- 30 Avg 2008, 14:14
Za moje pojme malo bolano razmišljanje. A ti bi vložil nekaj tisoč evrov v napravo in potem brezplačno izvajal na njej meritve?
Konec, koncev imamo TF-ovci pri TS-u 20% stalnega popusta tako, da si se v tem primeru spravil napačnega šimfat.
Z veseljem pa te kot pravega dobrotnika in člana TF-a povabim, da kupiš napravo za merjenje pronacije/suplinacije in začneš z izvajanjem brezplačnih meritev. Oziroma še bolje, vsakemu, ki bo prišel k tebi po diagnozo plačaj 10,00€, ker boš na njem izvajal meritve. Obisk bo izjemen - verjemi.
msavic napisal/-a:ts čopova 14 napisal/-a::arrow: Da, pri nas opravljamo tekaške teste na tekaški stezi. Sam test stane 10€, ob nakupu copat pa se ta znesek odšteje od cene copata, tako da je pri nakupu copat test zastonj![]()
LP TS ČOPOVA 14
Hmmm všeč mi je ta beseda "zastonj" na koncu. Dajva se dogovorit tako : to da jaz pridem pomerit copate k vam vas bo stalo 20 Eur.
AMPAK POZOR! Če slučajno kupim te copate pa vam ta denar vrnem, tako, da je za vas moj nakup zastonj...![]()
p.s. There is no free lounch
Za moje pojme malo bolano razmišljanje. A ti bi vložil nekaj tisoč evrov v napravo in potem brezplačno izvajal na njej meritve?
Konec, koncev imamo TF-ovci pri TS-u 20% stalnega popusta tako, da si se v tem primeru spravil napačnega šimfat.
Z veseljem pa te kot pravega dobrotnika in člana TF-a povabim, da kupiš napravo za merjenje pronacije/suplinacije in začneš z izvajanjem brezplačnih meritev. Oziroma še bolje, vsakemu, ki bo prišel k tebi po diagnozo plačaj 10,00€, ker boš na njem izvajal meritve. Obisk bo izjemen - verjemi.