Moderator: lenči
IRA napisal/-a:lenči, srečno pot!
Jest te že zdej pogrešam
lenči napisal/-a:Danes tekla našo klasično traso v Celju. Strela, so se pa poznali včerajšnji klanci na Rožniku, sem morala vmes malo nogice masirat in raztezat
. Sedaj pa do nedelje nič teka. V soboto bom trenirala ročne mišice, ko bom obračala čevapke in palačinkce
![]()
. V nedeljo zjutraj pa spet malo gasa.
IRA napisal/-a: kar pomeni, da grem na Fotrov tek![]()
metkamarjetka napisal/-a:IRA napisal/-a: kar pomeni, da grem na Fotrov tek![]()
ojla soimenjakinja - daj povej ali boš točno ob 16,30 na Brdu? jaz pridem malo čez 5h - bi se lahko spet srečali........ čeprav...... moram priznati, da sem kar malo pozabilaktera je bila IRA na Donninem teku
. mogoče tista črnolasa??? bi me morala Ti za rokav pocukat
niki5 napisal/-a:Ja včeraj sem si kar borovničke privoščila, pred izpitom pa po izpituŠe dva izpita me čakata, upam da ne postanem alkoholik
![]()
niki5 napisal/-a:IRA napisal/-a:Nikica ... BRAVO za izpit!!!
![]()
LpPočasnela napisal/-a:Super, Niki! Čestitke!!
LP, Urša
Hvala, hvala![]()
Ja včeraj sem si kar borovničke privoščila, pred izpitom pa po izpituŠe dva izpita me čakata, upam da ne postanem alkoholik
![]()
niki5 napisal/-a:Danes se mi je že drugič zgodilo, da me je po teku bolel noht na kazalcu na nogi. V soboto se mi je prvič zgodilo pa sem mislila, da zato ker sem imela slabo zavezane superge, no danes pa spet in deluje kot da bo počrnelNajhuj pa je, ker ne vem v čem je razlog. Nogavice imam iste, superge tudi.. a mogoče drugače tečem?
Ima kdo kakšen nasvet?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA