Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

nenadb
Bila je še ena ponovitev odličnega Sladkega teka. Vse čestitke Vremenovim! Tega teka enostavno ne smeš spustiti, ker je res fajn.

Velika zahvala tudi vsem tekačem, ki so me vzpodbujali pri krumpanju. Se je nabralo kar nekaj krogov tudi po vaši zaslugi.

Se vidimo naslenje leto.

Nenad
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Korajžijevim kapo dol! :clap:
Res odlična organizacija!

:laola

@Wega: :cast1:
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

včeraj je zazvonila budilka ob 6.00 in pomislim: v službo je treba... Potem mi pa Igor reče, ne, danes imava Sladkih šest.
:ignore: Jaz pa, kakšnih šest! Kakšnih Sladkih! Ha-ha dobro so nas organizatorji nahecali: SLADKIH šest. Sem se že videla, kako šest ur čakam vsa znaveličana in bleda in bolj utrujena kot vsi skupaj, ki ste tekli. :-(( Grem pa raje v službo!
Ob 9.00 smo bili že tam, jaz, Razy in Classics, pa si mislim: ja, kje pa imate tukaj kakšen shoping center! Saj ti nisi normalna, šet ur boš stala tukaj na dežju in delila gele. :bum:
Še dobro, da bom vsaj 1 uro sodnica, pomislim.
Ob 10.00 štart. In se je začelo...
Maša se je odločila, da bo uživala. :D Iz avta je potegnila vrečo in armafleks, dve trač reviji, dežnik in smo si naredile prijetno sedišče ob progi. Potem je še prižgala radio in glasba je zaigrala. Jaz sem se vrgla v branje trač revije (ne me vprašat, kaj sem prebrala :roll:), pa je šla ura naokoli in so me že klicali za sodnico.
Dvakrat sem spremljala tudi Razyja in pretekla 10 km, malo sem imela slabo vest, ker tekačem odžiram sladice, njami, potem sem še enkrat sodila in evo nas na analizi vsi evforični, zadovoljni in presenečeni, nad tem, kaj nekateri zmoremo (zmorete).
In tako se je dan prevesil počasi v Ultra Super Mega prijeten dan, ki je ostal nepozaben.
:laola
Res je bilo super, sploh hvala Vremenu in družini za tako dobro idejo in organizacijo.

Uživajte. Sončka
Uporabniški avatar
 Sončka
Wega, super spisano, duhovito!
Nazadnje spremenil Sončka, dne 13 Nov 2008, 11:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vreme
@ Wega očitno si si želel, da me danes bolijo še trebušne mišice!!!
Sicer pa je ideja z garderobami več kot odlična! :D
Uporabniški avatar
 Miroslav
Dan potem.

To je bil zagotovo najboljši tek, katerega sem se udeležil.
Tek v krogih je odlična ideja, ker sem lahko po mili volji počival, jedel, pil...
Krog za ogrevanje, odličen začetek, potem pa v tretjem krogu šok. Bolečina v levi nogi zadaj pod kolenom, poškodba izpred tedna dni. V sedmem krogu sem mislil nehati, ampak srce mi ni dalo, ko sem videl vse te tekače, hitre in počasne, toda vse vztrajne. In po dveh urah stiskanja zob se je bolečina čudežno potuhnila. Izgleda da je res, da se klin s klinom izbija.
Tako da sem z rezultatom več kot zadovoljen.
Pa še druge tri ure sem imel spremstvo - bodočega tekača Sladkih6.
Mi je žal, da ni bil že letos prijavljen.

Čestitke organizatorju, ker je res šlo vse od začetka do konca kot po maslu.
Čestitke tudi vsem tekačem in tekačicam, ker toliko vztrajnosti, dobre volje in tudi trme ne vidiš vsaki dan.
Neverjetno je, koliko krogov se da tudi prehoditi!

Lep pozdrav in prijeten dan!

:clap:
 spela*
Čestitke vsem tekačem in tekačicam! Vau, koliko pretečenih kilometrov!
Glede na prebrano so se enako odlično izkazali tudi organizatorji in verjetno bo naslednje leto gneča na prijavah. :D
(jaz bom tudi zraven!)
 klopotec
Klopotčeva se zahvaljujeva Vremenovim za prelepo darilo, ki so nama ga podarili včeraj. Hvala tudi sotekačem.

Takšne organizaterje je pa treba pohvaliti.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Tudi Sobočanovi se zahvaljujemo Vremenovim za prečudovito soboto vremenu navkljub in seveda vidimo se prihodnje leto spet 100% :wink: ter obenem hvala vsem za vzpodbudne besede med tekom!!! :laola
 zuli25
Še jaz bi se najlepše zahvalil organizatorjem za res uspelo prireditev :).Problem pa bo drugo leto,ko bo še preostala Slovenija hotela tečt sladkih6 :).L.p.
 nana
Se oglašam verjetno med zadnjimi, ker sem šele pred dobro uro prišla domov. Preživela sem čudovit vikend na Štajrskem koncu :D in kar je najpomembneješe - danes lahko hodim :lol:.

Glede na to, da ste že praktično vse napisali, z moje strani samo še pohvala Vremenu & družini za odlično organizacijo in sotekačem za odlično družbo (kjer so km kar leteli), navijačicam in navijačem, ki so nas vzpodbujali, pa seveda AVIju za prevoz :D

To, da drugo leto pridem spet že vem, zato se zahvaljujem tudi neimenovanemu donatarju za plačano štartnino :lol: Za naslednje leto pa imam že tudi cilj... to pa naj ostane še skrivnost :wink:
Nazadnje spremenil nana, dne 09 Nov 2008, 23:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vreme
Dovolite mi, da se oglasim še kot tekmovalec :D

Da sem lahko bil sploh del vas tudi na progi se morem najprej zahvaliti svoji dragi, Ani, nečakinji Petri in nečaku Bojanu, konec koncev pa tudi vsem sodnikom. Opravili so veliko delo in brez njih ne bi mogel pridno nabirat sladkih kilometrov.

Kar mi ni uspelo lani je pač ostala želja za letos. Lani mi je namreč do maratona zmanjkal en samcat krog in logično da sem se maratona želel vsaj letos. A najprej sem si želel polovičke (ki jo nisem tekel že od Ptuja) potem pri tridesetih pa sem si rekel, da bom začel resneje razmišljati o 42. km.

Pa se je začelo. Lepo po pameti, kar pomeni počasi, sem si zadel da bom začel. Pa me kar potegne družba polovičke in Erota. Pogovorni tempo se je zame končal po prvem krogu ko ugotovim, da sem zeelo prehiter in da tako dalje ne bo šlo, zato upočasnim. Pa je prišel tretji krog ko se mi je pridružila Ana. Lani je z menoj odtekla en krog, no ja letos bo mogoče dva si mislim. Ma ja, zraven mene je odtekla svojih šest krogov. Še danes se čudimo njenemu podvigu, brez vsake muke (tempo tam nekje 6:35) pa ne samo to, vmes me je zelo spodbujala z vprašanjem. Zakaj te tak počasi tečeš?? :shock:

Nato sem nadaljeval do 22 kroga, ko sem si privoščil malo daljšo pavzico z malico (makaronova solata :D ) in 30 krogov je bil naslednji cilj. In šlo je vedno bolj počasi. Pri tridesetem pa čisto po polžje. Počasi so iz mojih mislih odplavali maratonski kilometri. Ko več ni šlo si rečem še samo tri pa odtečem samo enega in pol, ko si rečem dva odtečem samo enega, pa grem še enega in ga pretečem in pavza. Svojim najdražjim skorajda že razglasim, da bom odnehal, potem pa... Ne vem od kod se mi je naenkrat vrnila moč. Vedno bolj se mi je teklo. V zadnji uri pogledam na uro in ugotovim, da bi mi lahko uspelo, ali pa bo mi zmanjkalo spet za en krog. In tako začnem šibat, sladki zid je pozabljen, krogi kar letijo, navijanja je tudi vse več in to ti da krila. In zadnja dva kroga ponovno z Ano. In zadnji krog nepozabno doživetje. Prihod v cilj kot na kakšnem velikem maratonu, navijanja in fotografiranja in bliskavic je bilo toliko, da je to potrebno samo doživet. Takšni dogodki se ti trajno zapišejo v spomin.

Še enkrat bi na tem mestu čestital prav vsem. Vsi ste bili včeraj v moji očeh zmagovalci, ne glede na to ali ste tekmovali, pomagali pri organizaciji ali pa bili navijači. Hvala vam, da sem lahko bil del vas! :TF)

Pa še "uradne " fotografije teka:

http://picasaweb.google.si/Sladkih6/Sla ... #slideshow
Uporabniški avatar
 Bor
vreme....ko tole vse skupaj berem....svaka čast
za organizacijo in kilometre :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10