Sončka napisal/-a:Hoj,Mene (naju) pa plavanje matra...
jaz grem pa na triatlon za vsakogar. Zgleda nas bo tam bolj malo TF...Sem že mislila it samo navijat, pa sem se vseeno opogumila in bom šla.
Lp, Sončka

mazi napisal/-a:Sončka napisal/-a:Hoj,Mene (naju) pa plavanje matra...
jaz grem pa na triatlon za vsakogar. Zgleda nas bo tam bolj malo TF...Sem že mislila it samo navijat, pa sem se vseeno opogumila in bom šla.
Lp, Sončka
raziskovalec napisal/-a:To imaš čisto prav... Mislim, pa da se bova raje malo natrenirala in mogoče drugo leto že olmijskega opravla...mazi napisal/-a:Sončka napisal/-a:Hoj,Mene (naju) pa plavanje matra...
Lp, Sončka
Mazi, tistih 400 m pa lahko tudi žabco plavata. Prisežem, da se to dogaja tudi na olimpiku.
GTA napisal/-a:Tudi jaz sem mislil iti na olimpika na Bled, vendar me moti, da je dovoljeno zaveterje, kar v npr.Avstriji ni običaj. Torej, če si dober plavalec, je dovolj da si še dober tekač pa boš visoko uvrščen. Kolesariš lahko zgolj povprečno. A se motim, triatlonci?
GTA napisal/-a:ps. Lani ko sem gledal olimpika, so se po kolesarski progi mirno sprehajali turisti, ki sploh niso vedeli zakaj gre...
Matej napisal/-a:Lojze imaš eno rešitev, ki pa ne vem, če je 100% po pravilih![]()
1. Odplavaš na izi in šparaš moči.
2. Na kolesu počakaš, da te prehiti prvi in se nato 5 krogov odšlepaš z njim. Zate je to mala malica.
3. Odtečeš na vso moč in si v cilju prej kot v 2:10 (za Bled ni slabo)
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA