Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Laufer
Le glej da ne bo tako:
"Jaz pa pojdem na ...
Ti boš pa doma ostala, milo se boš jokala."

:lol:
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Zlomka, jaz pa še zdaj nisem oddala prijave, ker še vedno cincam med ta kratko varianto in polovičko. Malo me baše kolesarski Poli maraton en dan prej.

Pridi mi delat družbo na 21ki, saj ti si na fedrcah, bo šlo brez problema :wink: :lol: . Samo jaz ne bom tako hitro tekla kot ti, če boš ponavljala TF10ko :oops: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a: Pridi mi delat družbo na 21ki, saj ti si na fedrcah, bo šlo brez problema :wink: :lol: . Samo jaz ne bom tako hitro tekla kot ti, če boš ponavljala TF10ko :oops: :wink: :lol:

Tile fedrci so staknili še en žulj včeraj, presneti štumfi, so bili malo zasukani v tri krasne, še opazila nisem, dokler nisem domov prišla. Zdajle pa preklinjam tle, ko je še v opankah glih za glih.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:
lenči napisal/-a: Pridi mi delat družbo na 21ki, saj ti si na fedrcah, bo šlo brez problema :wink: :lol: . Samo jaz ne bom tako hitro tekla kot ti, če boš ponavljala TF10ko :oops: :wink: :lol:

Tile fedrci so staknili še en žulj včeraj, presneti štumfi, so bili malo zasukani v tri krasne, še opazila nisem, dokler nisem domov prišla. Zdajle pa preklinjam tle, ko je še v opankah glih za glih.

Lepo pozdravi svoj žulj, do nedelje bi moral biti OK :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 raf
moja majhna osebna želja za Ptuj je čas 6 min na km. :oops:
Uporabniški avatar
 Laufer
raf napisal/-a:moja majhna osebna želja za Ptuj je čas 6 min na km. :oops:

Bom zajček, cilji čas 1:59,59, se pravi tempo 5,41min/km.
Uporabniški avatar
 lenči

Oh, če bi deževalo in bilo 15 stopinj, potem bi pa tudi jaz lahko gojila tu nekje kakšne želje :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 raf
Laufer napisal/-a:

Ta polmaratonček mi bo dal vmesni odgovor na vprašanje, ki si ga že ti postavil. Ali se lahko spustim pod dve uri na LM?
Uporabniški avatar
 marathon95
Laufer napisal/-a:

dojdem i ja probati :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Laufer napisal/-a:

A sem lahko tudi jaz pijavka?
Moj žulj sem šla sanirat - kolega mi je, pol ko sem skoraj dušo izpustila od hudega, poiskal v zakladih Sanolaborja eno gelasto blazinico, ki je kot ulita za mojo ubohgo nogo. Sem šla sprobat in deluje.
Torej... samo še mamo pokličem, kako in kaj - trenutno je na urgenci (spet) z upam samo zvinom gležnja.
 spela*
Laufer napisal/-a:

Ja, dokler bo šlo ... :oops:
Raf, se boš pridružil pri paranju živcev Lauferju z nenehnim spraševanjem: "A je še daaaaaleč?" :lol:

(Čas 1:59:59 je sicer pobožna želja, važno je namreč le, da pridem v cilj, in to ne v rešilcu. :wink: )
Uporabniški avatar
 raf
Edina stvar, ki me mal oskrbi za nedeljo je to, da bi bilo preveč vroče. Ko sem danes ob deseti uri na tartanu obdelal 45 minutni temo tek sem mislil, da me bo pobralo od vročine .Od mene je teklo, kot bi v vodo padel . Pobožna želja za nedeljo je samo malo oblačkov, da ne bo direkt sonca.
Uporabniški avatar
 marathon95
raf napisal/-a:Edina stvar, ki me mal oskrbi za nedeljo je to, da bi bilo preveč vroče. ... ..

bar bu dobar izgovor :wink:
mislim da je staza na suncu
Uporabniški avatar
 dasa
napoved je tja do 30.........vroče bo 8)
Uporabniški avatar
 Loni
:lol: :lol: Z Maco sva se očitno istočasno prijavili, sva že na seznamu.
Pa da vidimo, kako in kaj. To bo moj prvi uradni polmaraton in mi je končni rezultat zadnja skrb. Glavno, da po dveh nogah skozi cilj primaširam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA