najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

jaz grem pa na triatlon za vsakogar. Zgleda nas bo tam bolj malo TF... :cry: Sem že mislila it samo navijat, pa sem se vseeno opogumila in bom šla.

Lp, Sončka
Uporabniški avatar
 mazi
Sončka napisal/-a:Hoj,

jaz grem pa na triatlon za vsakogar. Zgleda nas bo tam bolj malo TF... :cry: Sem že mislila it samo navijat, pa sem se vseeno opogumila in bom šla.

Lp, Sončka
Mene (naju) pa plavanje matra... :oops:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
mazi napisal/-a:

Lp, Sončka

Mazi, tistih 400 m pa lahko tudi žabco plavata. Prisežem, da se to dogaja tudi na olimpiku.
Uporabniški avatar
 mazi
raziskovalec napisal/-a:
mazi napisal/-a:

Lp, Sončka

Mazi, tistih 400 m pa lahko tudi žabco plavata. Prisežem, da se to dogaja tudi na olimpiku.
To imaš čisto prav... Mislim, pa da se bova raje malo natrenirala in mogoče drugo leto že olmijskega opravla... :wink:
Uporabniški avatar
 GTA
Tudi jaz sem mislil iti na olimpika na Bled, vendar me moti, da je dovoljeno zaveterje, kar v npr.Avstriji ni običaj. Torej, če si dober plavalec, je dovolj da si še dober tekač pa boš visoko uvrščen. Kolesariš lahko zgolj povprečno. A se motim, triatlonci?

ps. Lani ko sem gledal olimpika, so se po kolesarski progi mirno sprehajali turisti, ki sploh niso vedeli zakaj gre...
Uporabniški avatar
 daks
Jaz grem tud na triatlon, vendar na unega za podjetja. Ker sem letos bolj malo tekel, je moja disciplina kolo. In glej ga zlomka, kdo bo v konkurenci :roll:
Jure Robic :shock:

Vsekakor bom dal vse od sebe, pol pa bo kar bo ;)
Uporabniški avatar
 tadejk
GTA napisal/-a:Tudi jaz sem mislil iti na olimpika na Bled, vendar me moti, da je dovoljeno zaveterje, kar v npr.Avstriji ni običaj. Torej, če si dober plavalec, je dovolj da si še dober tekač pa boš visoko uvrščen. Kolesariš lahko zgolj povprečno. A se motim, triatlonci?

Res je v Sloveniji to praksa. K sreči pa so se začele pojavljati kolesarske proge kot je Bled ali Maribor, kjer pa je potrebno biti prekleto dober kolesar. Zaveterje v klancu bolj malo pomaga :oops: .
Uporabniški avatar
 Matej
Lojze imaš eno rešitev, ki pa ne vem, če je 100% po pravilih :shock:

1. Odplavaš na izi in šparaš moči.
2. Na kolesu počakaš, da te prehiti prvi in se nato 5 krogov odšlepaš z njim. Zate je to mala malica.
3. Odtečeš na vso moč in si v cilju prej kot v 2:10 (za Bled ni slabo)
 damjan10
GTA napisal/-a:ps. Lani ko sem gledal olimpika, so se po kolesarski progi mirno sprehajali turisti, ki sploh niso vedeli zakaj gre...

To je čisto res.

Lani sem se na teku moral izogibati mimoidočim sprehajalcem, na menjavi plavanje kolo, pa sem se moral izogibati otokom, ki so pospravljali svoja kolesa (tekmo so imeli pred nami).

Upam, da bo letos to bolje urejeno :?:
Uporabniški avatar
 lojzeP
dannae napisal/-a:...tokrat imam gips...

d

aja, a imajo nove kategorije :shock: al je to kšna nova disciplina :wink:
Uporabniški avatar
 GTA
Matej napisal/-a:Lojze imaš eno rešitev, ki pa ne vem, če je 100% po pravilih :shock:

1. Odplavaš na izi in šparaš moči.
2. Na kolesu počakaš, da te prehiti prvi in se nato 5 krogov odšlepaš z njim. Zate je to mala malica.
3. Odtečeš na vso moč in si v cilju prej kot v 2:10 (za Bled ni slabo)

Tole je dobra ideja za dosego primernega rezultata, samo ni ravno ok za naš pristop do športa. Bomo raje spet samo navijal
Uporabniški avatar
 lukkka
ni tolk lahko sledit najboljših na kolesu - letijo ko sekire v une klance na železniško gor...

jaz samo upam, da ne bo res dež pa neke ohladitve, ker mokra cesta + dvojni S ovinek po spustu... zna bit kar nevarno.
 AinE
Vreme :?:
- plavanje : ni problema :arrow: voda bo topla,
- kolo: taktika :arrow: v klanec v zavetju najmanj 40 km/h, navzdol največ 20 km/h,
- tek: tudi ni problema :arrow: dež in hlad še nikoli nista bila ovira.

:wink:

Se vidimo, E.
Uporabniški avatar
 lukkka
če ne bojo tornadi s točo divjali bo čist u redu.

mal bo treba paziti pri spustih in ovinkih, ker bo verjetno drselo, pa takoj po dirki se zbrisat in v nekaj toplega švignit.

kaj pa veš, lahko bo pa ful sonce sijalo :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA