Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
marko85 napisal/-a:Jutri spet probam s tekom. Držite pesti.

Držimo pesti, fige, na rokah in nogah :lol: :wink: . Poročaj o uspehu. Lepo počasi jo mahni :wink: .
Uporabniški avatar
 niki
Danes se mi je že drugič zgodilo, da me je po teku bolel noht na kazalcu na nogi. V soboto se mi je prvič zgodilo pa sem mislila, da zato ker sem imela slabo zavezane superge, no danes pa spet in deluje kot da bo počrnel :cry: Najhuj pa je, ker ne vem v čem je razlog. Nogavice imam iste, superge tudi.. a mogoče drugače tečem?
Ima kdo kakšen nasvet?
Uporabniški avatar
 IRA
LoniM napisal/-a:
IRA napisal/-a:Čeeer...

Jaz sem se mela danes super, res ste prava družba! Fino!

Me je pa žal noga bolela, sedaj sem jo segrela in pocrkljala v kopeli in je boljše. Upam, da hitro mine.

Bi blo možno, da me boli ker sem mela zadnjih 5 treningov v hribe, prej pa sem skos tekla ravninske? Sumim malo, da je tu vzrok.

Bomo videli kako bo jutri, drugače pa bo treba kak dan počivat.

Potem pa dalje ...

LP in še enkrat hvala za družbo!

Počivanje oziroma nenaprezanje, obkladke in masiranje z raznoraznimi kremami so v nedeljo priporočili tudi meni. Me zadnji teden - od Povirja dalje nekaj heca desna noga, nič konkretno ne boli, samo občutek ni pravi. Bolj ekspertni pravijo, da je verjetno vnetje, laični eksperti namigujejo na burzalitis ali nekaj podobnega. Če do petka ne bo boljše, bo sledila pa malce daljša pavza.
Danes sem šla eno kratko zen varianto 6/km, je bilo čisto ok. Samo raje ne bom pretiravala.

Hvala Loni!

Ja verjetno gre res za to, da me je spet potegnilo notri in sem pretiravala.
To je pa tako, ko je človek v družbi super ljudi, potem pa se počuti tut tolk pripravljen kot oni - pa v resnici ni :wink:

Ne sej vem, verjetno sem pretiravala s hribi.
Zadnjič sem pisala, da bi en trening vključila hribovski, sedaj sem mela pa praktično zadnjih 5 po klancih ... tudi takrat, ko na planu piše 50min počasni tek ... grem jest na Golovec ali Rožnik.

In če človek ni tolko pameten, da bi se opomnil, da pretirava ... pol te mora pač noga :roll:

Jutri imam tako ali tako počitek. Za Fotrov tek bom pa še vidla, a bom šla al bom rajši izvedla en krajši ZEN trening tu naokoli.

Hvala za vse misli in nasvete!

Lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
očitno nimam sam jst težav...danes se sprašujem kako bom šla v službo. noga ne uboga ama nič. očitno sledi mal daljši počitek kot en dan... :cry:
Uporabniški avatar
 teka-teka
Evo, včer smo odetk Cooperja, rezultat OK, povprečna hitrost 4,5 min/km :shock:, od začetka sem se zagnala, potem pa sem mal popustila. Po testu sem poslušala še predavanje dr. Škofa, ki tudi piše za Polet in je bilo govora predvsem o raznolikosti treninga, na koncu vprašanja itd.
Mal me le je potrlo, da po dobrih 2 urah varstva mojega čmrlja,moja mama ni bila preveč dobre volje :cry: . Tako, da mam vedno slabo vest in bom v bodoče res tekla samo po 21. uri, ker drugače ne bo šlo. Saj ni blema, sam potem sem mal preveč naspidirana in čujem do kakih enih ponoči. Upam, da bi mi ratal v nedeljo vseeno ono daljšo tekmo, ki šteje 14 km odteč. da se mal prepričam kako je hitrej odteč daljšo razdaljo.
No, takle , mam. Mal jamram. Kje so časi, ko sem bila sama svoj gospodar časa, zdaj pa je želja velika, sam trenutka ni tapravega :D
Tolk v razmislek, ko se vam ne bo ljubilo tečt...
Uporabniški avatar
 lenči
.
Ksenija napisal/-a:očitno nimam sam jst težav...danes se sprašujem kako bom šla v službo. noga ne uboga ama nič. očitno sledi mal daljši počitek kot en dan... :cry:

Ksenija, pazi nase, kar lepo počij, jaz bom medtem šla še kdaj na KRožnik klančke trenirat, da me ne bodo Zasavski čisto uničili :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:Danes se mi je že drugič zgodilo, da me je po teku bolel noht na kazalcu na nogi. V soboto se mi je prvič zgodilo pa sem mislila, da zato ker sem imela slabo zavezane superge, no danes pa spet in deluje kot da bo počrnel :cry: Najhuj pa je, ker ne vem v čem je razlog. Nogavice imam iste, superge tudi.. a mogoče drugače tečem?
Ima kdo kakšen nasvet?

Jaz sem v mojih pretekla kar nekaj kilometrov, potem pa sem na Ptuju prislužila tri črne nohte :? . Res, da skušam tečt kot je Urban povedal, pazim, kako zavežem superge, no sedaj pa je zopet OK. Včasih lahko res zavežemo preslabo, pa pride do problema. Mene nič ne boli. Je pa to, kot sem sedaj slišala, pogosta "poškodba" tekačev.
Uporabniški avatar
 lenči
Teka-teka, želim ti, da bi našla možnosti, da tečeš naprej, saj bo čmrljček zrasel in bo veliko lažje. Res pa je, da veliko bolj cenimo tisto, kar težje dosežemo ali pridobimo. Hvala, da si nas opomnila, kako lepo nam je, ker je edina težava včasih v tem, da se nam ne ljubi dvigniti in iti tečt. Upam, da ti bo uspevalo in kar pojamraj še kdaj, saj je za vse lažje, ker vemo,d a imamo vsi kakšen "čevelje, ki nas žuli". :clap:

Samo tvoj tempo je pa res super :cast: .
Uporabniški avatar
 Asparagus
@Teka-teka, ne sekiraj se zaradi mame. Mogoče je šlo za trenutno nerazpoloženje. Moja mama me je razjezila s pesimističnimi komentarji :evil: , da sem pri štiridesetih mogoče že prestara za tek, namesto, da bi bila vesela, potem ko ji je hčerka povedala, da sem šla na Evropa Donno.

@Niki5, na eni temi v zvezi s poškodbami, je precej napisano v zvezi s črnimi nohti in žulji. Boš sama presodila, kaj lahko koristi tebi. Eni nasveti so že malo komični.

Drugače pa mi malo manjka motivacije za tek v teh hladnih dneh in tudi malo sem se polenila čez poletje, ko nisem mogla teči. Pa še strah je prisoten, da se težave lahko ponovijo :(

Upam, da bo Polžji piknik pomagal. :D
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Lenči - sedaj ko se te videl (in tvoje sposobnosti :clap: ) na Krožniku, boč samo še pogojno lahko v polžji sekciji... :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
mazi napisal/-a:Ojla,

Lenči - sedaj ko se te videl (in tvoje sposobnosti :clap: ) na Krožniku, boč samo še pogojno lahko v polžji sekciji... :lol:

Hja, hm, no saj tokrat sem se še nazaj držala :wink: in sploh nisem toliko čvekala :lol: .

Pa hvala za pohvalo :lol: .

Polžja sekcija pa je itak sekcija Tekaškega foruma :TF).
Uporabniški avatar
 niki
Asparagus napisal/-a:
@Niki5, na eni temi v zvezi s poškodbami, je precej napisano v zvezi s črnimi nohti in žulji. Boš sama presodila, kaj lahko koristi tebi. Eni nasveti so že malo komični.

Grem hitro poiskat temo :D sedaj sem si zaslužila, da grem lahko spet na TK, ker mi je uspelo narediti izpit pa da zadiham do nasldnjega.

Drugače sem pa prepričana, da boš na pikniku dobila dovolj motivacije, da ti bo lažje nadaljevati s tekom.
Uporabniški avatar
 IRA
Kok je dolgčas k ni lenči :roll:

No tko, piškote sem nardila - kar pomeni, da grem na Fotrov tek :D :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:

Grem hitro poiskat temo :D sedaj sem si zaslužila, da grem lahko spet na TK, ker mi je uspelo narediti izpit pa da zadiham do nasldnjega.

Drugače sem pa prepričana, da boš na pikniku dobila dovolj motivacije, da ti bo lažje nadaljevati s tekom.

Bravo Niki, čestitam, le tko naprej Slika
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA