Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Jaz mam pa danes kar pošten musklfiber - v levi roki :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Jaz mam pa danes kar pošten musklfiber - v levi roki :oops: :wink:

Ti čist verjamem. Mene pogosto bolijo roke po teku. :roll:

Danes sem odtekla 8km. SEm podaljšala progo v klanec. SEm si rekla, tekla bom, dokler bo šlo. IN je šlo. In šlo. NO pol pa ni šlo več.
:lol: Še bom tekla v hrib. Zdej me malo noge bolijo... pa nema veze.
Vsaj vem, da sem živa.

Sem hotela izkoristit sonce, pa so me kutine zaj.... Ker sem res cel dan kuhala marmelado. Upam, da bo vsaj dobra, ko sem se že tolk zafrkavala z njimi.
NO tudi tek v mraku je bil super.
Uporabniški avatar
 IRA
Midve z nikico sva danes tudi krasno odtekli svoj kRožnik :D

Bo pa očitno potrebno začet dva kroga tečt, sva potem še tako dolgo klepetali, da sem prišla čisto TRDA domov in se še kar tresem zavita v deko :D

Bilo je pa res sladko, ampak tema je pa res takoj.
Naslednjič pridem z lučko!

Tudi s tekom sem zadovoljna, se mi zdi, da sva kar lepo šibali. Jaz sem imela vmes malo krizo - špikanje pod rebrom - pa je minila po par sto metrih in sva šibali dalje.

Upam, da nama uspe uredit z urniki in čim večkrat takole odtečt ... je bilo res krasno pa še hrib, saj veste, da ima to svoj čar :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
IRA napisal/-a:Midve z nikico sva danes tudi krasno odtekli svoj kRožnik :D

Bo pa očitno potrebno začet dva kroga tečt, sva potem še tako dolgo klepetali, da sem prišla čisto TRDA domov in se še kar tresem zavita v deko :D

Tudi s tekom sem zadovoljna, se mi zdi, da sva kar lepo šibali. Jaz sem imela vmes malo krizo - špikanje pod rebrom - pa je minila po par sto metrih in sva šibali dalje.

Upam, da nama uspe uredit z urniki in čim večkrat takole odtečt ... je bilo res krasno pa še hrib, saj veste, da ima to svoj čar :D

kako bi bila z vama :(
sem pa vesela da sta uživali!
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:Midve z nikico sva danes tudi krasno odtekli svoj kRožnik :D

Ira, hvala za danes :heart .. ne vem če bi se spravila ven, če ne bi bilo tebe, tako da se zdaj dosti bolje počutim kot sem se čez dan. V slogi je moč :D

A veš, da sva skoraj toliko časa čvekale kot sva tudi tekli :D
Naslednjič najboljš, da zavijeva v Kresničko na tortico, da se nahraniva pa še toplo nama bo :wink:

Ksenija, vem da ti je težko zdržati brez teka, ampak ne pozabi da mislimo nate in da okrevaš in upam, da ti je zaradi tega vsaj malenkost lažje :heart sej bo, boš videla, samo vztrajna bodi, da se zares pozdraviš, potem te pa itak nič ne ustavi :) Pazi nase, ker ti si edina!
Uporabniški avatar
 IRA
Veš, da sem mislila nate ...
Si manjkala, ja :oops: :roll:

Ampak .. sve za ljubav :D :twisted:
Ti sam počivaj, pol bomo pa spet leteli gor pa dol po klancih :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
Punci, prav pridni sta :clap: . Le tako naprej :juhuhu: . Ksenija, ti pa si pravi srček, tko se dela :cast1: . Le šparaj se za spust od Grožnjana do Novigrada . Na cilju pa skupinski objem Slika Slika in ples sreče :lol: :wink: Slika Slika .
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Jaz mam pa danes kar pošten musklfiber - v levi roki :oops: :wink:

Ti čist verjamem. Mene pogosto bolijo roke po teku. :roll:

Danes sem odtekla 8km. SEm podaljšala progo v klanec. SEm si rekla, tekla bom, dokler bo šlo. IN je šlo. In šlo. NO pol pa ni šlo več.
:lol: Še bom tekla v hrib. Zdej me malo noge bolijo... pa nema veze.
Vsaj vem, da sem živa.

Sem hotela izkoristit sonce, pa so me kutine zaj.... Ker sem res cel dan kuhala marmelado. Upam, da bo vsaj dobra, ko sem se že tolk zafrkavala z njimi.
NO tudi tek v mraku je bil super.

Solatka, bravo, vidim, da lepo ohranjaš kondicijo za Barbarin tek Slika . Slika tkole tudi treniraš ročne mišice :wink: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
super ste, sploh ne veste kolk
Uporabniški avatar
 niki
A vam povem kaj se mi je danes z nogicam zgodilo... včeraj sem bila pridna in sem si naredila pedikuro - domačo :wink: in danes po teku si dal dol nogavice in so se mi nesramno 3je žulji naredili :( .. toliko o mojih nogicah.. je boljš imeti trdo kožo :evil:

Lenči, tvoji smeškoti so pa vedno tako luštni in zabavni :D full se potrudiš.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:super ste, sploh ne veste kolk

Da ne vemo Slika ? Zato nam pa poveš Slika . Slika
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:A vam povem kaj se mi je danes z nogicam zgodilo... včeraj sem bila pridna in sem si naredila pedikuro - domačo :wink: in danes po teku si dal dol nogavice in so se mi nesramno 3je žulji naredili :( .. toliko o mojih nogicah.. je boljš imeti trdo kožo :evil:

Niki, sem že tudi jaz včeraj razmišljala o posegih na nogi Slika , pa sem si premislila Slika .

Smeškoti Slika ?. Jaz sem pa čisto resna Slika , jaz ga pa nič ne se.... Slika . Slika
Uporabniški avatar
 Ksenija
super ste! najboljše ste! ko najbližji ne razumejo, ko ne znaš pojasniti svojih občutkov, ko si na tleh, ko zreš skozi okno, ko si želiš biti tam nekje sredi gozda... ko veš, da ne smeš...ko rabiš samo drobno besedo spodbude, se pojavi na delovnem mestu nekdo... ko si v množici popolnoma sam... potem prebereš tule vaša sporočila in spoznaš da nisi sam in da so prijatelji, ki te razumejo...in še vedno veš da ne smeš, vendar imaš cilj -tam nekje v decembru, zase in za vas... ko potrebuješ ljubezen, nežnost, potrditev - tu ste ve ... polžki z ljubeznijo
ko se vprašaš je vredno - naletiš tu na odgovor... hvala VAM!!!!
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija kako si lepo to napisala.. Smo v mislih s tabo :heart in jaz sem prepričana, da se ti bo tole matranje s počivanjem splačalo in da boš potem si lahko dala duška s tekom.
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
niki napisal/-a:A vam povem kaj se mi je danes z nogicam zgodilo... včeraj sem bila pridna in sem si naredila pedikuro - domačo :wink: in danes po teku si dal dol nogavice in so se mi nesramno 3je žulji naredili :( .. toliko o mojih nogicah.. je boljš imeti trdo kožo :evil:

Niki, sem že tudi jaz včeraj razmišljala o posegih na nogi Slika , pa sem si premislila Slika .

Smeškoti Slika ?. Jaz sem pa čisto resna Slika , jaz ga pa nič ne se.... Slika . Slika

Pravilno! Nič posegov na nogah.. :twisted:

Zažigaš s temi smeškoti :rol:
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA