- 08 Sep 2008, 07:49
Na kakšen način si videl, da se je načožil tudi SiRFInstantFix. Ko sem update-al uro nisem bil zraven, tako da nisem pazoval kaj se je preneslo. Ali se da to kje videti (v meniju ure ali kje drugje)? Res pa je, da je na balkonu 405-tka našla satelite zelo hitro.
lp
javaman napisal/-a:Dal gor in opazil, da mi je po popravku na začetku FR405 kazal hitrost 30 km/h in potem počasi lezel proti 0. Drugače pa dela OK.[/quote]
Še nekaj. Priporočam, da se popravke daje gor na vsake 7 dni. Zakaj?
V resnici sem opazil, da se namestita dve zadevi.
Prvo nalaganje je popravek sam - v tem primeru v2.30. Novi popravki so na voljo na vsake nekaj mesecev.
A zatem se je še naložil SiRFInstantFix, ki omogoča prenos pozicij satelitov preko spleta. Na tak način ti FR405 najde satelite v nekaj sekundah. Drugače s časoma iskanje satelitev postaja daljše in daljše.The SiRFInstantFix™ end-to-end service greatly improves start-up times
for any location-aware device with network connectivity capability. Fast
start-ups—in as little as 5 seconds—are made possible by employing
a small Extended Ephemeris file acquired over any wireless or wireline
internet connection, and accurate for up to seven days. Supported on
all SiRFstarIII™ chip solutions, SiRFInstantFix is the perfect solution for
occasionally or always connected navigation-enabled devices.
Na kakšen način si videl, da se je načožil tudi SiRFInstantFix. Ko sem update-al uro nisem bil zraven, tako da nisem pazoval kaj se je preneslo. Ali se da to kje videti (v meniju ure ali kje drugje)? Res pa je, da je na balkonu 405-tka našla satelite zelo hitro.
lp