Dalibor napisal/-a:Živijo
sem novi član tekaškega foruma in polžje sekcije
upam da se bomo razumeli in se videvali na tekih ter spodbujali en drugega kot sem jaz počel ko nisem bil še član foruma
povžji pozdrav
Dobrodošel

Končno še kakšen moški

Moderator: lenči
lenči napisal/-a:niki napisal/-a:
p.s. pa pazi kako hitiš z motorjem, da ne boš polžka povozila![]()
Zato pa je Ultra Polžka Lenči vmes![]()
solatka napisal/-a:He he Lenči... pač naš multi kulti motivator...
Ma ja... bi mela enga takega zdej ob sebi...
Jutr dopoldan grem za ziher lavfat. Pa upam, da bo sonce, da dobim mal pozitivne energije.
niki napisal/-a:Sem videla tudi take tople kape s šiltom.. ene imajo še prav dodatno za ušesa..
A volnena kapa zadrži mokroto dežja, se ti ne napije?
IRA napisal/-a:Včasih paše, da odplavaš nekam v svoj svet, pozabiš na uro, se igraš s tistimi dežnimi kapljicami ... preizkušaš lenčino taktiko "usekovanja" med tekom ... (enkrat prav nagravžno ni uspelo ... ostalih xxykrat je pa šlo)
Zdej pa sedim z žgočo ritjo (f23 rox) in se počutim mega
![]()
Lp
Tina1 napisal/-a:niki napisal/-a:Sem videla tudi take tople kape s šiltom.. ene imajo še prav dodatno za ušesa..
Kje imajo kape, ki jih omenjaš?
Volnena kapa se je pri nenehnem rosenju (ni zelo padalo) dobro obnesla, ker je bila mokra samo po vrhu, premočila pa se ni nič.
Mogoče pa bom drugič kombinirala trak za ušesa in kapo s šiltom, ko bo spet padalo.
Tina1 napisal/-a:niki napisal/-a:Sem videla tudi take tople kape s šiltom.. ene imajo še prav dodatno za ušesa..
Kje imajo kape, ki jih omenjaš?
Volnena kapa se je pri nenehnem rosenju (ni zelo padalo) dobro obnesla, ker je bila mokra samo po vrhu, premočila pa se ni nič.
Mogoče pa bom drugič kombinirala trak za ušesa in kapo s šiltom, ko bo spet padalo.
solatka napisal/-a:Danes sem odtekla svojo ta kratko progo.
In ko sem zdej preverila na Mapmyrun kolk je to kilometrine, a ne... Me je skor kap.
Namerilo mi je natančno 2.8km. Halo?
Že res da sem polž med polži, ampak oprostite a ne, za 2,8km pa jaz res ne porabim 27 minut. Se pravi, da bi morala teči 9min/km. To mi ni ratalo niti takrat, ko sem bila prvič prisiljena teči v Radencih, pa nisem trenirala, pa sem skor umrla vmes.
Eh... klinc.... ne verjamem temu Mapmyrun pa če kr koli dol letijo.
Bemu mast pa tehnika
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA