marko85 napisal/-a:Jutri spet probam s tekom. Držite pesti.
Držimo pesti, fige, na rokah in nogah

Moderator: lenči
LoniM napisal/-a:IRA napisal/-a:Čeeer...
Jaz sem se mela danes super, res ste prava družba! Fino!
Me je pa žal noga bolela, sedaj sem jo segrela in pocrkljala v kopeli in je boljše. Upam, da hitro mine.
Bi blo možno, da me boli ker sem mela zadnjih 5 treningov v hribe, prej pa sem skos tekla ravninske? Sumim malo, da je tu vzrok.
Bomo videli kako bo jutri, drugače pa bo treba kak dan počivat.
Potem pa dalje ...
LP in še enkrat hvala za družbo!
Počivanje oziroma nenaprezanje, obkladke in masiranje z raznoraznimi kremami so v nedeljo priporočili tudi meni. Me zadnji teden - od Povirja dalje nekaj heca desna noga, nič konkretno ne boli, samo občutek ni pravi. Bolj ekspertni pravijo, da je verjetno vnetje, laični eksperti namigujejo na burzalitis ali nekaj podobnega. Če do petka ne bo boljše, bo sledila pa malce daljša pavza.
Danes sem šla eno kratko zen varianto 6/km, je bilo čisto ok. Samo raje ne bom pretiravala.
Ksenija napisal/-a:očitno nimam sam jst težav...danes se sprašujem kako bom šla v službo. noga ne uboga ama nič. očitno sledi mal daljši počitek kot en dan...
niki5 napisal/-a:Danes se mi je že drugič zgodilo, da me je po teku bolel noht na kazalcu na nogi. V soboto se mi je prvič zgodilo pa sem mislila, da zato ker sem imela slabo zavezane superge, no danes pa spet in deluje kot da bo počrnelNajhuj pa je, ker ne vem v čem je razlog. Nogavice imam iste, superge tudi.. a mogoče drugače tečem?
Ima kdo kakšen nasvet?
mazi napisal/-a:Ojla,
Lenči - sedaj ko se te videl (in tvoje sposobnosti) na Krožniku, boč samo še pogojno lahko v polžji sekciji...
Asparagus napisal/-a:
@Niki5, na eni temi v zvezi s poškodbami, je precej napisano v zvezi s črnimi nohti in žulji. Boš sama presodila, kaj lahko koristi tebi. Eni nasveti so že malo komični.
niki5 napisal/-a:Asparagus napisal/-a:
@Niki5, na eni temi v zvezi s poškodbami, je precej napisano v zvezi s črnimi nohti in žulji. Boš sama presodila, kaj lahko koristi tebi. Eni nasveti so že malo komični.
Grem hitro poiskat temosedaj sem si zaslužila, da grem lahko spet na TK, ker mi je uspelo narediti izpit pa da zadiham do nasldnjega.
Drugače sem pa prepričana, da boš na pikniku dobila dovolj motivacije, da ti bo lažje nadaljevati s tekom.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA