Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Darja
Bojan, prisežem, da bi mi s tisto vašo špriclo nohte dol odpihnil. Kaj takšnega edino Miha lahko zdrži :lol: Bom vseeno poskusila s kakšno bolj "soft" varianto.
Glede tople vode pa: vsi smo preživeli :wink:
Uporabniški avatar
 husein
tati napisal/-a:no ja da ne bodo same hvale pa še malo kritike glede na to da je bila štartnina kr visoka sem pričakoval malo več truda okoli vsega vsaka čast tekačem ki so tekli v takih razmerah ampak organizator bi se pa lahko malce bolj potrudil no ja morda bo bolje naslednjič

lp vsm

tati napisal/-a:ja res je Jožko kar se tiče primerjave glede vsega ste res pripravili veliko bolje na gm40 no ja morda se bojo tudi tu bolje odrezali naslednjič

lp

Glede česa bi se moral pa organizator bolj potrudit?
Nergači brez argumentov me pa res podražjo :evil:

Super je bilo, razmere taprave, prijazni ljudje na okrepčevalnicah, zastonjska blatna kopel (jeb.. toplice), lep sprejem na cilju... ni da ni, vse kar imajo veliki (še več, bolj domače je).

Edino kar me je... tuš ja. V petek sem si rekel, da bom vzel sabo vreče za tuširat. Pa sem pozabil.

Pa še ena stvar, ki pa ne leti na organizatorja. Kdo si je vzel pravico in oskrunil en lep del gozdne poti pod planino Krnico (pred Dolgo njivo). Pa kam bomo prišli?
Že lani so uničili pot pod Plešivcem in očitno se stvari nadaljujejo... naslednje leto bomo imeli očitno motorizirano spremstvo od Tržiča do Jezerskega.
Uporabniški avatar
 Z*
jera napisal/-a::oops: delam prvi korak in stopam iz ilegale :oops: ... po ene treh letih tihoplazenja po forumu :shock: :oops:

To je bil moj tretji SAMostojni :oops: 35km blatatlon :shock:

Najprej moram rečt Janezu hvala za palačinko, potem pa še hvala za palačinko in še 1x hvala za palačinko :D Janez, super si!
Dobrodošla, Jera, na forumu.Čisto preveč palačink si pojedla. :lol: Ampak tekla si pa dobro, blatatlon ti očitno ustreza ... :P
Uporabniški avatar
 jera
Dobrodošla, Jera, na forumu. Čisto preveč palačink si pojedla.

:shock: če so bile pa tako dobre :oops:

... blatatlon ti očitno ustreza ...

Ja, na barju je to "olimpijska" disciplina :shock:
Uporabniški avatar
 5rca
ker se nihče z desetke ne oglasi, napišem jaz nekaj besed:
- organizacija kot vedno odlična
- nasmejani redarji/usmerjevalci s spodbudnimi besedami za nas "tahitre"
- vse korenine spet označene
- na travnik za jezerom so nam namesto lanskih krav nastavili čredo konj
- dežja nismo imeli, celo sonček pokukal kmalu po začetku
- spominska majčka ravno pravšnja
- palačinke so pa itak ...
- naša MiciM dobila srebrno medaljo
- vsako leto izboljšam rezultat za dve minuti (čez deset let bodo pa že "štenge", zihr)
- žal mi je samo, da nisem šla na petintrideset km, kot je bilo v planu in maja tudi stestirano
- seveda se vidimo tudi dvatisočdevetega
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Bravo NAŠI... :laola :cast: :clap:
Uporabniški avatar
 bojanu
Zanimiva izkušnja je bil tokratni SAM :D Dež ni bil resna ovira, bolj blatna podlaga, katere sem se predvsem na dol loteval s previdnostjo. Pa saj ni bilo za pričakovati drugače. Recimo na poletnem prečenju konec junija, v ta večji vročini, je bilo takšno blato :shock: Škoda, da ni posnetkov s tekme s tega konca, ker je bilo še precej huje :lol:

Pohvale Trmastim in vsem, ki so pomagali, za ves trud :toast:

PS še nekaj slikcmojih fotografinj
Uporabniški avatar
 Z*
Bravo vsem skupaj! :cast:
Ampak, 5rca, s tvojim avatarjem je pa nekaj hudo narobe ... :rol:
Uporabniški avatar
 5rca
Z* napisal/-a:Bravo vsem skupaj! :cast:
Ampak, 5rca, s tvojim avatarjem je pa nekaj hudo narobe ... :rol:

kaj je narobe :?: ne še ti ... kakšno željo moram pa tebi izpolniti :roll: (bobr bo imel spet delo, zgleda)

:wink: :lol: :lol: :lol:
 ursad
Z* in S*!
Na SAM-u 2008 smo pa vaju pogrešali :?:
Vaju je zadržalo slabo vreme in napoved v stilu "camel trophy",
ali pa imata bolj tehtno opravičilo :D
Lp, U
Uporabniški avatar
 Z*
ursad napisal/-a:Z* in S*!
Na SAM-u 2008 smo pa vaju pogrešali :?:
Vaju je zadržalo slabo vreme in napoved v stilu "camel trophy",
ali pa imata bolj tehtno opravičilo :D
Lp, U

Ne me zdaj motit, razmišljam, kako željo mi lahko 5trca izpolni. :rol:
Me veseli, da me je kdo pogrešal ... (zdaj se bom do nadaljnjega sekirala, ker se ne morem spomniti tvojega obraza)
No, tudi jaz sem se zelo pogrešala na SAM-u. Sem na vse pretege mislila na vas in me ne bi ustavili nobeni plohi in ihte, blato pa še najmanj, če se ne bi moja tekaška sezona končala tukajle http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=9381 :cry: Zdaj sem že na dobri poti, se vidimo naslednje leto (komaj čakam) - kot bi rekel nekdo: I'be back! 8)
 Iztok-SAM
Danes ali jutri bodo udeleženci daljših dveh tekov po pošti prejeli diplome in CD-je.
Tekačem na 10 km teku pa bomo diplome poslali le v primeru, če bodo na mail iztok@boltez.si sporočili naročilo in svoj naslov.
Iztok Boltez
Uporabniški avatar
 bojanu
Dobil! Hvala za diplomo in več kot tisoč kvalitetnih fotografij, na katerih se vsakdo nekajkrat najde :laola Rekarja sta kljub fotografom ne najbolj naklonjenemu vremenu odlično opravila svoj posel :clap:
 Jožko
Ja hvala tudi z moje strani, ga nisem še uspel pogledat. Pa vseeno vem, da je dober, ker sta ga prpravla Rekarja!
Hvala :!:
Uporabniški avatar
 Sebi
Organizatorju hvala za CD, diplomo in prijeten "dopis".

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA