LoniM napisal/-a:Zlomka, jaz pa še zdaj nisem oddala prijave, ker še vedno cincam med ta kratko varianto in polovičko. Malo me baše kolesarski Poli maraton en dan prej.
Pridi mi delat družbo na 21ki, saj ti si na fedrcah, bo šlo brez problema

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
LoniM napisal/-a:Zlomka, jaz pa še zdaj nisem oddala prijave, ker še vedno cincam med ta kratko varianto in polovičko. Malo me baše kolesarski Poli maraton en dan prej.
lenči napisal/-a: Pridi mi delat družbo na 21ki, saj ti si na fedrcah, bo šlo brez problema![]()
. Samo jaz ne bom tako hitro tekla kot ti, če boš ponavljala TF10ko
![]()
![]()
LoniM napisal/-a:lenči napisal/-a: Pridi mi delat družbo na 21ki, saj ti si na fedrcah, bo šlo brez problema![]()
. Samo jaz ne bom tako hitro tekla kot ti, če boš ponavljala TF10ko
![]()
![]()
Tile fedrci so staknili še en žulj včeraj, presneti štumfi, so bili malo zasukani v tri krasne, še opazila nisem, dokler nisem domov prišla. Zdajle pa preklinjam tle, ko je še v opankah glih za glih.
Laufer napisal/-a:raf napisal/-a:moja majhna osebna želja za Ptuj je čas 6 min na km.
Bom zajček, cilji čas 1:59,59, se pravi tempo 5,41min/km.
Laufer napisal/-a:raf napisal/-a:moja majhna osebna želja za Ptuj je čas 6 min na km.
raf napisal/-a:Edina stvar, ki me mal oskrbi za nedeljo je to, da bi bilo preveč vroče. ... ..
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA