IRA napisal/-a:maca je danes povedala, da se ne da zgrešit starta.
Je praktično ob dvorani, poleg drsališča torej ...
Tako, da ni panike.
Se najdemo!
Lp
A boš mela osico na majčki za razpoznavni znak

Moderator: lenči
IRA napisal/-a:Neki se bomo že zmenle, da se le ujamemo ...
Mogoče kej od Bajage![]()
![]()
Ti bom po PM poslala svojo telefonsko številko pa, če ne drugače, se pokličemo![]()
Nimam osa majčke ... sej res, zakaj nimam osa majčke.
Je pa to uradno "kungfuninđafajterskačebela"![]()
![]()
Taka ki je lahko anglček al pa hudič ...
Po potrebi![]()
Lp
lenči napisal/-a:Se že veselim Donninega teka, spet se nas bo zbralo veliko polžkov, nekaj čisto na novo. Če ne drugače, kapica TF foruma in na njej polžek bo moj razpoznavni znak (ne vem če bo dovolj toplo za polžjo majčko). Tudi Asparagus se je javila in pride odtečt ta kratko varianto. Bomo tekle skupaj lepo počasi in prijetno klepetale
niki5 napisal/-a:lenči napisal/-a:Se že veselim Donninega teka, spet se nas bo zbralo veliko polžkov, nekaj čisto na novo. Če ne drugače, kapica TF foruma in na njej polžek bo moj razpoznavni znak (ne vem če bo dovolj toplo za polžjo majčko). Tudi Asparagus se je javila in pride odtečt ta kratko varianto. Bomo tekle skupaj lepo počasi in prijetno klepetale
Komaj čakam,upam le da vas ne zgrešimSem bolj slepe sorte pa še majčkeno sramežljiva na začetku
Počasnela napisal/-a:niki5 napisal/-a:lenči napisal/-a: Moj razpoznavni znak je sončnica na desnem gležnju (oz. nad gležnjem).
Tina1 napisal/-a:Hoj,
a gre katera kasneje tudi na Tek za življenje v Tivoli? Bo šele 18. oktobra. Jaz grem in bi bila družba dobrodošla.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA