Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Mojca99
Ok, bom jaz napisala, če se ne javi, ker mi je poslala SMS:
Čas fenomenalno dober 7:37, bila je 2. med vsemi ženskami in 1. v svojo starostni kategoriji. Bravo bravo Nataša, ti si moj idol:
:laola
Uporabniški avatar
 lenči
SUPER, ČUDOVITO, BRAVO :laola :laola
Nataša, čisto majčkeno sem falila svojo napoved :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
Evo me!!!!!!

Punce HVALA.

Res je bilo odlično kljub vročini, sonce je sekalo 100 na uro.
Štart je bil dober sem takoj padla v svoj tempo nekje 5:30 na km. Šlo je odlično do 20 tega km potem pa kriza :oops: pojma nisem imela kaj se dogaja, saj je bilo za krizo veliko prezgodaj. Me je bilo hudičevo strah, da je to zaradi antibiotikov ( pretekli teden sem staknila vnetje ledvic in sem včeraj zjutraj vzela zadnjo dozo), ampak kriza je minila in počasi a sigirno sem mlela km. V Mozirju so me ( naju-tudi mož je tekel) pričakali naši beri: moja otročka s babico in dedijem in sem začela jokat ( zaka že?!), tam sem počaka tri minute polubčkala :heart tamala in šla naprej. Šlo mi je odlično in brez večje krize. Tempo pač pade po toliko km ampak še vedno po planu. Razen osmih žuljev nisem imela večjih težav, ampak žulji so sproti pokali, kar sem hudičevo dobro začutila. med tekom. Zadnjih deset km pa sva skupaj sem odštevala skupaj s Tomažem. Posebej se moram zahvaliti Tomažu, ki žal ni tekel (poškodba), ampak naju je spremljal na kolesu in brez njega bi bil dosežen čas težko dosegljiv, posebej zato, ker je bilo premalo okrepčevalnic glede na vročino . Tomaž pa naju je zalagal s pijačo in geli. Torej TOMAŽ HVALA ŠE ENKRAT.

Torej rezultat kot ga je napisala Mojca. Od lani sem svoj pb izboljšala za kar 42 minut.

Potihoma sem želela rezultat okoli 7:30 in glede na vroče vreme mi je za zamujenih sedem minut prekleto vseeno.Tempo 6:05 je zame odličen tempo za 75 km.

To je na kratko to kaj več pa v sredo, pridem ampak še nisem prepričana , da bom tekla. Noge bolijo ko pes!
:oops:
Torej popoln tekaški dan, saj je tudi mož naredil PB 7:11 in na kar je najbolj ponosen premagal je samega Dušana Mravljeta, meni je ušel za pičlih 20 minut.

Jutri pa se vam naj Ptuj posreči tako kot se je meni danes Logarska. :lol: :wink:
 katrca
Nataša, moj poklon, res iz srca. Seveda tudi Bogdanu.
p.s. Pa kje najdete vse te smeške ?!
Uporabniški avatar
 IRA
Dolgo sem razmišljala kaj pomenijo te časi, te kilometri ....

Sem mislila, da gre za napako :wink:
Pa ni noben komentiral, popravljal ... skratka nisem si mislila DA KDO RES TEČE TAKE KILOMETRINE :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Rečem lahko samo eno:

SVAKA ČAST!!!

... in seveda ČESTITKE :laola
Uporabniški avatar
 Romch
Ja no, kot že miljonkrat povedano, vidva sta mi danes povrnala tisto potešitev duše, ki je že bila izgubljena, glede na to, kar se mi je zgodilo teden dni pred štartom za teh 75km teka !!
To, da sem bil lahko zraven in pomagal, mi sedaj pomeni toliko, kot bi sam pretekel 75km,...pomagati v takih situacijah, od mene vedno! :wink:

RES, FENOMENALNA STA BILA OBA !!!!!!!! en mal dela pa sem imel z vama, sem prefuro 83km :D

Res še enkrat: ISKRENE ČESTITKE OBEMA!!
Še ga bomo zapili :D

čaw
Tomaž
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Nataša, čestitam! :clap: :laola

Čestitke tudi tvojemu možu in ostalim tekačem. :laola Dobri ste!

Lenči tudi tebi čestitam za ptujski polmaraton. Upam, da si ga uspešno pretekla.

LP, Mojca :wink:
 katrca
eno vprašanje - danes sem zvedela od g. 5:30, ( mogoče mu delam krivico in je zdaj že g. 4:30 glede na to, kako je odšprintal današnji Ptujski tek ), da obstaja neka maža, ki preprečuje nastajanje žuljev. Bojda jo je uporabljala Jančika na svojem popotovanju.
Uporabniški avatar
 Jančika
Katrca, ja, nisem je uporabljala samo na Caminu, ampak jo imam za vse dolge teke (tudi danes). Gerlachs Gehwol Fusskrem je to. Nikoli nobenega žulja, prva liga! Dobi se v lekarni, pa fajn na debelo moraš namazat.

Zdajle sem čisto preutrujena za kak roman, naj povem samo to, da sem orenk ponosna, da sem odtekla svojo prvo polovičko :D . Vroče je blo ko pes in čas je bil dokaj slab, ampak ves čas sem tekla v dobri družbi (Vreme), na koncu sem pa še fajn pospešila. V ciljni ravnini sem kar malo solz dobila na oke, tak sem bila srečna, da mi je uspelo :oops:.

Vreme me je slikal, ko sem prehitela MirotaR, kar pa tudi ni kar tako, čeprav je MiroR takrat ravno hodil, heheheh.
Uporabniški avatar
 natasa
Točno to je krema, ki jo imamo doma že od lanske Logarske (sem jo dobila za nagrado), ampak jst si včeraj zjutraj nisem hotla namazat nog (sem bila prepričana, da me bo motilo), Bogdan pa si je fino nadebelo namazal noge.

Rezultat;
Nataša 8 žuljev
Bogdan 0 žuljev

TOREJ DELUJE. Od sedaj naprej je ta krema moja najboljša prijateljica na dolgih tekih :wink: !

Čestitam za za odličen tek v vročem vremenu! :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:eno vprašanje - danes sem zvedela od g. 5:30, ( mogoče mu delam krivico in je zdaj že g. 4:30 glede na to, kako je odšprintal današnji Ptujski tek ), da obstaja neka maža, ki preprečuje nastajanje žuljev. Bojda jo je uporabljala Jančika na svojem popotovanju.

Katrca, bomo morale reči kar gospod 4.00, pa še to nam bo očitno spet podrl, če bo tko šibal :D .
Uporabniški avatar
 lenči
V sredo mojega moža ne bo, teren :? . Sva pa s prijateljico dogovorjeni, da se nam pridruži, včeraj je bila pri meni. Tko, da meni bo itak pasal tak čisto polžji tempo :oops: , upam, da bodo prsti na nogi OK.

Torej v sredo ob 18.30.
 tanprist
Hoj punce!

Kar nekaj časa nisem spremljala vašega pridnega treniranja, pa tekmovanja... le občasno se grem za Savinjo razteči - polžja sekcija!!

BRAVO Nataša! ČESTITAM! :D

Zdaj pa 100ka!!!

Tudi ta teden me tudi ne bo...grem še malo na morje...potem pa se vam z veseljem spet kdaj priključim.

Bi šla katera na tekaški dan v Prebold - 21. ? Glejte pod www.tekaskitrener.si .

Pozdravček in lahke noge, pa prijeten čvek....Tanja
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA