- 08 Sep 2008, 16:30
Dej mi povej kako izgleda tak tečaj pa kaj si recimo zvedela zase?
Jaz sem se nazadnje malo bolj opazovala oz. svojo senco in sem ugotovila, da sem tako zategnjena (premalo sproščena) v zgornjem delu telesa, ramena previsoko držim in preveč naprej sem nagnjena (to sem že prej vedela), predvsem ko me daje utrujenost. Zgornji del mi prav 'poskakuje' (v senci je tako obupno izgledalo). Pa sem poskušala se kontrolirati pa kar nekako ni šlo. Zgleda, da imam to že tako zakoreninjeno od otroštva, da se bom namučila, da popravim tehniko.
lenči napisal/-a:[
Jaz sem včeraj (tek je pač dolg in moraš glavo malo zaposliti) skušala čimveč udejanjati novo tehniko teka, ki sem se jo naučila v soboto. Zelo mi je pomagalo raztezanje (sedaj vem zakaj, kakšno itd...). Glede na mišice, ki jih danes čutim, bi rekla, da sem pretežni del tekla v pravilnitehniki in sem zelo zadovoljna. Samo še DVD preštudiram in potem začnem krepiti moje oslabele mišice (pa kakšen špehec bo treba dol spravit
). Prihodnje leto pa na kakšen tekaški dan, da se ponovno preverim
. Res, oba sva bila zelo zadovoljna s tečajem.
Dej mi povej kako izgleda tak tečaj pa kaj si recimo zvedela zase?
Jaz sem se nazadnje malo bolj opazovala oz. svojo senco in sem ugotovila, da sem tako zategnjena (premalo sproščena) v zgornjem delu telesa, ramena previsoko držim in preveč naprej sem nagnjena (to sem že prej vedela), predvsem ko me daje utrujenost. Zgornji del mi prav 'poskakuje' (v senci je tako obupno izgledalo). Pa sem poskušala se kontrolirati pa kar nekako ni šlo. Zgleda, da imam to že tako zakoreninjeno od otroštva, da se bom namučila, da popravim tehniko.