Glede na to, da se rekordu glede na pripravljenost ne morem približat, je cilj drugo polovico maratona odtečt v istem tempu in istem času kot prvo polovico (kar mi do sedaj pravzaprav še ni uspelo).
Torej 2x po 1:45:00
Ker imam kar nekja težav s prepono, upam da bom sploh prišel na štart, tsko da kak odmevnejši rezultat odpade, še vedno pa upam na okol 3:10, vse kar bo bolj bo super.
Ni važno če se mi nič ne da važno je da se mi nič ne vzame!
Želja za 2:59:59 še vedno ostaja. Po vseh podatkih bi šlo, le kilometrov je premalo in mi nekje po 30 km zmanjka, torej je še vedno bolj realno pod 3:10 oz. izboljšati lanski rezultat (3:07:43 neto). V prid temu govorijo tudi izkušnje- lanski je bil prvi, vmes Radenci, torej je ta tretji.
Upam, da ne bo tako, kot večkrat slišim- da je bil prvi hkrati tudi najhitrejši...
zlopi napisal/-a:Hoj, jaz bi si pa za drugo leto zelo želel spet enkrat teči pod 4:00 , ker za letos je vlak že odpelal pa bo tam nekje okoli 4:13 Lp, zlopi
U, a celo vlak pelje, no, pol moram pa jaz it že zdaj po karto.
imam željo mojo prvo 42-ko odteči pod 3:45. Čas je dosegljiv, paziti moram, da me na začetku množica ne bo potegnila ker pol lahko drugi krog zabrundam "le kaj mi je tega treba bilo...."
Letos grem prvič na 21 km in hkrati bom prvič (upam da) pretekel to oznako. Moj cilj je odtečti brez težav in pod 2:00:00. Naslednjič pa bo moj cilj okoli 1:50:00..upam, da že v Palmanovi.