prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 natasa
RoKo napisal/-a:
Bjkulinka napisal/-a:Al se Roko takole malo norca iz nas delaš :?: Sej veš, foušija je huda reč, pa nas takole malo sprobavaš :?:

Za tazhga me pa ne imet. Vse to sem dal sem z namenom, da obvestim vse tiste ti bi bili prikrajšani, ker bi delali šele v ponedeljek. Je pa to kopija uradnega obvestila za vso javno upravo. Nisem si tega izmislil, če me kdo tega obtožuje.
Se mi pa je zdelo, da bo po objavi ratala ena P*******a iz tega.

Če kdo misli, da se iz koga delam norca in da koga izkoriščam, se ta trenutek odrekam vsem nadalnjim objavam in komentarjem v TF.

LEP POZDRAV.

Z polnim imenom in priimkom

Roman KOPRIVC, policaj, za nekatere z veseljem, za nekatere na žalost. Nasvidenje.

Ja pa kaj, če bo javna uprava dobila drese. Pa jih naj, saj od naše ljube države itak nimajo nobenih bonitet. ( sama nisem zaposlena v javni upravi). Če ne za drese bi pa denar nas davkoplačevalcev zapravli za kaj drugega. Bo šel denar vsaj za nekaj pametnega.
Roko ne sekiraj se zaradi provokacij in le pridno še naprej objavljaj komentiraj na TF.

:wink:
Uporabniški avatar
 Tasko
natasa napisal/-a:
RoKo napisal/-a:
Bjkulinka napisal/-a:Al se Roko takole malo norca iz nas delaš :?: Sej veš, foušija je huda reč, pa nas takole malo sprobavaš :?:

Za tazhga me pa ne imet. Vse to sem dal sem z namenom, da obvestim vse tiste ti bi bili prikrajšani, ker bi delali šele v ponedeljek. Je pa to kopija uradnega obvestila za vso javno upravo. Nisem si tega izmislil, če me kdo tega obtožuje.

Če kdo misli, da se iz koga delam norca in da koga izkoriščam, se ta trenutek odrekam vsem nadalnjim objavam in komentarjem v TF.

LEP POZDRAV.

Roman KOPRIVC, policaj, za nekatere z veseljem, za nekatere na žalost. Nasvidenje.

Ja pa kaj, če bo javna uprava dobila drese. Pa jih naj, saj od naše ljube države itak nimajo nobenih bonitet. ( sama nisem zaposlena v javni upravi). Če ne za drese bi pa denar nas davkoplačevalcev zapravli za kaj drugega. Bo šel denar vsaj za nekaj pametnega.
Roko ne sekiraj se zaradi provokacij in le pridno še naprej objavljaj komentiraj na TF.
:wink:

Ah nič se sekirat zaradi tega. Mislim, da to ni letelo neposredno nate, ampak na nepravično razdeljevane države našega denarja, če pa je že letelo nate oziroma na zaposlene, je pa prisotna slovenska nevoščljivost. Ker imaš možnost dobiti dres, jo izkoristi..boš vsak nekaj dobil od te države.
Bom tudi bratu rekel, da lahko dobi dres. Hvala za info. :wink:

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 lenči
Tudi jaz bom dobila majčko za na LM tek od firme, ker bom tekla zanje in zakaj ne bi veljalo to za vse? Sem prav vesela, da tudi v državni upravi skušajo malo razveseliti ljudi in upam, da so resno mislili. Naj gre raje za majčke kot za kakšno drugo neumnost, ki si jo včasih spomnijo. Saj denar bi itak zapravili. In lepo, da se je našel tudi kdo, ki je na to opozoril potencialne zainteresirane, če je že rok kratek. In Tekaški forum je po mojem mnenju pravi naslov za te zadeve, saj ga beremo večinoma tekači.
 dejanhb
Folk... očitno tu ne bo veliko dresov, ker ga dobijo samo tisti ki delajo v javni uprave , ne pa tudi tisti ki so zaposleni v njej. vsem je dobro znano da se v javni upravi bolj malo dela....
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
RoKo napisal/-a:

LEP POZDRAV.

Uf, uf cela štala je zdej tlele ratala :argue:
Roko pa kaj ti nisi ZAČUTIL kanček humorja v mojem sestavku :?: Prijazno od tebe, da si povedal in opozoril na ponujeno. Je vse OK. Vsak si po svoje pol ene stvari razlaga-taki smo. Sto ljudi, sto čudi.
Srečno in veselo še naprej :wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
RoKO, hvala za objavo in še piši na forum.

Tale napad na državno upravo je pa brez veze. Ja, je plačano z davkov, prav tako kot tudi majčke, ki jih dobimo na ljubljanskem maratonu (menda ne mislite, da jih dobimo s štartnino).

Darila sponzorjev so pa tudi iz našega denarja. Ne reče se mu sicer davki, ampak financiarmo jih pa kupci izdelkov.

Državni uradniki so (smo) tudi potrebni in koristni. Vsaj toliko kot delavci v proizvodnji alkoholnih pijač, tobačnih izdelkov, ali česa bolj koristnega.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 17 Sep 2008, 12:58, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Zajec
Mislim, da je bilo v tej temi predvsem izpostavleno zapravljanje davkoplačevalskega denarja :?:
Če je v tej naši Sloveniji problem samo v teh nekaj tekških dresih po 10 €, ki naj bi jih dobilo nekaj tekačev za 13.LM, potem mislim, da v državni upravi, kar dobro delajo svoje delo :?:

LP Zajec
 Jure_kolesar
dejanhb napisal/-a:Folk... očitno tu ne bo veliko dresov, ker ga dobijo samo tisti ki delajo v javni uprave , ne pa tudi tisti ki so zaposleni v njej. vsem je dobro znano da se v javni upravi bolj malo dela....

Vzdrži se brezveznosti, prosim te!
Uporabniški avatar
 ugor
Do brezplačnih tekaških dresov lahko pridejo le zaposleni na Ministrstvu za notranje zadeve in obeh organih v sestavi (Inšpektorat RS za notranje zadeve in Policija), NE pa vsi zaposleni v državni upravi (žal).

LP
 NIKITA
Da bo zavist še bolj gorela.

To ni nič proti temu kar dobimo, pa ne pride informacija do vas. Ha, ha zavistni Slovenčki :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 obi
ugor napisal/-a:Do brezplačnih tekaških dresov lahko pridejo le zaposleni na Ministrstvu za notranje zadeve in obeh organih v sestavi (Inšpektorat RS za notranje zadeve in Policija), NE pa vsi zaposleni v državni upravi (žal).

LP

To pa ne bo držalo. Cela državna uprava lahko dobi brezplačne drese. Roko je prilepil dopis njihovega ministrstva, zato se lahko pri njih naročijo samo uslužbenci MNZ. Na ostalih ministrstvih pa drugi uslužbenci.
Uporabniški avatar
 pershing
Fovšarija je pa res HUDIČ. Sem pa mislil, da se na TF javljajo normalni ljudje, vsaj do sedaj so se... :shock:
NERAZUMLJIVO ste nekateri planili po tekaču, ki je samo želel opozoriti vse tiste, ki jih v službi v teh dneh ni blo, bi pa zamudili priliko priti do dresov, ki jih je ponudila država...Kolikokrat pa se je to že zgodilo???

Tko da ROKO hvala in nč se sekirat zaradi fovšaritnih... :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Verjeli ali ne, ampak mene so danes poklicali, povedali, da se moram obniti na PR osebo na zame pristojnem ministrstvu. Sem se zahvalila za prijaznost in to je bilo to.
 wrong
Jest sam upam, da ne bomo v teh dresih kamenjani na LM!!! Za vsak slučaj pridem s čelado (tudi službeno) :P
Uporabniški avatar
 Tasko
wrong napisal/-a:Jest sam upam, da ne bomo v teh dresih kamenjani na LM!!! Za vsak slučaj pridem s čelado (tudi službeno) :P

:hehe:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA