Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Bor
ne ven ničesar, vem pa da si zasluži svojo temo...
iskrene čestitke ob rojstvu sina
pa počasti nas malo z podatki...tehničnimi.... :D
Uporabniški avatar
 Loni
Bor napisal/-a:ne ven ničesar, vem pa da si zasluži svojo temo...
iskrene čestitke ob rojstvu sina
pa počasti nas malo z podatki...tehničnimi.... :D

Mi smo že zvedeli danes na Fužinah :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Nekateri smo vedeli pa pozabili čestitati: čestitava ti, bodo čim več z njim ker ti bo prehitro zrastel. Ne zamujaj lepih doživetij in vse kar je povezano z njim! Dobro se imejte.
Uporabniški avatar
 mazi
Bor napisal/-a:iskrene čestitke ob rojstvu sina
:D

Se pridružujem čestitki... :cast: :laola
Uporabniški avatar
 ROSI64
Pa še enkrat tudi z moje strani : ČESTITKE :clap:

Celi družini pa želim veliko zdravja in sreče.

:laola
Uporabniški avatar
 natasa
ČESTITKE OB ROJSTVU Slika !!!!
Uporabniški avatar
 zajc
Hvala vsem za čestitke. Tega nisem glih hotel obešati na veliki zvon ampak se je očitno razvedelo :D Začelo se je nedolžno v petek zvečer in nadaljevalo skoraj celo noč (spali smo manj kot dve uri). Ves čas sem "potihoma" upal, da so lažni popadki, ker sem si resnično želel teči na Sladkih 6. Bil sem nabit z energijo, ker sem cel teden jedel makarone in treniral tako, da sem tekel v krogih po naši ulici. Na glas nisem upal razmišljati, ker bi bil deležen grdih pogledov s strani mamice :oops: Ob 6:30 uri zjutraj se je le izkazalo, da popadki le niso lažni in smo šli rojevat, jaz pa sem moral s solzami :--( v očeh poklicati Raziskovalca, da odpovedujem tek :--( Do 9h zjutraj sem skakal okoli in poskrbel, da je bila hčerka v varnih rokah varuške potem pa se je začel porod tudi zame. Trajalo je do 12 ure. Vmes sem zbadal mamico, da ima popadke v intervalih natanko toliko kolikor bi potreboval za en krog v Sladkem vrhu. Lahko si predstavljate njen pogled :shock:

Moram pohvaliti mamico, ki je prava junakinja. Prisežem, da ob kakšnih ultramaratonih ne bom več jamral, da trpim.

Še tehnični podatki zajčka: 51 cm, 3.7 kg, letos pretečenih 0 km :twisted:
Uporabniški avatar
 IRA
zajc napisal/-a:Še tehnični podatki zajčka: 51 cm, 3.7 kg, letos pretečenih 0 km :twisted:

TOLE!! je pa odvisnost :twisted:

Čestitke tudi z moje strani!
Sladkih 6 je bilo sicer res sladkih pa vendarle mislim, da se bo ta sladkoba nadaljevala vsako leto ... tvoji zajčki pa menda ja ne bojo vsakoletno skakljali na svobodo :twisted:

Srečno družinici!!!

Lp
Uporabniški avatar
 UršaR
zajc napisal/-a:Še tehnični podatki zajčka: 51 cm, 3.7 kg, letos pretečenih 0 km :twisted:
:lol:

Čestitke!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Ksenija
joj, novo bitjece med nami. dobrodošel :heart
Uporabniški avatar
 dannae
kako lepo. si te kar predstavljam, kako si želel splanirat čas rojstva. tudi moj mož je pred šestimi leti to počel. le da nas je on splaniral v luknjo med službene sestanke. in punci sta se očitno kar strinjali z njim. tako se je vse srečno končalo.

malemu dobrodošlica, mamici in očku pa čestitke...

kar se tiče sladkih 6 pa: pred devetimi meseci bi bilo potrebno o tem razmišljat... tako boš pa drugo leto kroge štepal... saj bo spet...
pozdravček...
dana
Uporabniški avatar
 Sebi
Majhni navihani zajklici se je pridružil še manjši zajček. Kaj bi si človek še lepšega lahko želel?!? :heart

Sedaj pa lepo upoštevaj nasvet Dane in planiraj za naslednjih Sladkih6 - da ne bo potem spet zbadanja uboge mamice. :wink:

Iskrene čestitke!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA