Drage moje polžke!
Včeraj sem si privoščila tekaško popoldne in bila v mislih z vami na pikniku!
Pretekla pa sem svojih prvih 21,1km
Sem full vesela!
V bistvu sem imela namen tečt iz Izole do Kopra, potem sem podaljšala še do Sansimona pa do svetilnika ... in potem sem bila že na 17km in se odločila, da verjetno je lažje, da sedaj potegnem še dalje, kot da naslednjič začenjam od začetka
Tek je uspel, telo zdržalo, vodo sem popila vso ... Tisti pas z bidoni me je rešil, na začetku mi je šel malo na živce, potem se je vneslo.
Enako s sklepi in tanovimi supergami ... na začetku malo "drugačnosti", potem je steklo.
Kriza je bila tam okolo 12-14km, potem pa se je spet odprlo.
Tekla sem 2h 38minut pa mislim, da bi lahko šla hitreje.
Prvih 7km sem tekla ob morju in imela non stop burjo v prsa (nazajgrede je blo seveda brezveterje, bog ne daj, da bi bli kdaj kakšni pospeški pri meni in pomoč vetra

) ...
Pa zadnje 4km sem že tako čudno tekla, nisem več vedela kam naj še tečem in potem sem kar ene kroge nabirala po Izoli.
Sploh ni tako preprosto nabrat toliko kilometrov.
Skratka, sem zadovoljna in psiha je nekoliko pomirjena, da do Palmanove vendarle lahko izpeljem 21-ko, če seveda nadaljujem v tem duhu
Hujših posledic pa nimam, malo me boli leva ritnica in desno koleno in en žulj imam na palcu.
Dan, dva počitka ... pa bom spet kot nova
Ta teden pa bom imela bolj počivaški, moram, če hočem preživet sobotne štenge
Še eno vprašanje - ponovno ...
Lenči, kje se dobijo tiste detoks... karkoli že.
Na katerem koncu je to spravljeno v trgovinah, zraven česa?
Moram pa rečt, da se včeraj sploh nisem počutila brez energije.
Se mi zdi, da sem energijsko imela še kar veliko zaloge, bolj šibko sem se počutila v sklepih
Jih bo treba navadit ... saj se ne morejo počutit isto dobro na 10km in potem kar preskok na 21km ...
Lupčkaaaaaaa