Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
A kdo kaj ve kaj se dogaja s tekaškim dnevnikom? Vidim, da nikomur ne deluje (podpisa nima nihče). Včeraj sem hotla vpisati pa mi ni odprlo strani. Me je kar zvilo, ker imam vse podatke samo tam. Si moram čas vzeti pa še kje narediti en backup.
Uporabniški avatar
 Loni
Niki, podpis pri meni nekaj časa je, nekaj časa ni, odvisno, kaj kliknem, ko pišem, do zdaj mi je še vedno delal normalno.

Sem pa danes prvič po 14ih dnevih šla normalno laufat, očitno je moja noga ok, je rabila peta samo malo pavze. :laola
In ker je nedelja in sem imela malo morje časa, sem udarila kar ta daljšo varianto, pa bi še kar šlo, samo 17 km je za po pavzi čisto dovolj.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ksenija, tudi jaz spadam med tiste, ki dobijo vročino samo na vsakih nekaj let in sem že pri 37 tako zanič, da mi tek ne bi prišel na misel.
Z vnetim grlom in nahodom sem tekla 8km na MKM, ker sem se veselila, da bom šla in se nastopu nisem hotela kar tako odpovedat. Nisem čutila nobenih negativnih posledic, ampak vseeno si bom, ko me bo naslednjič doletelo, vzela kak dan počitka.

Pozdravi se, potem pa s polno paro naprej :wink: !
Uporabniški avatar
 niki
Pri vseh vidim, da je križec spodaj, namesto podpisa. In ta stran http://www.tekac.net/ mi že od včeraj ko sem poskusila vpisati ne dela.
A je potem samo pri meni kaj narobe :shock:
Uporabniški avatar
 Loni
Očitno, ker jaz tudi pri tebi vidim trakec, sama ga trenutno nimam nastavljenega, pri ostalih pa tudi.
Uporabniški avatar
 niki
LoniM napisal/-a:Očitno, ker jaz tudi pri tebi vidim trakec, sama ga trenutno nimam nastavljenega, pri ostalih pa tudi.

:evil: sej se mi je kar zdelo...
Uporabniški avatar
 niki
No svašta.. zdaj pa dela.. samo jezna moram bit :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Drage moje polžke!

Včeraj sem si privoščila tekaško popoldne in bila v mislih z vami na pikniku! :wink:

Pretekla pa sem svojih prvih 21,1km :juhuhu:
Sem full vesela! :cast1:

V bistvu sem imela namen tečt iz Izole do Kopra, potem sem podaljšala še do Sansimona pa do svetilnika ... in potem sem bila že na 17km in se odločila, da verjetno je lažje, da sedaj potegnem še dalje, kot da naslednjič začenjam od začetka :roll: :wink:

Tek je uspel, telo zdržalo, vodo sem popila vso ... Tisti pas z bidoni me je rešil, na začetku mi je šel malo na živce, potem se je vneslo.
Enako s sklepi in tanovimi supergami ... na začetku malo "drugačnosti", potem je steklo.

Kriza je bila tam okolo 12-14km, potem pa se je spet odprlo.

Tekla sem 2h 38minut pa mislim, da bi lahko šla hitreje.
Prvih 7km sem tekla ob morju in imela non stop burjo v prsa (nazajgrede je blo seveda brezveterje, bog ne daj, da bi bli kdaj kakšni pospeški pri meni in pomoč vetra :wink: ) ...
Pa zadnje 4km sem že tako čudno tekla, nisem več vedela kam naj še tečem in potem sem kar ene kroge nabirala po Izoli.

Sploh ni tako preprosto nabrat toliko kilometrov.

Skratka, sem zadovoljna in psiha je nekoliko pomirjena, da do Palmanove vendarle lahko izpeljem 21-ko, če seveda nadaljujem v tem duhu 8) :twisted:

Hujših posledic pa nimam, malo me boli leva ritnica in desno koleno in en žulj imam na palcu.
Dan, dva počitka ... pa bom spet kot nova 8) :lol:

Ta teden pa bom imela bolj počivaški, moram, če hočem preživet sobotne štenge :lol: :roll: :twisted:

Še eno vprašanje - ponovno ...
Lenči, kje se dobijo tiste detoks... karkoli že.
Na katerem koncu je to spravljeno v trgovinah, zraven česa?

Moram pa rečt, da se včeraj sploh nisem počutila brez energije.
Se mi zdi, da sem energijsko imela še kar veliko zaloge, bolj šibko sem se počutila v sklepih :roll: :wink:

Jih bo treba navadit ... saj se ne morejo počutit isto dobro na 10km in potem kar preskok na 21km ...

Lupčkaaaaaaa
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, bravoooooo, Slika Slika Slika Slika Slika, Palmanova je osvojena Slika .

Niki ti je pa glede DEXTRO že lepo odgovorila. Je pa tako, kot sem rekla, za psiho super pomaga, malo pa tudi zares :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, danes odtekla 10 km lepo v našem tempu, vmes trikrat pospešila na kratko, da sem skoraj dušo spustila, bilo je lepo. V torek pa Pajo razmišlja o 14km razdalji in najverjetneje bom prišla malo prej, da ob 17.00 na Rožniku skupaj štartamo krog. Ta teden še bolj na polno, potem pa lepo po pameti, da bom spočita do LM.
 Vinci
Jaz sem danes po skoraj enem tednu spet šel tečt. Zaradi službenih obveznosti se mi tekaški urnik (ki ga uradno sicer nimam) v zadnjem tednu ni izšel. Sem bil pred tekom malo zaskrbljen, da bom imel zaradi tega težave. Pa je bilo v redu. Sem imel celo nekoliko hitrejšo tempo, kot nazadnje. Tudi motivacijske krize, ki jo imam ponavadi v drugem kilometru, nisem imel. Sem pa dobil trde noge in sta bila tretji in četrti kilometer malo bolj zajebana, zadnja dva kilometra sem pa zopet pospešil.

Skupaj sem porabil za šest kilometrov okrog 33 minut. Ni sicer vrhunsko, ampak jaz sem zadovoljen. Sem imel občutek, da bi lahko šel hitreje, ampak zaenkrat nisem dovolj samozavesten za hitrejši korak. Srčni utrip sem si na koncu po domače izmeril in je bil 150. Sicer v teh hladnješih dneh malo težje diham in zato tečem raje vsak drug dan.
Uporabniški avatar
 Frikica
Ojla Polžki!

Se spet malo javljam... v bistvu nimam kaj veliko tekaškega povedat, razen tega, da je prijava na LM, na 10km padla, tako da jutri veselo v superge in nabirat km.
En cilj je postavljen, tako da bo zdaj malo lažje se spravit tečt v tem mrazu. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Vinci napisal/-a:Jaz sem danes po skoraj enem tednu spet šel tečt. Zaradi službenih obveznosti se mi tekaški urnik (ki ga uradno sicer nimam) v zadnjem tednu ni izšel. Sem bil pred tekom malo zaskrbljen, da bom imel zaradi tega težave. Pa je bilo v redu. Sem imel celo nekoliko hitrejšo tempo, kot nazadnje. Tudi motivacijske krize, ki jo imam ponavadi v drugem kilometru, nisem imel. Sem pa dobil trde noge in sta bila tretji in četrti kilometer malo bolj zajebana, zadnja dva kilometra sem pa zopet pospešil.

Skupaj sem porabil za šest kilometrov okrog 33 minut. Ni sicer vrhunsko, ampak jaz sem zadovoljen. Sem imel občutek, da bi lahko šel hitreje, ampak zaenkrat nisem dovolj samozavesten za hitrejši korak. Srčni utrip sem si na koncu po domače izmeril in je bil 150. Sicer v teh hladnješih dneh malo težje diham in zato tečem raje vsak drug dan.

Uau, to je pa že turbo tempo za nas Polžke :lol: . Naberi si kondicije s kilometrino, potem pa bodo tudi časi vedno boljši. Pa počitek je tudi del treninga, ne pozabit. Se pa lepo sliši, da gre vedno bolje. Ne pozabi na raztezanje pred in po teku, če pa je treba, pa tudi med tekom, da se mišice sprostijo in potem gre lažje naprej.

Pa prijeten tek še naprej :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica napisal/-a:Ojla Polžki!

Se spet malo javljam... v bistvu nimam kaj veliko tekaškega povedat, razen tega, da je prijava na LM, na 10km padla, tako da jutri veselo v superge in nabirat km.
En cilj je postavljen, tako da bo zdaj malo lažje se spravit tečt v tem mrazu. :)

Glede na to, da je štart na 21 kasneje, bom veselo fotkala, samo, ne vem, če je cilj 10ke pri štartu 21ke :? .
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA