prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Radolca
Šment, tudi jaz se vam bom moral enkrat pridružit na "ovalu" :?
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Radolca napisal/-a:Šment, tudi jaz se vam bom moral enkrat pridružit na "ovalu" :?

jaz sem bila pa včeraj sveto prepričana, da sem te srečala :oops: . dopoldan sem gledala slikce s tojega podviga "od pumpe do pumpe", pa se mi je popoldan na brdu zdelo, da vidim isto "faco" .... sem kiksnila pač.... :wink:

sicer je bila pa včeraj kar prehuda gužva... kot bi se vsi naenkrat spravili na palno :P
Uporabniški avatar
 Susanne
metkamarjetka napisal/-a:
Radolca napisal/-a:Šment, tudi jaz se vam bom moral enkrat pridružit na "ovalu" :?

jaz sem bila pa včeraj sveto prepričana, da sem te srečala :oops: . dopoldan sem gledala slikce s tojega podviga "od pumpe do pumpe", pa se mi je popoldan na brdu zdelo, da vidim isto "faco" .... sem kiksnila pač.... :wink:

sicer je bila pa včeraj kar prehuda gužva... kot bi se vsi naenkrat spravili na palno :P

Kdaj si pa včeraj tekla? Mogoče sva se pa srečali? Jaz sem pri spomeniku začela malo čez sedmo, zvečer seveda, začnem pa proti Beli. No, ampak takrat Radolce ni bilo na ovalu. Pa verjetno ima še težke noge od nedeljskega podviga :lol:
Uporabniški avatar
 Jana S
matr kašn kaos s štarti... :shock: se prav, če jst probam pridt ob 6h, pa mi slučajno ne rata, loh štartam tud ob 6.30 al pa clo ob 7h.. :wink: čist preveč opcij in demokracije, gorenci, trdo roko rabte. :twisted:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Susanne napisal/-a:

Kdaj si pa včeraj tekla? Mogoče sva se pa srečali? Jaz sem pri spomeniku začela malo čez sedmo, zvečer seveda, začnem pa proti Beli. No, ampak takrat Radolce ni bilo na ovalu. Pa verjetno ima še težke noge od nedeljskega podviga :lol:

jaz sem se vrnila k spomeniku že malo pred pol sedmo, tako, da se (žal) nisva mogli srečati. če je le mogoče sem "na terenu" okrog 6h, ker kasneje mularija doma zahteva svoje .
Uporabniški avatar
 mitjas
Jana S napisal/-a:matr kašn kaos s štarti... :shock: se prav, če jst probam pridt ob 6h, pa mi slučajno ne rata, loh štartam tud ob 6.30 al pa clo ob 7h.. :wink: čist preveč opcij in demokracije, gorenci, trdo roko rabte. :twisted:

Ti samo prid, če ne bo nobenega pri spomeniku, pa štartaj sama. Progo poznaš, te bomo pa ostali dohiteli. Zbor pa po teku in potem naprej na analizo :wink:
Jest štartam najbrž mal čez 6, mam pa v planu vmes 4x 1500m na polno, tko da bom šel rajš kr sam okrog :oops:
Uporabniški avatar
 lojzeP
včeraj je bilo res kar tesnilno na ovalu. sem vas imel par na sumu, da vas poznam, samo ..... eni k baje ne pozdravljamo, pa tko smo ( včasih ) sramežljivi ....... in odpujsali smo dalje ( solistično ) :wink: . samo un skoraj polnoletni jelenko je bil že skoraj čisto v hosti - je verjetno čakal na iste tekačice kot prejšni teden .... :cry:
danes pa za spremembo malo drugačen oval :idea:

p.s. ktero je treba pol kolk časa in kje (po)čakat
Uporabniški avatar
 Jana S
"50% istih tekačic je v inozemstvu, ostale pa nujno rabjo trdo roko... :?
Sm tok cincala in mozgala da sm na konc spet na domačem rožniku solirala. :cry: se vidmo sunrorlejtr,
j
Uporabniški avatar
 lojzeP
jutri ( sreda) je zopet dan za kroženje. štart ob 19.00 na vsem znani lokaciji pri spomeniku, analiza pa .... mah, sej se vse ve ..... :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
jutri je zopet sreda, kar pomeni, da se bodo zopet sklepale stave :wink:
sicer se prej dobimo še na brdu, da si na ovalu zbistrimo misli glede .... :arrow: ( glej prvi stavek ).
štart ob 19.00 pri pomniku zagnanih tekačev ( skrivljen prometni znak in skoraj izruvana ograja ) stretching by Dr. Škof.
Uporabniški avatar
 mitjas
Počas bi blo fajn uro prestavit, razen če boste spet 39ke letel :wink:
Pridem samo na analizo oz na cilj, me je izdala desna ahilova danes :cry:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
mitjas napisal/-a:Počas bi blo fajn uro prestavit, razen če boste spet 39ke letel :wink:

ja, boste kmalu moral začet eno uro prej. včeraj sem končala malo čez sedem, pa je bilo na povratku skozi gozd že kar malo mračno.

je bilo pa pred tem neverjetno lepo ob pogledu na bližnje hribe (sonček je ravno zahajal) - po cca enem km skozi gozd se kar naenkrat odpre prekrasen pogled na hribe. res, kot bi ga narisal :D . prav za dušo :D
Uporabniški avatar
 andreya
je bilo pa pred tem neverjetno lepo ob pogledu na bližnje hribe (sonček je ravno zahajal) - po cca enem km skozi gozd se kar naenkrat odpre prekrasen pogled na hribe. res, kot bi ga narisal :D . prav za dušo :D

Je bil pa včeraj pogled na hribe zvečer res kot bi ga narisal. Prekrasno. Mi je bilo žal, da nisem imela fotkiča s sabo
Uporabniški avatar
 ales
Jutri, v sredo spet en krog okoli Brda. Prvič ga bomo preizkusili z novega štartnega mesta na vzhodni strani. Štart ob 18ih. Vlajko, saj prideš, kajne?! Bom pripeljal članico, ki bo tekla s teboj..
Uporabniški avatar
 Bor
pridem....verjetno na 2 počasna....
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA