Evo me!!!!!!
Punce HVALA.
Res je bilo odlično kljub vročini, sonce je sekalo 100 na uro.
Štart je bil dober sem takoj padla v svoj tempo nekje 5:30 na km. Šlo je odlično do 20 tega km potem pa kriza

pojma nisem imela kaj se dogaja, saj je bilo za krizo veliko prezgodaj. Me je bilo hudičevo strah, da je to zaradi antibiotikov ( pretekli teden sem staknila vnetje ledvic in sem včeraj zjutraj vzela zadnjo dozo), ampak kriza je minila in počasi a sigirno sem mlela km. V Mozirju so me ( naju-tudi mož je tekel) pričakali naši beri: moja otročka s babico in dedijem in sem začela jokat ( zaka že?!), tam sem počaka tri minute polubčkala

tamala in šla naprej. Šlo mi je odlično in brez večje krize. Tempo pač pade po toliko km ampak še vedno po planu. Razen osmih žuljev nisem imela večjih težav, ampak žulji so sproti pokali, kar sem hudičevo dobro začutila. med tekom. Zadnjih deset km pa sva skupaj sem odštevala skupaj s Tomažem. Posebej se moram zahvaliti Tomažu, ki žal ni tekel (poškodba), ampak naju je spremljal na kolesu in brez njega bi bil dosežen čas težko dosegljiv, posebej zato, ker je bilo premalo okrepčevalnic glede na vročino . Tomaž pa naju je zalagal s pijačo in geli. Torej
TOMAŽ HVALA ŠE ENKRAT.
Torej rezultat kot ga je napisala Mojca. O
d lani sem svoj pb izboljšala za kar 42 minut.
Potihoma sem želela rezultat okoli 7:30 in glede na vroče vreme mi je za zamujenih sedem minut prekleto vseeno.Tempo 6:05 je zame odličen tempo za 75 km.
To je na kratko to kaj več pa v sredo, pridem ampak še nisem prepričana , da bom tekla. Noge bolijo ko pes!
Torej popoln tekaški dan, saj je tudi mož naredil PB 7:11 in na kar je najbolj ponosen premagal je samega Dušana Mravljeta, meni je ušel za pičlih 20 minut.
Jutri pa se vam naj Ptuj posreči tako kot se je meni danes Logarska.