Zdravo!
Glede na to, da je to že stara tema, bi si želel svežih informacij o buff ruticah, kje se dobijo, katere vrste in po kakšni ceni.
Katere vrste buffov uporavljate za tek? sta polar in combi buff pretopla?se da dihat? je original dovolj topel za pod ničlo?
Živjo,
slučajno sem našel neko podobno stvar buff-u v Mercatorju, reče pa se "Wind" (je pa nekaj takega kot "original Buff"). Sem kupil (nekaj čez 7€ pride, kar je ceneje kot buff) in sem ugotovil, da se za dihanje - če imaš čez usta - obnese bolje kot buff. Očitno je tkanje malce drugačno in bolj "grobo". Imam original buff in buff clima lite, pa se bolje obnese od obojega.
Hipermarket Mercator Domžale (ob stadionu in knjižnici), saj je sam en tak velik tam.
Če kupujete, mal pazite, ker sem jaz vzel enega (sem s prvim bil tako zadovoljen, da sem šel po še), ki je bil malce strgan, tako da ga grem jutri menjat. Bodite pozorni na to.
Zadeva je pa takšna:
Lahko kupiš pa tudi podobno zadevo drugega proizvajalca - Had se imenuje, imam obe znamki in med njima ni razlike, je pa Had malce cenejši. Sama sem ga kupila v Iglu sportu.
Danes sem jih videla v CityParku v Tomas Sportu. S flisom so 24,99, navadni nekaj manj.
Ampak niso imeli nobenega, ki bi mi bil všeč. Upam, da še kje srečam zalogo, da bo vsaj približno "v mojih barvah".
Od vseh trgovin, ki imajo na voljo Buffe (no, vsaj tiste, v akterih sem bila sama, so največjo izbiro imeli v kolesarski trgovini Maxisport Čerin v BTCju (stavba Diamant).