- 20 Jul 2004, 07:39
Prosim za pomoč.
Kot veste se mi je že prejšnji teden pojavila bolečina. Najprej je bila prisotna na levi strani. Pojavlja se v predelu medenice(ali pa se temu reče kako drugače) oz. na notranji strani stegna(prosim,brez kakšnih nesramnih pripomb-tega trenutno ne rabim, ker sem zelo
). Občutek imam kot bi me bolela kost-kar pa seveda ni logično,saj kosti ne bolijo
. Bolečino sem masirala z ledom in mazala z Maratonikom in F23. V nedeljo sem si predel tudi zmasirala z masažnim aparatom.
V soboto sem kljub poškodbi tekla in zanimivo je, da bolečine pri teku ni bilo čutiti.
Najbolj se bolečina občuti, ko dvignem nogo v kolenu oz. ko dvignem drugo nogo in s tem prenesem vso obremenitev na bolečo nogo.
V nedeljo in ponedeljek je bila bolečina na levi nogi že veliko boljša.
Včeraj po treningu pa se je povsem ista bolečina pojavila še na desni strani.
Ali ima kdo kakšno idejo od česa bi to nastalo
In seveda, kaj mi svetujete
Ampak res prosim samo resne rešitve, ker sem preveč,........in mi ni do
Hvala
Kot veste se mi je že prejšnji teden pojavila bolečina. Najprej je bila prisotna na levi strani. Pojavlja se v predelu medenice(ali pa se temu reče kako drugače) oz. na notranji strani stegna(prosim,brez kakšnih nesramnih pripomb-tega trenutno ne rabim, ker sem zelo

V soboto sem kljub poškodbi tekla in zanimivo je, da bolečine pri teku ni bilo čutiti.
Najbolj se bolečina občuti, ko dvignem nogo v kolenu oz. ko dvignem drugo nogo in s tem prenesem vso obremenitev na bolečo nogo.
V nedeljo in ponedeljek je bila bolečina na levi nogi že veliko boljša.
Včeraj po treningu pa se je povsem ista bolečina pojavila še na desni strani.

Ali ima kdo kakšno idejo od česa bi to nastalo

In seveda, kaj mi svetujete

Ampak res prosim samo resne rešitve, ker sem preveč,........in mi ni do

Hvala