- 13 Sep 2008, 13:28
Ja pa kaj, če bo javna uprava dobila drese. Pa jih naj, saj od naše ljube države itak nimajo nobenih bonitet. ( sama nisem zaposlena v javni upravi). Če ne za drese bi pa denar nas davkoplačevalcev zapravli za kaj drugega. Bo šel denar vsaj za nekaj pametnega.
Roko ne sekiraj se zaradi provokacij in le pridno še naprej objavljaj komentiraj na TF.
RoKo napisal/-a:Bjkulinka napisal/-a:Al se Roko takole malo norca iz nas delašSej veš, foušija je huda reč, pa nas takole malo sprobavaš
Za tazhga me pa ne imet. Vse to sem dal sem z namenom, da obvestim vse tiste ti bi bili prikrajšani, ker bi delali šele v ponedeljek. Je pa to kopija uradnega obvestila za vso javno upravo. Nisem si tega izmislil, če me kdo tega obtožuje.
Se mi pa je zdelo, da bo po objavi ratala ena P*******a iz tega.
Če kdo misli, da se iz koga delam norca in da koga izkoriščam, se ta trenutek odrekam vsem nadalnjim objavam in komentarjem v TF.
LEP POZDRAV.
Z polnim imenom in priimkom
Roman KOPRIVC, policaj, za nekatere z veseljem, za nekatere na žalost. Nasvidenje.
Ja pa kaj, če bo javna uprava dobila drese. Pa jih naj, saj od naše ljube države itak nimajo nobenih bonitet. ( sama nisem zaposlena v javni upravi). Če ne za drese bi pa denar nas davkoplačevalcev zapravli za kaj drugega. Bo šel denar vsaj za nekaj pametnega.
Roko ne sekiraj se zaradi provokacij in le pridno še naprej objavljaj komentiraj na TF.