Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Kok je dolgčas k ni lenči :roll:

No tko, piškote sem nardila - kar pomeni, da grem na Fotrov tek :D :twisted:

IRA, sej se me še niste čist znebil, odpotujem jutri zjutraj Slika, pa še to samo za dva dni Slika .
Uporabniški avatar
 lenči
Danes tekla našo klasično traso v Celju. Strela, so se pa poznali včerajšnji klanci na Rožniku Slika , sem morala vmes malo nogice masirat in raztezat Slika . Sedaj pa do nedelje nič teka. V soboto bom trenirala ročne mišice, ko bom obračala čevapke in palačinkce Slika Slika . V nedeljo zjutraj pa spet malo gasa.
Uporabniški avatar
 IRA
lenči, srečno pot!

Jest te že zdej pogrešam :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:lenči, srečno pot!

Jest te že zdej pogrešam :roll:

Pojdi pogledat mail, imaš nekaj za popotnico. Pa še poln kufer me boste meli v soboto, ko vas bom kar nekaj komandirala, naredte to, naredte ono. Jah, to pa je prednost, če si šef kuhinje Slika Slika Slika. In še laufat mi ne bo treba Slika
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Danes tekla našo klasično traso v Celju. Strela, so se pa poznali včerajšnji klanci na Rožniku Slika , sem morala vmes malo nogice masirat in raztezat Slika . Sedaj pa do nedelje nič teka. V soboto bom trenirala ročne mišice, ko bom obračala čevapke in palačinkce Slika Slika . V nedeljo zjutraj pa spet malo gasa.

A ne, Rožnik ni kar tako :wink:

Uf, zdajle so se mi pa prav sline pocedile po čevapčičih. Prav žal mi je, da ne morem priti :cry: Pa ne samo zaradi hrane :wink: predvsem zaradi družbe.

Lenči, a boš preživela 2 dni brez nas :lol: No, mi te bomo že pogrešali. Našega multikultivatorja :D
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:

Bravo Niki, čestitam, le tko naprej Slika

o hvala hvala :cast:
so mi prav luštni tile tvoji smeški

vauu.. zdajle ob tej uri sem pa čist sama na forumu...
Uporabniški avatar
 lenči
Niki, Rožnik ni kr tko :lol: , samo strela, še enkrat grem, pa bom hudo odvisna od tistih klančkov :bum: .

Piknik bo pa itak taka uspešnica, da bomo morali ponoviti :juhuhu: . Tolko dobre volje na kupu ne more bit drgač.

Preživela bom že brez vas, samo sej vidite, bo huda abstinenčna kriza :--
Ampak noge so pa težke danes, strela :oops: .

A veste kaj sem ugotivila ? Ne, ne morete, saj povem. Če bom še drugi mesec nabrala 150 km bom pa prišla na uradno 1000 km letos :shock: . No, saj veliko več jih letos res nisem naredila. To bo pa lepa, bomo morali proslavit :wink:.

Tko, sedaj pa gasa :driver: .

Lep pozdravček vsem in prijeten tek in počitek :heart
Uporabniški avatar
 UršaR
niki5 napisal/-a:sedaj sem si zaslužila, da grem lahko spet na TK, ker mi je uspelo narediti izpit pa da zadiham do nasldnjega.

Super, Niki! Čestitke!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
IRA napisal/-a: kar pomeni, da grem na Fotrov tek :D :twisted:

ojla soimenjakinja - daj povej ali boš točno ob 16,30 na Brdu? jaz pridem malo čez 5h - bi se lahko spet srečali........ čeprav...... moram priznati, da sem kar malo pozabila :oops: ktera je bila IRA na Donninem teku :oops: . mogoče tista črnolasa??? bi me morala Ti za rokav pocukat :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
metkamarjetka napisal/-a:
IRA napisal/-a: kar pomeni, da grem na Fotrov tek :D :twisted:

ojla soimenjakinja - daj povej ali boš točno ob 16,30 na Brdu? jaz pridem malo čez 5h - bi se lahko spet srečali........ čeprav...... moram priznati, da sem kar malo pozabila :oops: ktera je bila IRA na Donninem teku :oops: . mogoče tista črnolasa??? bi me morala Ti za rokav pocukat :wink:

Madona ... berem metkamarjetka ... in soimenjakinja... Dokler nisem prišla do Donninega teka mi ni bilo nič jasno!!

Ja ja una črna (brez kape) črna - črna je bla Ksenja s kapo :wink:

Okoli 16h štartamo iz Lj, za okoli 17h je načrtovan start teka :wink:
Pride še ena kolegica, ki je doma nekaj km stran od Brda ... tako, da komot se tam dobimo.
Ti pustim na ZS še telefonsko št. če bomo preveč kolovratli en mimo drugega :lol:

Nikica ... BRAVO za izpit!!!
:laola

lenči pa srečno pot ....
Pa nč nisem dobila na mail pa tut v soboto te ne bom vidla, tko ... :lol:

Pa drugič, a ne Nikica? :wink:

Lp
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:Nikica ... BRAVO za izpit!!!
Lp

Počasnela napisal/-a:Super, Niki! Čestitke!!

LP, Urša

Hvala, hvala :D
Ja včeraj sem si kar borovničke privoščila, pred izpitom pa po izpitu :oops: Še dva izpita me čakata, upam da ne postanem alkoholik :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Dekleta prav luštne ste, ko takole debatirate... :heart :cmok: :heart
Uporabniški avatar
 Loni
niki5 napisal/-a:Ja včeraj sem si kar borovničke privoščila, pred izpitom pa po izpitu :oops: Še dva izpita me čakata, upam da ne postanem alkoholik :roll: :roll:

No, pa še za jutri kakšne prišparaj, da bova bolj na spidu :lol: :lol:
Drugače se pa mene nekaj prehladnega loteva, se že nacejam s čajem in ostalimi domačimi zvarki moje mame, ma bo treba malo pazit jutri, ona dela vse na bazi šnopca, jaz pa z avtom :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
niki5 napisal/-a:
IRA napisal/-a:Nikica ... BRAVO za izpit!!!
Lp

Počasnela napisal/-a:Super, Niki! Čestitke!!

LP, Urša

Hvala, hvala :D
Ja včeraj sem si kar borovničke privoščila, pred izpitom pa po izpitu :oops: Še dva izpita me čakata, upam da ne postanem alkoholik :roll: :roll:

A to je recept kako nardit kak izpit? Matr, jz se pa matram v brezveze neki... Še dobro da vem.. :lol:

Mogoče ne bi škodilo, če bi kakšen deci (ali raje kar cel liter) borovničk dali spit še profesorju.
Mogoče bi se takrat spomnil, da bi iskal znanje. :roll:
Uporabniški avatar
 Tina1
niki5 napisal/-a:Danes se mi je že drugič zgodilo, da me je po teku bolel noht na kazalcu na nogi. V soboto se mi je prvič zgodilo pa sem mislila, da zato ker sem imela slabo zavezane superge, no danes pa spet in deluje kot da bo počrnel :cry: Najhuj pa je, ker ne vem v čem je razlog. Nogavice imam iste, superge tudi.. a mogoče drugače tečem?
Ima kdo kakšen nasvet?

oj,
js sm eno tako temo odprla, k mam tut nohte uničene...nisem še nabavila novih superg, bo pa nujno.
tule: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=9690
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA