Si pa odličen v preračunavanju, svaka čast.

Moderator: Snezinka
vencelj napisal/-a:vencelj napisal/-a:Želja za 2:59:59 še vedno ostaja. Po vseh podatkih bi šlo, le kilometrov je premalo in mi nekje po 30 km zmanjka, torej je še vedno bolj realno pod 3:10 oz. izboljšati lanski rezultat (3:07:43 neto). V prid temu govorijo tudi izkušnje- lanski je bil prvi, vmes Radenci, torej je ta tretji.
Upam, da ne bo tako, kot večkrat slišim- da je bil prvi hkrati tudi najhitrejši...
lp, vencelj
Gledam seznam napovedi na začetku. Moja pripomba: 2:59:59 je v tem trenutku le nerealna želja, napoved je 3:07:00 (torej malce boljše kot lani):!:
LP, vencelj
Urška Sonček napisal/-a:Malce pozno ampak vseeno.
Sama sem letos prvič tekla na Lj. maratonu in sicer 21 km. Želela sem si, da bi na cilj prišla pred prvim maratoncem, kar mi je tudi uspelo.
Neto: 2:07h
Stara sem pa 17 let.
RoKo napisal/-a:Do cilja brez muk. Izboljšat moj prvi rezultat 3:55 (Radenci), za hitreje od 3:45 mislim da nisem sposoben.
Plan je tak, zajca se držat za 3:30 dokler gre, nato pa .............. kud koji mili moji![]()
Saj jih je še.... zajcev in maratonov.
RoKo napisal/-a:RoKo napisal/-a:Do cilja brez muk. Izboljšat moj prvi rezultat 3:55 (Radenci), za hitreje od 3:45 mislim da nisem sposoben.
Plan je tak, zajca se držat za 3:30 dokler gre, nato pa .............. kud koji mili moji![]()
Čas boljši, muke velike, nič od teka po planu, zajec za 3.30 me je prehitel na 38 km. Zgrešena taktika, ki sem se jo lotil takoj po štartu, čas pa vseeno nad pričakovanji.
lonely napisal/-a:RoKo napisal/-a:RoKo napisal/-a:Do cilja brez muk. Izboljšat moj prvi rezultat 3:55 (Radenci), za hitreje od 3:45 mislim da nisem sposoben.
Čas boljši, muke velike, nič od teka po planu, zajec za 3.30 me je prehitel na 38 km. Zgrešena taktika, ki sem se jo lotil takoj po štartu, čas pa vseeno nad pričakovanji.
V Trstu te ne bo prehitel. Jaz ti bom priča.
vasko napisal/-a:Urška Sonček napisal/-a:Malce pozno ampak vseeno.
Sama sem letos prvič tekla na Lj. maratonu in sicer 21 km. Želela sem si, da bi na cilj prišla pred prvim maratoncem, kar mi je tudi uspelo.
Neto: 2:07h
Stara sem pa 17 let.
Čestitam! Ampak, a ni starostna omejitev na maratonu 18 let?
Se kolega, ki je tut 17, ni mogu prjavit!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA