Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 teka-teka
:D potem bi moral mene videt, kot trodelna nočna omarca :D
Mislim, na suhost. Odkar laufam sem še mal težja. :shock:
Uporabniški avatar
 lenči
teka-teka napisal/-a::D potem bi moral mene videt, kot trodelna nočna omarca :D
Mislim, na suhost. Odkar laufam sem še mal težja. :shock:

Ja, prav si napisala, verjetno res "omarca", samo tempo maš pa kot Rossi :clap: .
Uporabniški avatar
 UršaR
Pozdravljeni Polžki!

Tokrat imam eno vprašanje. Pred časom se je nekaj govorilo o "traku, na katerega si pripneš številko" na tekmah. Ker sem do zdaj "tekmovala" le na DM teku, kjer so bile številke na majčki, se s tem nisem ubadala. Zdaj pa grem na LM 10ko in si ne bi rada tekaške majčke ali (še huje!) nove tekaške vetrovke uničila s knoflami. Torej - kam si pripnete številke oz. kje se dobi omenjeni trak.

Hvala za pomoč!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz ga imam, kupljenega čez mejo, ne vem, če jih pri nas prodajajo. najbolj elegantno se boš znebila pripenjaja s knofljicami na majico tako, da boš doma odrezala elastični trak (ali dva, odvisno od tebe) v sebi primerni širini (minus dolžina startne številke) in to elastiko pripela na štartno številko. V Povirju smo dobili štartno številko že kar z elastiko gor in se ju fajn obneslo, ker na vetrovko je pa resnično nisem imela namena pripenjati.

V Celovcu vem, da jih imajo v Runnerspoint trgovini. Škoda, ker nisi prej rekla. Sem bila v soboto gor.
Uporabniški avatar
 UršaR
LoniM napisal/-a:Jaz ga imam, kupljenega čez mejo, ne vem, če jih pri nas prodajajo. najbolj elegantno se boš znebila pripenjaja s knofljicami na majico tako, da boš doma odrezala elastični trak (ali dva, odvisno od tebe) v sebi primerni širini (minus dolžina startne številke) in to elastiko pripela na štartno številko. V Povirju smo dobili štartno številko že kar z elastiko gor in se ju fajn obneslo, ker na vetrovko je pa resnično nisem imela namena pripenjati.

V Celovcu vem, da jih imajo v Runnerspoint trgovini. Škoda, ker nisi prej rekla. Sem bila v soboto gor.

Loni, hvala za odgovor! Vidim, da se da tudi kaj "scumprati". Ampak hudiča, zakaj jaz nikoli sama ne dobim kakšne ustvarjalne ideje? Jaz ne bi bila za v "A je to".

Hvala.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 niki
Jaz bi tudi potrebovala ta trak! Pa saj to se mora dobiti tudi pri nas? :shock: Ker jaz nimam volje nekaj sama prčkati.. še traka za merilec srčnega utripa mi ni uspelo skrajšati, kljub temu da vsakič ko tečem bentim, ko mi leze dol :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 UršaR
niki5 napisal/-a:Jaz bi tudi potrebovala ta trak! Pa saj to se mora dobiti tudi pri nas? :shock: Ker jaz nimam volje nekaj sama prčkati.. še traka za merilec srčnega utripa mi ni uspelo skrajšati, kljub temu da vsakič ko tečem bentim, ko mi leze dol :oops: :oops:

Niki, a greva v akcijo, da ga nekje najdeva?? Tudi jaz bi raje dala nekaj EUR kot pa da sama nekaj čaram.

Sicer bom pa v skrajnem primeru številko priknoflala na pas za bidon, ki ga sicer nisem nameravala nositi s sabo. :roll:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 niki
Počasnela napisal/-a:
niki5 napisal/-a:Jaz bi tudi potrebovala ta trak! Pa saj to se mora dobiti tudi pri nas? :shock: Ker jaz nimam volje nekaj sama prčkati.. še traka za merilec srčnega utripa mi ni uspelo skrajšati, kljub temu da vsakič ko tečem bentim, ko mi leze dol :oops: :oops:

Niki, a greva v akcijo, da ga nekje najdeva?? Tudi jaz bi raje dala nekaj EUR kot pa da sama nekaj čaram.

Sicer bom pa v skrajnem primeru številko priknoflala na pas za bidon, ki ga sicer nisem nameravala nositi s sabo. :roll:

LP, Urša

No pejva v akcijo!! Če najdem ti sporočim, a prav. :D
Uporabniški avatar
 teka-teka
Kolikor se spomnim so bile štartne številke lanskega LM samolepilna :shock:
Uporabniški avatar
 niki
No smo že iz 7 € prišli na 3 € :D To mi je že bolj všeč :D

Barva je pa res močna :)

A je na Dunaju kakšna trgovina s temi zadevami? Naslednji teden grem pa mogoče malo pobrskam še tam.
Uporabniški avatar
 Loni
niki5 napisal/-a:No smo že iz 7 € prišli na 3 € :D To mi je že bolj všeč :D

Barva je pa res močna :)

A je na Dunaju kakšna trgovina s temi zadevami? Naslednji teden grem pa mogoče malo pobrskam še tam.

Niki5, v praktično vsaki športni trgovini jih boš dobila. Jaz sem ga kupila v Karstadtovi športni trgovini (4 evri), sigurno so ga imeli tudi v Runners Pointu. Zadeve pa so vse tam nekje do 5 evrov.
Uporabniški avatar
 niki
Loni hvala.
Bom preverila, če je katera izmed teh trgovin tam kjer se bom tudi jaz potikala :D
Uporabniški avatar
 Maša
Živjo!
Ker je to tema o tekmah, na katere gremo, se javljam, da sem danes spet zalaufala svojo (zarjavelo) športno opravo (posebno superge) in ne samo, da sem jutro poskusila malo odteči, pač pa sem se prijavila danes na Tek za življenje in seveda na LM. :D

Na splošno sem danes ugotovila, da oprema ni zarjavela, zarjavela sem jst 8)

Lepo se mejte!

Maša
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA