prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 še1PR
IRA,

da se ne bom ponavljala... Tolesem zadnjič napisala pajotu, ki je imel podobne pomisleke kot ti!
Kar se pa profila tiče, je pa Xrock nekoč tole objavil....

Mene ta teden ne bo, za naslednji pa pozivam, da se Golada prestavi na Fotrov tek... :roll:
Uporabniški avatar
 Bor
IRA napisal/-a:Em ... čer!

Zadnje čase me vedno bolj vleče v skupinske teke, ampak se bojim, da bom daleč najpočasnejša ...
V nadlego pa res nebi rada bila in matrala koga, ki bi se s svojo dobro dušo odločil sprehajat z mano po Golovcu :wink: :oops:

Iz napisanega se zdi, da ste kr fajn natrenirani redni obiskovalci Golade ....

In zdej me zanima, če je kje kakšna počasna duša?
Kakšen pa je teren? Se grizeš v kolena ali se počasi dviga?

Rada bi v svoje treninge dodala še kak hrib in na Golovec sem šla samo enkrat s kolesom pa še to po nekih crossroad variantah, tako, da nimam ravno predstave kaj tale Golada pomeni in če sem "ready" za njo :wink:

Tečem v povprečju nekje dobrih 7/km, po ravnem seveda. V klance pa načeloma kar rada zagrizem, če jih je le kdaj konec :D

Torej poznavalci terena, kaj priporočate?
Je Golada tudi za začetnike al je treba bit bolj fit in natreniran?

Če je komu kaj v boljšo predstavo ... letos sem odtekla Tek prijateljstva v Hotedršici, ki je kar precej razgiban ... počasi sicer, ampak sem :wink:

Lp
kumot lohk prideš....
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ma, u tristo pizd maternih, tako sem se veselil tega četrtka, pa me je usrani bronhitis onemogočil.
Torej, NM Bajsi vas pozdravlja in vam želi obilo jutrišnjih tekaških užitkov, posebno pa se oproščam vsem dekletom, ki zopet ne bodo mogle videti svojega najljubšega monarha.
 Janazaspana
Živjo

A ultrazen sekcija teče Golado? Ene druge treninge so mi s septembrom prestavili na torek, pa sem mislila, da bi hribček in dan zamenjala. Če bo družba, da se ne bijem sama z medvedi.

Lep sončen dan,
Jana
 spela*
Mislim, da govorim v imenu vseh, če rečem, da se piškotov ne branimo. Kdor jih prinese, ima poleg navadnega spremstva zagotovljeno še posebno varovanje, za vsak slučaj, da ga ne bi (njega ali njegovih daril) požrli medvedi ali da se ne bi izgubil na poteh po Golovcu, medtem pa bi se piškoti kvarili v avtu.
Seveda nekateri v resnici tečemo počasi, nekateri drugi sicer tudi, ampak so kljub temu 10 minut pred ostalimi v cilju, kajne, Eggy? :lol:

Skratka, Ira, klarč, Jana ... ne bomo vas požrli ... naj pa vas skrbi za piškote. :twisted:
 klarč
spela* napisal/-a:Mislim, da govorim v imenu vseh, če rečem, da se piškotov ne branimo. Kdor jih prinese, ima poleg navadnega spremstva zagotovljeno še posebno varovanje, za vsak slučaj, da ga ne bi (njega ali njegovih daril) požrli medvedi ali da se ne bi izgubil na poteh po Golovcu, medtem pa bi se piškoti kvarili v avtu.
Seveda nekateri v resnici tečemo počasi, nekateri drugi sicer tudi, ampak so kljub temu 10 minut pred ostalimi v cilju, kajne, Eggy? :lol:

Skratka, Ira, klarč, Jana ... ne bomo vas požrli ... naj pa vas skrbi za piškote. :twisted:

:D :D :D
A pol nas bo tam okoli 20? Da vem kdaj se zagnat v kuhinjo in za kolk lačnih medvedov spečt sladkiše!
Aja, še mala malenkost... kje je štart?
papa
Uporabniški avatar
 Cormi
spela* napisal/-a:Mislim, da govorim v imenu vseh, če rečem, da se piškotov ne branimo. Kdor jih prinese, ima poleg navadnega spremstva zagotovljeno še posebno varovanje, za vsak slučaj, da ga ne bi (njega ali njegovih daril) požrli medvedi ali da se ne bi izgubil :

Aha! V tem grmu tiči zajec....
 Janazaspana
Kaj Cormi, a ti nisi imela piškotov s sabo. :lol:

spela, saj nočeš da za lastno varnost Soseda oropam :shock:

A ob 18 uri?
 spela*
Cormi napisal/-a:
spela* napisal/-a:Mislim, da govorim v imenu vseh, če rečem, da se piškotov ne branimo. Kdor jih prinese, ima poleg navadnega spremstva zagotovljeno še posebno varovanje, za vsak slučaj, da ga ne bi (njega ali njegovih daril) požrli medvedi ali da se ne bi izgubil :

Aha! V tem grmu tiči zajec....

Cormi, če pa sva bili obe z Maco prepričani, da imaš najboljše možno spremstvo - don Bobra osebno! Kaj je nista skupaj mahnila po bližnjici? :twisted:

Jana, zanimiva ideja ... :D
Neeeee, noooo, ti samo pridi. :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
OK ... kolk piškotov pa moram vzet s sabo, da se ne zgubim do "zbirališča" :roll: :oops: :D

Pribljižno se mi sanja kje naj bi bilo to, samo nisem prepričana kje je treba not zavit.

Bom tko fuuuuuuul prej štartala.
Sam :roll: :roll: :roll: ne vem, če mi bo časovno uspel piškote pripravit ...

Drugač pa pridejo v dvojni rundi na Fotrov tek, tko :wink:
 luzr
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... sc&start=0
Na koncu slepe ulice Goce Delčeva tik ob Gruberjevem prekopu.

Keksi, njam njam, sploh če so doma narejeni.
-----------------------------------------------------------------------------------
Prejšnji teden se je zelo potrudila LoniM in je pritovorila zajetno škaltlo večjih dimenzij. Skoraj že zaboj. Ki je šel komaj v renolčka.
Žal smo tekli dokaj hitro in nismo bili nevem kako požrešni. No jaz sem se malo zadrževal s svojo neobvladljivo požrtnostjo... Sicer bi me odpeljali na pumpanje želodčka.
LoniM je pripravila tri različne vrste keksov.
Rahlo slane s kikirikijevim maslom za okrepitev po naporu.
Rahlo nevtralne, ki sem jih že malo pozabil in jih bom moral enkrat znova okusiti.
Rahlo čokoladne, s kakaovo maso in koščki mlečne čokolade. Te sem veselo goltal in si želel koščkov temne čokolade.

Eggy, ki je šla na tek prej v napačno smer ni za kazen dobila keksov...
A vsaj ni morala trpeti mojega nenehnega čvekanja. Še cel omed intervali sem Lauferja spraševal različne neumnosti, a mi ni odgovarjal.
Nasploh je bil modro tiho in imel zato približno 12 utripov manj, jaz pa sem bil pošteno zdelan s, kot ponavadi, zapacanimi angora zajčjimi očmi...

Simi je besnela ;>, ker sem sahteval najavo obiskovalcev. Zakaj?!
Njej in ostalim gospodarjem Golade se ni treba najavljati. Neprijetno pa je, če se pojavi cela horda požrešnežev, ki jim ni dovolj keksov.
Trenutno očitno ni te nevarnosti...
Še bolj pomembne so najave obiskovalcev na Golado, ker potem zamika priti še koga. Zadnjič se tako nihče od vodilnih ni oglasil in je morala spela* vzpodbujati k obisku.
Jasno je, če se nihče ne javi, ne moremo organizirati dostojne udeležbe.

Zato tudi obžaluejm, ker se nihče ne javlja za Bajsijev tek v kiklicah po PST-ju.
Bajsi napisal/-a:Ker sem bil pozvan za sklic teka po PST, me po eni drugi prigovorni zamisli, vas takole, kjer ste najbolj številčni sprašujem ali bi se nabralo zadosti riti pokritih s "kiklicami", da bi naslednji tek po PST poimenovali po "kiklicah".
Nekako razumem, da bo masovno razdeljevanje naročenih kiklic ravno tam okoli 28. 09. Bi bile torej pripravljene se v tem času pojaviti pred fužinskim gradom v samo "kiklicah"?!? Milsim, da vas ne bo zeblo pa to!?
No, vaše odgovore mrzlično pričakujem!!

Baaaaajsi, punce pridejoooooo, goltaj sirup...
 luzr
IRA napisal/-a:OK ... kolk piškotov pa moram vzet s sabo, da se ne zgubim do "zbirališča" :roll: :oops: :D

Pribljižno se mi sanja kje naj bi bilo to, samo nisem prepričana kje je treba not zavit.

Nasploh in za vse, ki ste v dvomih ali bi prišli velja, dobrodošli tudi samo na tek. Brez vsega...
Če ti ne uspe pripraviti keksov, jih bomo drugič požrli. Niso obvezni!!!! Ponavadi sem prinašal kar tovarniške zadeve, a so se ljudje že zmrdovali...

Če prideš po Povšetovi iz mesta, greš čez železniški prehod in potem zaviješ v tretjo ulico desno, ko je to dovoljeno. Za avtobusno postajo in še pred ostrim desnim ovinkom.
Potem pa voziš po ozki ulici Goce Delčeva do stop znaka na križišču z Gortanovo. Nato zopet do konca slepe ulice. Tam boš videla Goladarke in Godadarje.
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.j ... 1249999993
 spela*
IRA napisal/-a:OK ... kolk piškotov pa moram vzet s sabo, da se ne zgubim do "zbirališča" :roll: :oops: :D

Ira, saj v resnici nismo taki požeruhi. Ti piškote kar prihrani za Fotrov tek (beri: po mojih informacijah na jutrišnjo Golado pride še nekaj piškotov, ki jih je napekla Loni že prejšnji teden, a so še vedno dobri :wink: ).
Sicer pa tole postaja že nezdravo: najprej tek, potem pa nažiranje z domačimi dobrotami. :lol:
Se bo treba v roke vzeti ... :oops: Govorim seveda zase. (no, tudi komu drugemu to ne bi nič škodilo! :lol: )
  • 1
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA