- 10 Sep 2008, 21:02
Nabavil sem si novi Forerunner 405 in hotel inštalirati najnovejši software (Training Center, v. 343) v Visti (32), pa mi ne uspe. Ob zagonu exe fajla se pojavi okno za potrditev licenčnih pogojev, vendar manjka (ni viden) gumb "Next", da bi kliknil nanj in nadaljeval s postopkom. Ta problem se mi pojavi pri vseh Garminovih programih. Nekje sem našel rešitev (ki sem jo večkrat uspešno uporabil), da razzipaš exe fajl v poljubno mapo in zaženeš datoteko s končnico msi. Potem gre inštalacija skozi do konca brez problema. Na ta način mi je uspelo speljati inštalacijo tudi za TC, vendar mi pri odpiranju programa javi napako:
"There is a problem with the Product 84 installation. Please re-install Product 84 and start Garmin Trainning Center Again" in me vrže ven.
Tudi ponovna inšatalacija nič ne pomaga. A mogoče kdo ve kaj povzroča takšno težavo....? mogoče kakšna nastavitev v Visti, drug software,...?
LP
"There is a problem with the Product 84 installation. Please re-install Product 84 and start Garmin Trainning Center Again" in me vrže ven.
Tudi ponovna inšatalacija nič ne pomaga. A mogoče kdo ve kaj povzroča takšno težavo....? mogoče kakšna nastavitev v Visti, drug software,...?
LP