Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
maca je danes povedala, da se ne da zgrešit starta.
Je praktično ob dvorani, poleg drsališča torej ...

Tako, da ni panike.
Se najdemo!

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:maca je danes povedala, da se ne da zgrešit starta.
Je praktično ob dvorani, poleg drsališča torej ...

Tako, da ni panike.
Se najdemo!

Lp

A boš mela osico na majčki za razpoznavni znak Slika
Uporabniški avatar
 IRA
Neki se bomo že zmenle, da se le ujamemo ...
Mogoče kej od Bajage :twisted: :lol:

Ti bom po PM poslala svojo telefonsko številko pa, če ne drugače, se pokličemo :D

Nimam osa majčke ... sej res, zakaj nimam osa majčke.
Je pa to uradno "kungfuninđafajterskačebela" :P :twisted:

Taka ki je lahko anglček al pa hudič ...
Po potrebi :twisted:

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Neki se bomo že zmenle, da se le ujamemo ...
Mogoče kej od Bajage :twisted: :lol:

Ti bom po PM poslala svojo telefonsko številko pa, če ne drugače, se pokličemo :D

Nimam osa majčke ... sej res, zakaj nimam osa majčke.
Je pa to uradno "kungfuninđafajterskačebela" :P :twisted:

Taka ki je lahko anglček al pa hudič ...
Po potrebi :twisted:

Lp

Ojoj, je še huje kot sem mislila "kunfu..." strela tole še od rok ne gre, kaj šele preko ust :wink: . Jaz pa čisto nedolžen polžek. Hja, sem pa zmaj po kitajskem horoskopu , ha :--
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Se že veselim Donninega teka, spet se nas bo zbralo veliko polžkov, nekaj čisto na novo. Če ne drugače, kapica TF foruma in na njej polžek bo moj razpoznavni znak (ne vem če bo dovolj toplo za polžjo majčko :?: ). Tudi Asparagus se je javila in pride odtečt ta kratko varianto. Bomo tekle skupaj lepo počasi in prijetno klepetale Slika

Komaj čakam,upam le da vas ne zgrešim :oops: Sem bolj slepe sorte pa še majčkeno sramežljiva na začetku :oops:
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:

Hja, sem pa zmaj po kitajskem horoskopu , ha :--

Jaz sem tudi zmaj, po horoskopu mislim :D (čeprav mi doma pravijo, da mi včasih to ven seka :wink: )
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
no, potem nas zna biti kar precej zmajev na kupu :twisted: :wink:

vas bom skušala poiskati, le kakšna TF čepica naj bo na glavi. najbolj bi bila razpoznavna LENČI s svojo rdečo kiklco, ampak bo verjetno premrzlo .
danes se mi je sicer že sanjalo, da sem zamudila štart, bila brez tekaških nogavic, brez denarja za štartnino..... :? :? :? uf, kakšna mora!

ampak v resnici bo bolj luštno, a ne!
Uporabniški avatar
 lenči
Brrrr, v kiklci pa ne bom skakala okoli :wink: . Bom pa dala majčko Polžje sekcije gor, pa kapico TF s polžkom na šiltu.

Metkamarjetka, sigurno bo zelo luštno, saj se bomo imeli čudovito, sanje so bile samo malo treme :D .
 mausi
jaz vas pridem pogledat, če bom pa tekla pa še ne vem, je za mano kar dolga pauza :cry: gleženjček se je odločil in je konkretno zaštrajkal!
Uporabniški avatar
 UršaR
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Se že veselim Donninega teka, spet se nas bo zbralo veliko polžkov, nekaj čisto na novo. Če ne drugače, kapica TF foruma in na njej polžek bo moj razpoznavni znak (ne vem če bo dovolj toplo za polžjo majčko :?: ). Tudi Asparagus se je javila in pride odtečt ta kratko varianto. Bomo tekle skupaj lepo počasi in prijetno klepetale Slika

Komaj čakam,upam le da vas ne zgrešim :oops: Sem bolj slepe sorte pa še majčkeno sramežljiva na začetku :oops:

Ah, Niki, nič se ne sekiraj. Tudi jaz sem malo bolj sramežljive sorte (na začetku), pa sem zadnjič kljub temu na ne-tekaški prireditvi "napadla" Lenči.

@Lenči: tvoj polžek na kapci je že super, ampak mi ta mali ga ne vidimo. :D

No, jaz bom tam okoli 9.30. Moj razpoznavni znak je sončnica na desnem gležnju (oz. nad gležnjem). Si vas kar predstavljam, ko vse pod noge gledate. :rol: Ups, samo potem si moram pa hlačnico zavihat.

Se vidimo!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 niki
Glej, da si jo res zavihaš, da ne bomo vsem hlačnice gor vlekli :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
Ne se bat, jaz Počasnelo že poznam, jo bom hitro odkrila :juhuhu:. Samo, njene sončnice pa jaz nisem zadnjič videla, bo vseeo vihala hlačnico :lol:

Sicer pa bo moja majčka tudi za ta nizke dovolj opazna :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Počasnela napisal/-a:
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a: Moj razpoznavni znak je sončnica na desnem gležnju (oz. nad gležnjem).

a je to tista sončnica, ki si si jo dala "delat" za nagrado za dobro opravljen tek? :D
Uporabniški avatar
 Tina1
Hoj,
a gre katera kasneje tudi na Tek za življenje v Tivoli? Bo šele 18. oktobra. Jaz grem in bi bila družba dobrodošla. :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Tina1 napisal/-a:Hoj,
a gre katera kasneje tudi na Tek za življenje v Tivoli? Bo šele 18. oktobra. Jaz grem in bi bila družba dobrodošla. :wink:

Jest mam namen it, se priporočam za družbo!

Je pa do takrat še en mesec, tko, da za ziher se še malo prej zmenimo.
Sej veš, kakšna višja sila ... upajmo, da ne :wink:

Načeloma grem!
Lp
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA