Hvala vsem za čestitke. Tega nisem glih hotel obešati na veliki zvon ampak se je očitno razvedelo

Začelo se je nedolžno v petek zvečer in nadaljevalo skoraj celo noč (spali smo manj kot dve uri). Ves čas sem "potihoma" upal, da so lažni popadki, ker sem si resnično želel teči na Sladkih 6. Bil sem nabit z energijo, ker sem cel teden jedel makarone in treniral tako, da sem tekel v krogih po naši ulici. Na glas nisem upal razmišljati, ker bi bil deležen grdih pogledov s strani mamice

Ob 6:30 uri zjutraj se je le izkazalo, da popadki le niso lažni in smo šli rojevat, jaz pa sem moral s solzami

v očeh poklicati Raziskovalca, da odpovedujem tek

Do 9h zjutraj sem skakal okoli in poskrbel, da je bila hčerka v varnih rokah varuške potem pa se je začel porod tudi zame. Trajalo je do 12 ure.
Vmes sem zbadal mamico, da ima popadke v intervalih natanko toliko kolikor bi potreboval za en krog v Sladkem vrhu. Lahko si predstavljate njen pogled
Moram pohvaliti mamico, ki je prava junakinja. Prisežem, da ob kakšnih ultramaratonih ne bom več jamral, da trpim.
Še tehnični podatki zajčka: 51 cm, 3.7 kg, letos pretečenih 0 km