Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 Damijan
Še en več v klubu maratoncev pod 3h: bravo Vencelj!
Uporabniški avatar
 michael
1,48,27 neto 1, 50,03 bruto ZADOVOLJEN ZELO kar precej bolje kot sem pričakoval za pvi polmaraton :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
:arrow: ni mi všeč tole "prvi rezultati", ker Loni ne laufa na rezultat
:arrow: najbolj si bom zapomnila uro in pol vpitja Nataše, mace56 in mene malo pred ciljem, tako da me trebušna predpona boli od navijanja za maratonce
:arrow: drugače pa zadovoljna z vsem, samo nekje na 11ki sem zgubila zajčka, ma sem mu sledila iz varnostne razdalje
:arrow: hvala Samu:-) ... že ve zakaj, pa "mojemu" ultrašu, ki mi je delal družbo tam iz Rožne naprej, seveda tudi ostalim kričačem in kričačicam ob progi, hvaležna sem vsakomur, ki nas je prišel pogledat
:arrow: hvala maci56, ker sem se ji lahko vrgla okoli vratu v cilju
:arrow: oskrba pred in po maratonu super (Andrej servis)
:arrow: in še več nickov s TF je dobilo obraze
:arrow: analiza super, tiramisu super
:arrow: majčka mi je prav, nogavice tudi
:arrow: plus tisoč in nekaj objemčkov in poljubčkov tudi nekaj šteje
Nazadnje spremenil Loni, dne 26 Okt 2008, 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Loni napisal/-a: :arrow: najbolj si bom zapomnila uro in pol vpitja Nataše, mace56 in mene malo pred ciljem, tako da me trebušna predpona boli od navijanja za maratonce

pod tole se pa podpišem... smo tud polžke navijale za vas ;)
Uporabniški avatar
 Loni
Ksenija napisal/-a:
Loni napisal/-a: :arrow: najbolj si bom zapomnila uro in pol vpitja Nataše, mace56 in mene malo pred ciljem, tako da me trebušna predpona boli od navijanja za maratonce

pod tole se pa podpišem... smo tud polžke navijale za vas ;)

Sem vas slišala, ste bile res glasne :laola
 Forest
kmma napisal/-a:Tegale na siolu pa ne razumem; citiram:

....Najboljši Slovenec je bil Robert Kotnik na 12. mestu (2;35:32). Kotnik se je po tekmi jezil, ker je moral teči na čelu skupine in je narekoval tudi ritem tekačem na 21 kilometrov, saj je tako kljub svojemu najboljšemu času, ki ga je dosegel, zaostal za svojimi načrti. ....

Mislim, da vsi, ki tečejo na polovičko nad 2:30, tečejo približno pol počasneje, kot tekač, ki teče tak čas na 42-ko. Tako, da Kotniku prav dolgo že niso mogli slediti in ga s tem utrujati.

Vseeno vse čestitke Kotniku in ostalim ...

Pozdravljeni!
Hvala za čestitke..
tud jaz bi rad čestital vsem udeležencem in se zahvalil organizatorju ter vsem, navijačem, gledalcem za izredno navijanje.....
Ej,kmma....ta izjava je vzeta iz konteksta....tko da manjka nadaljevanje....
ej ne gre se za utrujanje, na nekaterih delih je malo pihljalo in bi lahko kdo drug iz skupine še vlekel-bil spredaj...
tko da,sem se res v prvem krogu jezil, ker če ti sledi skupina tekačev,več km, pol pomeni, da bi kdo lahko tudi menjal, no sej tud po mojem bentenju sta res tudi dva zamenjala in se jima zahvaljujem,saj sta mogoče zaradi tega tudi ob kako sekundo pri rezultatu,potem pa
mi je pol tud en tekač zadnji del kroga pomagal, ko so ostali spustili.....
tko da imaš prav, da sem ob koncu kroga bil sam....
in itak potem še en cel krog...
če si bil tud ti v tej skupini, pa se ti opravičujem za tisto jezo med tekom.....
pa še to, to je imelo bolj malo vplivalo na moj končnim rezultatom oz. nisem rekel, da ga sploh je imelo.....
ta stavek je pol čist iz drugega vprašanja.....kjer pač povem, da sem načrtoval celo malo boljši rezultat po 2:30, a v danih razmerah je to danes bil moj maksimum.....
in sem zelo uživalin sem tud zelo zadovoljen, saj je to moj prvi maraton, ki sem ga dokaj dobro preživel-beri celega pretekel, brez hoje...pa tudi v zadnjih km, ko se je že vse bliskalo-ne vem sicer kako, še ohranjal ritem 4:30...

Tko, da oprostite moji jezi vsi tisti,ki ste bili v skupini prvi krog....
Sej sploh pa je to tekma in vsak teče sam zase in zakaj bi kdo sploh šel naprej, če vsi vemo da je zadaj v zavetrju lažje, lepše.....

Še enkrat čestitke vsem

Se vidimo na naslednjih dirkah
Dober tek
Uživajte
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Ja super je bilo. Nisem si mislil, da bom dosegel tako dober čas:

Brutto 1:42:49, Neto: 1:39:49

Res je fajn v taki gruči zagledat kakšno TF majčko in malo vzpodbujat, je pol tudi meni lažje. :D

Upam, da se kmalu spet vidimo!

:laola
Uporabniški avatar
 brankos
hja kaj naj rečem ;) še bolj vesel kot ob prvem LM pred dvema letoma, saj sem na prvi resni tekmi po poškodbi navil do 1:22:23
Uporabniški avatar
 lukkka
jaz pa prvič lepo in zmerno, brez da letim na svoj max. ali vsaj blizu njega in tudi prvič 21km. Do sedaj sem tekel več ali pa manj - čas 1:50:50.

Če koga zanimajo fotke z 10ke, so na povezavi - se opravičujem za nekaj "umetniško" zapacanih.

Pa čestitke vsem, ki ste danes dosegali svoje cilje :D
Uporabniški avatar
 lonely
lukkka napisal/-a:jaz pa prvič lepo in zmerno, brez da letim na svoj max. ali vsaj blizu njega in tudi prvič 21km. Do sedaj sem tekel več ali pa manj - čas 1:50:50.

Če koga zanimajo fotke z 10ke, so na povezavi - se opravičujem za nekaj "umetniško" zapacanih.

Pa čestitke vsem, ki ste danes dosegali svoje cilje :D

Ti si itak Superman (Ironman) in tole ti pride kot rekreacija, :wink:

Lp
Uporabniški avatar
 natasa

PunCe odlične ste bile, sem dobila kar "kurjo kožo" . Hvala !!!! :laola

Drugače zelo zadovoljna moja osebna napoved je bila 3:45 ob idelanih pogojih odtekla
3:42,53 neto, osebni rekord popravila za 14 minut. Skratka zelo zadovoljna z VSEM!!!

No ravno sem na uradni strani LM ugotovila, da sem v kategoriji osvojila 3.mesto,pa nisem v posebnem šotoru dvignila medalje. :-(( .Ker do mnojega odhoda še ni bilo rezultatov. A morda kdo ve, a jo slučajno pošljejo po pošti :?:
Nazadnje spremenil natasa, dne 26 Okt 2008, 19:46, skupaj popravljeno 3 krat.
 Sebastjan
Prvi polmaraton;
ZELO ZELO NAVDUŠEN, VZDUŠJE FENOMENALNO, OD SAMEGA ŠTARTA DO CILJA.
ODTEKEL SEM 1:37:58,......rezultat dober, zmanjkalo me je pr 19 km,
ČESTITKE VSEM.......

PODNANOŠKA EKIPA JE BILA V CELOTI FENOMENALNA, ČESTITKE VSEM...
Uporabniški avatar
 tae
Zaenkrat le na kratko:

- Plan 1:26:00
- Dejansko 1:26:47 (neto)
- Lonely napovedal 1:27:00
- Za svojim rekordom žal zaostal za 20 sekund
- Vseeno zadovoljen, če se kdo sprašuje

Kasneje še malo bolj na dolgo
Uporabniški avatar
 kmma
Forest, čestitke še enkrat za odličen rezultat. Glede mojega čudenja k izjavi po Siolu pa sem mislil bolj na konec teka, pa vidim, da so se ti "zalepili" na hrbet bolj na začetku. Mene ni bilo med njimi (pa ne bi imel nič proti :wink: ), poznam pa te občutke iz kolesarjenja na Franji, ko zadnjih 30 km noče nihče menjat na čelu grupe ... ).

Drugače pa - moja prva polovička, bolj kot dosežen čas (2:05) mi je pomembno to, da sem zadevo pretekel s povpr. HR 136. Rezerva za drugo leto :lol: :idea: .

lp
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA