tati napisal/-a:no ja da ne bodo same hvale pa še malo kritike glede na to da je bila štartnina kr visoka sem pričakoval malo več truda okoli vsega vsaka čast tekačem ki so tekli v takih razmerah ampak organizator bi se pa lahko malce bolj potrudil no ja morda bo bolje naslednjič
lp vsm
tati napisal/-a:ja res je Jožko kar se tiče primerjave glede vsega ste res pripravili veliko bolje na gm40 no ja morda se bojo tudi tu bolje odrezali naslednjič
lp
Glede česa bi se moral pa organizator bolj potrudit?
Nergači brez argumentov me pa res podražjo

Super je bilo, razmere taprave, prijazni ljudje na okrepčevalnicah, zastonjska blatna kopel (jeb.. toplice), lep sprejem na cilju... ni da ni, vse kar imajo veliki (še več, bolj domače je).
Edino kar me je... tuš ja. V petek sem si rekel, da bom vzel sabo vreče za tuširat. Pa sem pozabil.
Pa še ena stvar, ki pa ne leti na organizatorja. Kdo si je vzel pravico in oskrunil en lep del gozdne poti pod planino Krnico (pred Dolgo njivo). Pa kam bomo prišli?
Že lani so uničili pot pod Plešivcem in očitno se stvari nadaljujejo... naslednje leto bomo imeli očitno motorizirano spremstvo od Tržiča do Jezerskega.