Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

luzr
Torej ciljaš malo pod 1:50. Z novimi kayanosi?
Uporabniški avatar
 izzardly
Hahaha, sem upala, da bojo kar stari 1120 k temu pripomogl. Ampak je cilj vseeno preambiciozen za moje sposobnosti, zato pravim, da rabim pomoč zajčkov.

Si pa odličen v preračunavanju, svaka čast. :)
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Želja za 2:59:59 še vedno ostaja. Po vseh podatkih bi šlo, le kilometrov je premalo in mi nekje po 30 km zmanjka, torej je še vedno bolj realno pod 3:10 oz. izboljšati lanski rezultat (3:07:43 neto). V prid temu govorijo tudi izkušnje- lanski je bil prvi, vmes Radenci, torej je ta tretji.
Upam, da ne bo tako, kot večkrat slišim- da je bil prvi hkrati tudi najhitrejši...

lp, vencelj

Gledam seznam napovedi na začetku. Moja pripomba: 2:59:59 je v tem trenutku le nerealna želja, napoved je 3:07:00 (torej malce boljše kot lani):!:

LP, vencelj

Napoved NI 2:59:59 ampak JE 3:07:30 neto
 unaena
Moj cilj je da odtečem 21ko, do konca, brez ustavljanja. Imam pa svojo računico; glede na to, da med prvimi ne bom, bom čist zadovoljna tud z zadnjim mestom. Če pritečem v dveh urah pa pol, bom ravno nekje med Kenijci in v tem primeru se bom počutila čist zmagovalno. Najprej zato, ker bom zagledala cilj, potem pa še, ko bom deležna aplavza, ki ne bo namenjen čisto samo meni, ampak komu mar...;)
 spela*
Dragi tekači in tekačice,

vsem skupaj želim jutri prijeten in uspešen dan!
Uporabniški avatar
 daks
Ker imam sam trenutno zdravnisko prepoved nastopanja na takih prireditvah :(, vam tudi jaz zelim jutri en lep in uspesen dan.
Uporabniški avatar
 lonely
spela* napisal/-a:Dragi tekači in tekačice,

vsem skupaj želim jutri prijeten in uspešen dan!

Enake želje tudi tebi.

Slika
Uporabniški avatar
 Urška Sonček
Malce pozno ampak vseeno. :)

Sama sem letos prvič tekla na Lj. maratonu in sicer 21 km. Želela sem si, da bi na cilj prišla pred prvim maratoncem, kar mi je tudi uspelo.
Neto: 2:07h

Stara sem pa 17 let.
Uporabniški avatar
 vasko
Urška Sonček napisal/-a:Malce pozno ampak vseeno. :)

Sama sem letos prvič tekla na Lj. maratonu in sicer 21 km. Želela sem si, da bi na cilj prišla pred prvim maratoncem, kar mi je tudi uspelo.

Stara sem pa 17 let.

Čestitam! Ampak, a ni starostna omejitev na maratonu 18 let?
Se kolega, ki je tut 17, ni mogu prjavit! :?:
Uporabniški avatar
 RoKo
RoKo napisal/-a:Do cilja brez muk. Izboljšat moj prvi rezultat 3:55 (Radenci), za hitreje od 3:45 mislim da nisem sposoben.
Plan je tak, zajca se držat za 3:30 dokler gre, nato pa .............. kud koji mili moji :lol:
Saj jih je še.... zajcev in maratonov.

Čas boljši, muke velike, nič od teka po planu, zajec za 3.30 me je prehitel na 38 km. Zgrešena taktika, ki sem se jo lotil takoj po štartu, čas pa vseeno nad pričakovanji.
Uporabniški avatar
 lonely
RoKo napisal/-a:
RoKo napisal/-a:Do cilja brez muk. Izboljšat moj prvi rezultat 3:55 (Radenci), za hitreje od 3:45 mislim da nisem sposoben.
Plan je tak, zajca se držat za 3:30 dokler gre, nato pa .............. kud koji mili moji :lol:

Čas boljši, muke velike, nič od teka po planu, zajec za 3.30 me je prehitel na 38 km. Zgrešena taktika, ki sem se jo lotil takoj po štartu, čas pa vseeno nad pričakovanji.

V Trstu te ne bo prehitel. Jaz ti bom priča.
Uporabniški avatar
 RoKo
lonely napisal/-a:
RoKo napisal/-a:

V Trstu te ne bo prehitel. Jaz ti bom priča.

A to pomeni da moram začet priprave za Trst? Se nisem še odločil kje bodo 42 v letu 2009.
Uporabniški avatar
 Urška Sonček
vasko napisal/-a:
Urška Sonček napisal/-a:Malce pozno ampak vseeno. :)

Stara sem pa 17 let.

Čestitam! Ampak, a ni starostna omejitev na maratonu 18 let?
Se kolega, ki je tut 17, ni mogu prjavit! :?:

Hvala. ^^

Drugače pa ja, je bila starostna omejitev polnoletnost ampak so nekaterim popustili (ne vem zakaj)... po rezultatih sodeč nas je bilo približno 10 mladoletnih (na 21 km).
Uporabniški avatar
 lonely
Če dovoli ali pa ne je odvisno od dobre volje organizatorja.

Marathon v Grazu je tekla 16-letnica:

Zoerweg Lisa AUT Gröbming 1992 2:24:49 5:34:36 5:31:45
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA