- 08 Sep 2008, 13:38
Ečo že v redu, mi je bilo v veselje. Morem ti povedat da si tam okoli 25 km zgledal res bolj bogo, ampak nisem podvomil vate. Vedel sem da se boš porihtal in cilj v Logarski zame ni bil vprašanje. Si trma, vsa ti čast, škoda edino za PB, do 60 km sem imel upanje, ampak bo drugo leto boljše, nova izkušnja pa vseeno je.
Mi je pa bilo lepo teh 8 ur gledat takšne ase kot si ti in podobni. Še lepše je bilo seveda po teku, polnjene tekočinskih zalog pa to...
Pa še kdaj Ečo, z veseljem...
Pogoji so pa res za vas tekače bili ubitačni, pišurija...
Čestitam vsem, ki ste tekli v soboto, ni vam bilo lahko.
EčO napisal/-a:Moja tretja ponovitev tega teka je za mano! Očitno mi premiere bolje uspevajo kot reprize. Vsako leto pet minut počasnejši! Staram se!![]()
!
Pogoji so bili letos najslabši! Sopara! Že na štartu, zjutraj v Celju, je bilo kot v kotlu in vse do Luč se je stvar samo še slabšala! Hvala bogu je v Lučah malo zapihalo, tako da je bilo možno kolikor toliko zadihati.
Pomanjkanja tekočine jaz nisem trpel, čemur se moram zahvaliti mojemu spremljevalcu Sašu, ki je bil odličen. Mislim, da sva parkrat pomagala tudi dehidriranim tekačem tam med Ljubnim in Lučami!
Ampak najvrjetneje je bila tudi pri meni tekočina glavni razlog, da se je moj, tek že na dobrem 20 km, spremenil v totalno katastrovo. Naslednjih 5 km sem imel zelo resne namene kar končati. Želodec je bil namreč popolnoma poln sladke izotonične pijače in gelov in nikakor nisem mogle zadihat. Začelo me je zvijat in obiski koruze so se kar vrstili drug za drugim. Čistil sem se zgoraj in spodaj. Čisto mi je pobralo moči. Nogi sta se mi tresli kot šibi na vodi. In samo moja trma in seveda spodbudne besede Saša so mi pomagale, da sem se spravil v red. Nekako za silo sem nadaljeval nekje do 55 km, kjer je nastopila izčrpanost in krči. Kava, juha in banane v Lučah so mi dale toliko moči, da sem izmenično tekel - hodil do cilja.
Čeprav zelo daleč od mojih načrtov sem bil v cilju zadovoljen. Uspelo mi je končati evropski pokal in s tem sem izpolnil svoj letošnji cilj.
Tuš, masaža in sproščeno vzdušje na travniku v Logarski so mi zelo hitro povrnili moči in veselje do teka. In med debato je kaj kmalu padla odločitev, da bi bilo faj naslednji dan odtečt še tek na Cinkovec. 5,4 km gorskega teka je manreč odlična regeneracija!![]()
Kljub krizi in slabi volji med tekom, sem ponovno preživel lep dan v Logarski. Družba med tekom, Sašo hvala še nekrat, in seveda družba v cilju, lepo vreme in sproščeno ozračje vabijo na ta tek tudi v prihodnje.
Ečo že v redu, mi je bilo v veselje. Morem ti povedat da si tam okoli 25 km zgledal res bolj bogo, ampak nisem podvomil vate. Vedel sem da se boš porihtal in cilj v Logarski zame ni bil vprašanje. Si trma, vsa ti čast, škoda edino za PB, do 60 km sem imel upanje, ampak bo drugo leto boljše, nova izkušnja pa vseeno je.
Mi je pa bilo lepo teh 8 ur gledat takšne ase kot si ti in podobni. Še lepše je bilo seveda po teku, polnjene tekočinskih zalog pa to...
Pa še kdaj Ečo, z veseljem...
Pogoji so pa res za vas tekače bili ubitačni, pišurija...
Čestitam vsem, ki ste tekli v soboto, ni vam bilo lahko.