Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 garni
žal ne. pogoj je, da si vsaj tri leta dober policist. Drugače pa se je šolalo nekaj psov za hrvaško policijo
Uporabniški avatar
 alasska
Škoda :cry:
lp
 Vinci
Boš morala svojo šolo odpret... kar se meni sploh ne zdi tako slaba ideja, če te to tako zelo veseli.
Uporabniški avatar
 alasska
Vinci napisal/-a:Boš morala svojo šolo odpret... kar se meni sploh ne zdi tako slaba ideja, če te to tako zelo veseli.

Ideja ni slaba, ampak to ni to. Ni redna zaposlitev, kjer res 8 ur delaš tisto kar te veseli in si za to plačan :D
Mogoče zadanem loto in pustim službo :wink: pol bom pa razmišljala o čem podobnem.
lp
Uporabniški avatar
 Tekač 215
Po poklicu sem kovinostrugar.Drugače pa sedaj delam na Pošti-usmerjanje pošiljk in sicer je to nočno delo.LP. Tekač 215
Uporabniški avatar
 Miha65
garni napisal/-a:sicer ne vem kdo je začel s šolanjem za slepe, a tega že dolgo ne delamo več. sedaj se šola zgolj za potrebe policije ali pa tudi kaj za tujino

zdaj sem se spomnil.. g. Đakula...
Uporabniški avatar
 oxi
Delam v financah, cel dan za računalnikom...
Tako da mal laufanja paše...
Uporabniški avatar
 Ninica
Se še jaz čisto nova predstavim kar tukaj.
Sem medicinska sestra.
Uporabniški avatar
 activean
Bi se strinjal s tabo Bojan-Jezo sprostim v teku.
Na začtku sem večkrat tekel z jezo. Pravzaprav sem delno začel na ta način..ma nebi o tem. torej našel sem način kako je izbit oz. premagat ali pa jo..koristno uporabit-tek :D

Sem pa še dijak-3 letnik
Uporabniški avatar
 oryx
Tudi jaz sem grafična oblikovalka in ker preživim večino časa pred računalnikom mi tek koristi, da si spočijem oči in razmigam telo. Obožujem tudi hojo v hribe, vendar ne pozimi, takrat raje tečem :)
Uporabniški avatar
 Andreja_T
bodoča strojnica :)
poleg tega pa še prosta potapljačka (freediving) in huda gornica :P
Uporabniški avatar
 solatka
Po poklicu sem Fata :wink: :roll:
Uporabniški avatar
 športnik
Andreja_T napisal/-a: in huda gornica :P

Lahko to definiraš?
 carpinus
komerciala. pisarna, telefoni in obiski kupcev.. 8)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA