Susanne napisal/-a:metkamarjetka napisal/-a:Radolca napisal/-a:Šment, tudi jaz se vam bom moral enkrat pridružit na "ovalu"
jaz sem bila pa včeraj sveto prepričana, da sem te srečala. dopoldan sem gledala slikce s tojega podviga "od pumpe do pumpe", pa se mi je popoldan na brdu zdelo, da vidim isto "faco" .... sem kiksnila pač....
![]()
Kdaj si pa včeraj tekla? Mogoče sva se pa srečali? Jaz sem pri spomeniku začela malo čez sedmo, zvečer seveda, začnem pa proti Beli. No, ampak takrat Radolce ni bilo na ovalu. Pa verjetno ima še težke noge od nedeljskega podviga
Jana S napisal/-a:matr kašn kaos s štarti...se prav, če jst probam pridt ob 6h, pa mi slučajno ne rata, loh štartam tud ob 6.30 al pa clo ob 7h..
čist preveč opcij in demokracije, gorenci, trdo roko rabte.
mitjas napisal/-a:Počas bi blo fajn uro prestavit, razen če boste spet 39ke letel![]()
metkamarjetka napisal/-a:
je bilo pa pred tem neverjetno lepo ob pogledu na bližnje hribe (sonček je ravno zahajal) - po cca enem km skozi gozd se kar naenkrat odpre prekrasen pogled na hribe. res, kot bi ga narisal. prav za dušo
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA