Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Vinci napisal/-a:Boš morala svojo šolo odpret... kar se meni sploh ne zdi tako slaba ideja, če te to tako zelo veseli.
Ideja ni slaba, ampak to ni to. Ni redna zaposlitev, kjer res 8 ur delaš tisto kar te veseli in si za to plačan Mogoče zadanem loto in pustim službo pol bom pa razmišljala o čem podobnem.
lp
Ni pomembno, kje začneš, pomembno je, kam si namenjen.
garni napisal/-a:sicer ne vem kdo je začel s šolanjem za slepe, a tega že dolgo ne delamo več. sedaj se šola zgolj za potrebe policije ali pa tudi kaj za tujino
Sem osebna svetovalka za prehrano in zdrav način življenja. Tečem takrat ko mi čas dopušča oz. najraje zjutraj, ker se popoldan ponavadi dobim s kakšno stranko.
Bi se strinjal s tabo Bojan-Jezo sprostim v teku.
Na začtku sem večkrat tekel z jezo. Pravzaprav sem delno začel na ta način..ma nebi o tem. torej našel sem način kako je izbit oz. premagat ali pa jo..koristno uporabit-tek
Tudi jaz sem grafična oblikovalka in ker preživim večino časa pred računalnikom mi tek koristi, da si spočijem oči in razmigam telo. Obožujem tudi hojo v hribe, vendar ne pozimi, takrat raje tečem