Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
oja... men je pa fajn, me razvajate iz vseh strani ;) tnx... če jih bom rabila boš še stegnila gobček :))))
Uporabniški avatar
 solatka
Končno sem prijadrala do čarunalnika.

Torej... moja desetka je bila skoraj idealna. Netto čas 1:10:23. Zelo zadovoljna.

Je bila pa prva tekma na kateri mi je zmanjkalo časa za vse (pred štartom mislim). Itak zamudila fotosešn, nismo imele časa odložit stvari v šotor, rukzak pristal za enim kioskom, itak so si mimoidoči lepo postregli z našimi stvarmi (na srečo je zmanjkal samo en paket LM robe).

V bistvu, ko smo prišle na štart, sem bila že čist živčna, in sploh nisem vedela, kdaj smo štartali. Samo na enkrat je folk začet tečt, he he.
Aja... pa seveda sem v nervozi nedeljskega jutra pozabila v sobi uro in pulzmeter in sem tekla na pamet. Pa spraševala ljudi kolk je čas (hvala Maša :D )

Tek je bil suuuuuper. Prve kilometre me je ful skrbelo, da tečem prehitro, ker sem kar vse pred mano prehitevala :wink:
Med potjo sem lovila Polžke. Dobesedno. Tam nekje na 5km zagledam eno rdečo majlko. "Ta je ziher naša!" si mislim. In pospešim. In je bila. Naša Maša. Sva izmenjali par besed, pa par metrov skup pretekli, ma mi je bilo kar žal, da sem "morala" iti naprej.

Aja pa pred štartom sem ogovrila eno POlžkico, pa se nisva nič predstavili.

NO, iz piknika sem pa edino Majcho srečala.

KO sem pritekla v cilj, je igrala ena fajn "kmečka muzika" s takim tempom, da me je kar potegnilo. IN ko pritečem v cilj, stojita tam dve rdeči majlki s polžki in se dereta: POlžki, Polžki.
SEj sem odprla ussta, da bi neki rekla, pa sta me kar utišali: Dihaj dihaj! :lol:

ŠKoda, ker se nisem mogla udeležit analize, pa škoda ker sem zamudila večino tega vzdušja. Ma, pa drugič.

Glavn da je bil tek suuuuper.
Uporabniški avatar
 Frikica
Polžke čestitam vsem za uspešno pretečeno razdaljo na LM in seveda odlične rezultate... res ste zmagovalke. :laola
 Larchi80
BRAVO Polžki :laola
Meni je tudi žal, da sem potem mogla it, sva bile s sodelavko zmenjeni, da greva spodbujat naše sodelavce na štart za 21km, tko da sem potem tam skakala, se drla, navijala za naše :laola . Pol sva mele mal foto sešn v Polžji majčki in sem prav ponosna, da sem zastopala Polžke :D.
Sicer čutim pomankanje razteznih vaj, ker me tok boli desna noga, da danes komaj stopim nanjo, ampak upam, da bo masažni gel pomagal, bi bilo zaželjeno ja.
Sem pa kr malo žalostna, ker se niti na eni fotki nisem našla med tekom :( pa tok sem upala, da bo kakšna za spomin z mojega prvega maratona :( . No, pa upam, da bo drugo leto,...
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla Polžkice!

Tudi moj prvi LM je za mano! Kako že pravijo - prvega ne pozabiš, ne?! No, jaz sem prepričana, da včerajšnjega dne ne bom pozabila! Bil je popolnoma nad pričakovanji. Nekaj treme zjutraj, potem pa vse v presežkih - pozitivnih namreč. Res si nisem predstavljala, da bom tako uživala. Že na poti v Lj mi je kolegica rekla, da bo tekla z mano. Ker je to tista, ki me je že enkrat vlekla naprej, sem bila navdušena. Po ogrevanju smo se prebili do štarta in potem štart. Naju je kar neslo. Sem se ustrašila, da sva malo prehitro začeli, pa je kar šlo. Na 7 km sem imela manjšo krizo, pa me je P. kar vlekla dalje. Na 8. km sem jo poslala naprej, vendar pa se tudi sama nisem predala in sem se trudila do konca. Predvsem pa sem UŽIVALA in nad tem sem bila še posebej presenečena, saj sem si predstavljala, da bo samo mučenje.

Ker sem bila s skupino (ki mi je plačala tudi štartnino), se nisem mogla spoznati z vsemi Polžki. Srečala samo Lenči, Classixa in Ksenjo. Na progi sta švignili mimo mene Ksenja in IRA, v cilju sem uspela videti še Niki. Škoda, ker ni bilo priložnosti, da malo počvekamo. Pa kdaj drugič na kakšni manj masovni tekmi.

Pa še moj čas - 1:09:07 - tudi ta je nad pričakovanji in sem z doseženim zeloooo zadovoljna.

Čestitke tudi vsem ostalim!!

LP, Urša

PS: Ste opazile, da sem spremenila nick? Pa ne, da nisem več počasnela, ampak saj se vedno predstavljam kot Urša in tudi podpisujem se vedno z imenom, pa sem si rekla, pa naj bo kar Urša (no, UršaR, ker je Urša zasedena).
Uporabniški avatar
 Ksenija
UršaR napisal/-a:Ojla Polžkice!

Tudi moj prvi LM je za mano! Kako že pravijo - prvega ne pozabiš, ne?! No, jaz sem prepričana, da včerajšnjega dne ne bom pozabila! Bil je popolnoma nad pričakovanji. Nekaj treme zjutraj, potem pa vse v presežkih - pozitivnih namreč. Res si nisem predstavljala, da bom tako uživala. Že na poti v Lj mi je kolegica rekla, da bo tekla z mano. Ker je to tista, ki me je že enkrat vlekla naprej, sem bila navdušena. Po ogrevanju smo se prebili do štarta in potem štart. Naju je kar neslo. Sem se ustrašila, da sva malo prehitro začeli, pa je kar šlo. Na 7 km sem imela manjšo krizo, pa me je P. kar vlekla dalje. Na 8. km sem jo poslala naprej, vendar pa se tudi sama nisem predala in sem se trudila do konca. Predvsem pa sem UŽIVALA in nad tem sem bila še posebej presenečena, saj sem si predstavljala, da bo samo mučenje.

Ker sem bila s skupino (ki mi je plačala tudi štartnino), se nisem mogla spoznati z vsemi Polžki. Srečala samo Lenči, Classixa in Ksenjo. Na progi sta švignili mimo mene Ksenja in IRA, v cilju sem uspela videti še Niki. Škoda, ker ni bilo priložnosti, da malo počvekamo. Pa kdaj drugič na kakšni manj masovni tekmi.

Pa še moj čas - 1:09:07 - tudi ta je nad pričakovanji in sem z doseženim zeloooo zadovoljna.

Čestitke tudi vsem ostalim!!

LP, Urša

PS: Ste opazile, da sem spremenila nick? Pa ne, da nisem več počasnela, ampak saj se vedno predstavljam kot Urša in tudi podpisujem se vedno z imenom, pa sem si rekla, pa naj bo kar Urša (no, UršaR, ker je Urša zasedena).

jaja si ubogala pa spremenila nick... veš kaj komot bi šla z nama da veš!!!! in kot sem rekla počasnela te ne moremklicat pa j... ga
a sem te objela sem te ane
Uporabniški avatar
 solatka
Jaz sem se pa celo!!! na eni slikci našla.... jeeeeej.
Tale gre pa kar v okvir :wink: :oops: :lol:

Ksenija in Niki hvala za prijetno presenečenje v cilju :D
Upam, da se kmalu srečamo tud za kaj več kot par minutk.
Tudi z vsemi ostalimi.

P.S. dobro smo zbrale majčke.... rdeča barva seka, pa beli polžki tud. :lol:
Nazadnje spremenil solatka, dne 27 Okt 2008, 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 UršaR
Ksenija napisal/-a:jaja si ubogala pa spremenila nick... veš kaj komot bi šla z nama da veš!!!! in kot sem rekla počasnela te ne moremklicat pa j... ga
a sem te objela sem te ane

Ja, ja, Ksenja, sva se objeli. Glede nicka pa - saj sem že nekaj časa o tem razmišljala, ker - saj veš - tisto "Glej jo, tam je počasnela." se za nekoga z občasnim pomanjkanjem samozavesti bolj švoh sliši. Pa itak je bil nick samo na levi strani, podpisovala sem se vedno z Urša.

Res upam, da se kmalu na kakšni manjši masovki srečamo.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Ksenija
a veš kolk je grozno rečt - dejmo počasnela... ni šans!!!!! ja priznam urša se pa nsiem spomnila... sem vesela da sem te videla
predvsem pa nekaj polžke...
od svojih nisem imela nikogar... v cilju me je ena deklica poklicala k sebi (iz enega drugega foruma), še ena me poklicala in skupaj z nima ste uspele občutek osamljenosti pregnati... hvala vam
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Ksenija napisal/-a:
niki napisal/-a:Na tejle slikici se pa vidi kako je Ira resno vzela tek :lol: Še Ksenijo je šokiralo :lol: :lol: špriiiiint :wink: :wink:

http://foto.vodopivec.si/2/28/103/2008/ ... G_8850.jpg

:) :)

uf je moja soimenjakinja resna :wink:
ampak saj je prav tako!!!

ksenja: sva se mogoče (od daleč) srečali po teku - jaz sem sedela pred kafičem pred podhodom do parka zvezda :roll: :?:
Uporabniški avatar
 Ksenija
izgubljena duša s kapco na glavi z rdečo tekaško jakno pa nahrbtnikom ki se je oziralo naokrog da najde koga poznanega sem bila jaz ;)
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Vsem našim polžkom čestitke za opravljene nedeljske kilometre! :laola
Sem bila v mislih z vami in premišljevala, kako bi sama odtekla, če bi bile okoliščine drugačne.
:)
Lp, Dominika
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA