prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo,

Buffov (rjavih - takega ko mam na sliki na glavi) je še ostalo enih 50 tk da kr na juriš. Seveda so pa še po isti ceno kot so bili.

Lahk se obrnete na mene preko mejla, zasebnega sporočila alpa me pokličete na 031874797.

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 wolf.user
Zdravo!
Glede na to, da je to že stara tema, bi si želel svežih informacij o buff ruticah, kje se dobijo, katere vrste in po kakšni ceni.
Katere vrste buffov uporavljate za tek? sta polar in combi buff pretopla?se da dihat? je original dovolj topel za pod ničlo?
Uporabniški avatar
 NaceM
Živjo,
slučajno sem našel neko podobno stvar buff-u v Mercatorju, reče pa se "Wind" (je pa nekaj takega kot "original Buff"). Sem kupil (nekaj čez 7€ pride, kar je ceneje kot buff) in sem ugotovil, da se za dihanje - če imaš čez usta - obnese bolje kot buff. Očitno je tkanje malce drugačno in bolj "grobo". Imam original buff in buff clima lite, pa se bolje obnese od obojega.
 grumpy
NaceM napisal/-a:Živjo,
slučajno sem našel neko podobno stvar buff-u v Mercatorju

V katerem Mercatorju pa?
Uporabniški avatar
 NaceM
Hipermarket Mercator Domžale (ob stadionu in knjižnici), saj je sam en tak velik tam.

Če kupujete, mal pazite, ker sem jaz vzel enega (sem s prvim bil tako zadovoljen, da sem šel po še), ki je bil malce strgan, tako da ga grem jutri menjat. Bodite pozorni na to.
Zadeva je pa takšna:

http://www.zonawind.com/
Uporabniški avatar
 5r002
Ali morda kdo ve v kateri trgovini v Ljubljani bi se dalo kupiti buff :?:
Uporabniški avatar
 MareMare
5r002 napisal/-a:Ali morda kdo ve v kateri trgovini v Ljubljani bi se dalo kupiti buff :?:

Kibuba,Promontana........

lp
Uporabniški avatar
 Tasko
MareMare napisal/-a:
5r002 napisal/-a:Ali morda kdo ve v kateri trgovini v Ljubljani bi se dalo kupiti buff :?:

Kibuba,Promontana........

lp

TS, Iglu...
Uporabniški avatar
 Loni
Lahko kupiš pa tudi podobno zadevo drugega proizvajalca - Had se imenuje, imam obe znamki in med njima ni razlike, je pa Had malce cenejši. Sama sem ga kupila v Iglu sportu.
Uporabniški avatar
 majcha72
Danes sem jih videla v CityParku v Tomas Sportu. S flisom so 24,99, navadni nekaj manj.
Ampak niso imeli nobenega, ki bi mi bil všeč. :(
Upam, da še kje srečam zalogo, da bo vsaj približno "v mojih barvah".
Uporabniški avatar
 Loni
Od vseh trgovin, ki imajo na voljo Buffe (no, vsaj tiste, v akterih sem bila sama, so največjo izbiro imeli v kolesarski trgovini Maxisport Čerin v BTCju (stavba Diamant).
Uporabniški avatar
 5r002
ja jst sm nabavu navadnega (nepodloženega) v kibubi za cca 7,5 EUR...
so pa imeli par različnih barv (tako nepodložene kod podložene)
Uporabniški avatar
 iverson
A Buffa? Če so tok pocen grem takoj dva iskat! Za moje pojme nimaš bolšga, kot to. Še za hribe ga uporablam, pa me zdele nč ne zebe.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA